sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kissat sunnuntaikävelyllä

Nanna ja Aada otettiin tänään mukaan yhteisulkoilemaan, kun kummatkin ihmiset menivät ulos nauttimaan auringosta. Aadasta on tullut vähän yllättäen meidän reippain ulkoilija. Yllättäen siksi että muuten Aada on välillä säikyin meidän kissoista. Nanna ei ihan vielä saa reippaan ulkoilijan titteliä, ja tyttö oli muutenkin vähän eri mieltä ihmisten ulkoiluinnostuksesta:

Lähetään sisälle!!!


Aadaa nolotti moinen rääkyjä, joten Aada yritti maastoutua luontoon:

Jos seison tässä koivun vieressä katoan maastoon...

Kun Aada kävi haistelemassa joka puun juureen, Nanna vietti suurimman osan ajasta näin:

En sit lähe täältä pensaasta ennen kuin mennään sisälle!!!

Ihmiset luovuttivat ja kävivät noukkimasta hienohelman sisätiloihin:Ihminen on muuten ihmetellyt että missä ovat edellisen postauksen jo kuuluisat korvaläpät. Tyhjentäessään kameraa viikonlopun kuvista, tällainen kuva tuli eteen:


Mitkäs siellä piilottavatkaan, tutut korvaläpät! Yksikään ihminen ei ole niitä tuonne laittanut, joten Nanna on itse öisin leikkiessään pakannut ne koppaansa jossa muutenkin tykkää pyöriä ja peuhata. Kai suunnitelmana on ollut päästä korvaläpistä eroon lopullisesti heittämällä ne vaikka liikkuvasta autosta matkalla maalle tai jotain muuta pirullista...14 kommenttia:

 1. Tai sitten ominut korvaläpät itselleen seuraavaa ulkoilua varten? :) Tuuli voi välillä tuntua ikävältä korvissa...

  VastaaPoista
 2. Nanna puskassa huutamassa apua... <3

  VastaaPoista
 3. Jes! Viimein joku muukin, joka vaan ulkoillessaan rääkyy ja huutaa naapureita soittamaan eläinsuojeluvalvojalle :D. Auton alle on myös kiva piiloutua *vinkvink*.

  VastaaPoista
 4. Nannan korvissa kyllä varmaan vähän tuuli tuivertaa... Mekin on naurettu tota Nanna puskassa kuvaa aika kauan, siinä tiivistyy se sanoma siitä mitä Nanna on ulkoilusta mieltä... Mutta urheasti jatketaan harjoituksia ja rääytään pihamaalla.

  VastaaPoista
 5. Meei, ei tällaisia vinkkejä, muutenkin on jo niin viihdyttävää... Tosin auto on niin kaukana pihalla että Nannan kanssa ei yleensä pääse sinne asti...

  VastaaPoista
 6. Lol! Noi korvaläpät ja pirullinen suunnitelma! xD

  VastaaPoista
 7. Nannasta tulee mieleen aivan mökille raahattu kitisevä teini-ikäinen, jolla ei ole ulkona mitään tekemistä :D

  VastaaPoista
 8. Oih! Ihana blogi teillä! Terkkuja paljon lähettää Nannan emon Nexun synnyinkoti - pääsette taatusti seurattavien blogieni listalle :)

  VastaaPoista
 9. Ella, Nanna on aivan selvästi teini-ikään tulossa kun muiden vaatevalintoja dissataan ja kovaan ääneen pöristään jos terveelliseen ulkoilmaan kehataan raahata...

  Satu, kiitos ja terkkuja äiskän synnyinkodin mahdollisille sukulaisille :)

  VastaaPoista
 10. Ei meilläkään emon ulkoilun aloitus ollut samaa luokkaa aikoinaan, kuin maatiaissisarusten kanssa. Hiljaa hyvä tulee :) Nyt itämaan ihmeemme on kuitenkin oikein reipas ulkoilija (ainakin kotipihalla ja tutuissa paikoissa). Lisäksi se aukoo oma-aloitteisesti väliovia ja yrittää näinollen edesauttaa kolmikon omatoimisia ulkoiluja (ulko-oven avaamisen kanssa saa olla nykyisin tosi tarkkana!)

  VastaaPoista
 11. Vau! Onnittelut Nannalle oven avautumisesta suureen (ja välillä itämaisen makuun liian kylmään) maailmaan :) Täällä kaksikko harjottelee valjaita sisällä, odotan että tulee oikein lämmin päivä niin mennään sitte tohon takapihan terassille kokeilemaan, että miltä tuntuu :D Saa nähä onko näilläkin sitten heti kiire takasi sisälle :P

  VastaaPoista
 12. Onnea Duolle ulkoilukokeiluun. Ei meilläkään toi huuto koko aikaista ole, yleensä jossain vaiheessa tullaan syliin ja vaan katellaan maisemia...

  VastaaPoista
 13. Pakko lisätä vielä, että täällä siis asustaa Nannan isoäiti Lara ja esiäiti Maija (ja lisänä vielä veteraanioci Dina). Meidän tytsit ei ulkoile, mutta voisin hyvin kuvitella ne puskaan rääkymään :-D

  VastaaPoista
 14. Arvasin että ainaskin mummo siellä varmaan asustelee mutta että ihan isomummojakin, aika hienoa ja terkkuja kummallekin. Ja jos Nanna on perinyt reippaan asenteensa naisten puolelta on kummallakin varmasti hyvin toi prostestointikin hallussa :)

  VastaaPoista