perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kissojen seikkailuvideo

Nannan jalka on lähes parantunut, turvotuskin on melkein kokonaan kadonnut, joten sen kunniaksi kissojen seikkailuvideo. Yhdellä ihmisellä oli pääsiäislomalla ylimääräistä aikaa, tietokoneessa macin iMovie-ohjelma ja minimaaliset tietokonetaidot. Tästä yhdistelmästä syntyi video kissojen leikkimisestä keittiössä, kuvattu vanhalla pokkarilla, mutta vauhdikkuus ja Aamoksen suuri rakkaus pumpulipuikkoja kohtaan toivottavasti välittyy. Kolmen ihmisen nauru kissojen leikkiessä oli sellaista kuunneltavaa että ne äänet on poistettu ja laitettu musiikkia tilalle (jos haluaa katsoa videon isompana kannattaa klikata videota):Hauskaa ja vauhdikasta vappua!

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi, Aamos on kyllä komea poika! On nuo kaksi muutakin linssiludea kyllä ihan söpöjä. ;D Ja klara vappen koko koplalle. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa olin Meein kanssa sanomassa: Aamos on kyllä todella komea kissa! Söpöliini-Aadaa unohtamatta ja Nanna, no... itikset nyt luonnollisestikin vaan on. Ihania. <3

  Vapputerveisin hurineesit & co :)

  VastaaPoista
 3. Hyvät vaput kaikille karvaisille :) Ootte ihan ylisöpöjä ja ihanan "totisia" metsästäjiä!

  VastaaPoista
 4. Siinä oli kaikkea - actionia ja kauneutta! Hyvää vappua teille!

  VastaaPoista
 5. Kissat kiittää kehuista, varsinkin Aamos josta on tullut kyllä aika uljas... Ja meillä metsästää kaikki kissat, varsinkin Aamos, hyvin tosissaan. Leikki on vakava asia.

  VastaaPoista