torstai 5. toukokuuta 2011

Kissatanssia

Nanna on tutustunut uuteen ihmiseen, jonka sylissä alettiin hengata jo puolen tunnin tutustumisen jälkeen ja jolla on maailman parhaat housut. Niistä housuista riippuu narut, joita on tosi kiva jahdata. Näiden housujen kanssa voi harrastaa vaikka sellaista kissatanssia (taitaa erota vähän siitä koiratanssista, mutta ihmisen jalat liikkuu ja kissa menee perässä niin että sama on periaate, melkein ainakin...)

Ensin väijytään ja tutkitaan...

Katsetta ei saa irrottaa hetkeksikään.

Liikkeelle lähtö.

Haukkaus.

Rytmi kiihtyy.

Kiitos yleisölle! Niiaus ja kumarrus aplodien säestämänä.

Jostain syystä Nannan uusi kaveri ei halunnut kokoajan pitää noita maailman parhaita housuja Nanniksen seurassa. Ehkä kunto vaan ei ihmisillä kestä kovin monta tanssikertaa. Siitä housujen vaihto ei voi tietenkään johtua että olisi ikävää kun Nanneli on kiinni nilkassa aika usein... Nanna lähettää terkkuja housujen omistajalle, kummiskin luet ja muista ottaa tanssihousut mukaan ensi kerralla :)

9 kommenttia:

 1. Lol! Aivan ihana! Aamun piristys! xD

  VastaaPoista
 2. Kyllä kannattaisi laittaa sellainen sääntö, että kyseinen vieras saa tulla vain nuo housut jalassa :) !

  VastaaPoista
 3. Alamme harkita sellaista sääntöä. Kaikille vieraille jotka on Nannan kanssa tekemisissä, niin Nanna oppii tykkäämään vieraista.

  VastaaPoista
 4. Nanna on ihana ja lopultakin pääsin sanomaan sen eli onnistuin tekeen ne tunnarit tänne! :) mä myös fanitan Aadan ääntä ja Aamoksen poskikarvoja!

  VastaaPoista
 5. Hyvä että onnistu! Voi onko se Mauno kuvassa?

  VastaaPoista
 6. Jep, Maunohan se. Oli vaikee päättää kuka pojista sai kunnian päästä profiilikuvaksi :D

  VastaaPoista
 7. Oi Nanna. Ihmeellisen kauniisti se kyllä osasi pitää näppinsä erossa mun ihosta. Seuraavaan talent suomeen vaan lavalle kirmailemaan Nannan kanssa, kyllä kissatanssi jonkun koiratanssin voittaa. -Elisa

  VastaaPoista
 8. Selvä, se on sovittu. Ilmoitan teidät koska ne taitaa just hakea ihmisiä kun nelosellakin mainos pyörii...

  VastaaPoista