lauantai 14. toukokuuta 2011

Kotimaanmatkailua

Koska Blogger on tyhmä ja hävitti meidän tosi tärkeät ja hauskat jutut, tässä uusintaversiona perjantain postaus. Kommentit taitavat tosin olla kadonneet bittiavaruuteen. Kolmen kopla ei diggaa bloggerista.

Meillä ihmisillä on viime vuosina ollut tapana käydä jossain lomailemassa näin kevään pikkuhiljaa vaihtuessa kesäksi. Pari vuotta sitten keväällä olimme Istanbulissa:

(oma kuvani)

Istanbul oli oikein mielenkiintoinen paikka, suosittelen. Viime kesän alussa kävimme Pietarissa:

    (kuva wikipediasta)

Harva suomalainen jostain syystä käy Pietarissa, mutta kaupunki on oikein mukava ja vielä niin lähellä. Tänä keväänä olisimme tietenkin voineet valita jonkin kivan Euroopan kaupungin, vaikkapa Pariisin tai Amsterdamin, mutta päätimme kokeilla kotimaan matkailua ja suuntaamme tänne:

(Kuva Tampereen kaupungin matkailusivuilta)

Eli tämän vuoden romanttiseksi kevätmatkakohteeksi on valittu Pirokin kissanäyttely Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Mies on varmasti aivan yhtä innoissaan kuin minäkin Nannan ensimmäisestä oikeasta kissanäyttelystä. Menemme joka tapauksessa lomailemaan ymmärtääkseni noin kymmeneksi tunniksi ensi lauantaina.

Tässä vielä muutama kuva todistamaan miehen suurta kissanäyttelyinnostusta. Menin näyttämään netistä kuvia kissanäyttelyistä, ja mies innostui mahdollisuudesta päästä "treenaamaan hauista ja ojentajia" eli pitämään kissoja näyttelyasennossa. (Ironista kyllä miehellä on päällään yhdeltä kevätmatkalta hankittu t-paita, myydäänköhän Pirokin näyttelyssä t-paitoja, saisi hyvän matkamuiston varmasti ikimuistoisesta reissusta...)

Kissat osasi hyvin, ihminen vaatii vielä treenausta:

Vähän väärässä kohtaa sormet ihminen, painat mun sisäelimiä, mutta kai tässä voi vähän aikaa hengata...

Sama se miten mua pidetään, vaikka pään yläpuolella, olen silti niin nätti, niin nätti lalalaa, nätit kissat on ylväästi pää pystyssä niinku mä.

Aamoksen katse täynnä halveksuntaa ihmisten neronleimauksia kohtaan:

Jaha ihmiset, eiköhän tää (huono) vitsi ollut tässä, päästä alas tai tulee tassusta. 

Jos muitakin "lomailijoita" sattuu lauantaille, me olemme se seurue jossa on yksi äänekäs itämainen, yksi vähän pihalla oleva ihminen ensimmäisessä oikeassa kissanäyttelyssään kissan kanssa sekä ei ehkä niin iloiselta näyttävä mieshenkilö... Saa tulla auttamaan ja neuvomaan jos ja kun vien vahingossa Nannaa arvosteltavaksi persialaisten tai maine coonien kanssa.


Tämä juttu on muuten kirjoitettu VR:n työmatkavaunussa, kaikilla vaunussaolijoilla on läppärit käytössä, mutta veikkaisin että nuo kolme muuta pukumiestä eivät päivittele kissablogiaan... Käteviä nämä VR:n rauhalliset työmatkavaunut kun voi rauhassa tehdä kaikkea tärkeää kuten kirjoitella kissablogiin näytelmistä...


(toim. huom.: eläimiä ei vahingoitettu kuvauksissa, meidän kissat ovat attention junkieita kaikki, ja tykkäävät ihmisten kanssa puuhaamisesta, nostelusta, kantelusta ja käsittelystä kunhan huomiota ja rapsutuksia tulee... Paitsi pienenä poikkeuksena Aada, jota saa nostella mieluiten vain minä ja vain tiettyinä päivinä ja siksi Aada ei osallistu kuvallaan tähän vitsiin...)


ps. Näyttely meni ihan superhyvin, mikä nyt on Nannan kanssa tietenkin itsestäänselvyys. Kun ihmiset ovat päivästä selvinneet, ehkä noin viikon tahi kuukauden päästä, raporttia seuraa.

8 kommenttia:

 1. Hahaha! Taa loistava KKK-päivitys! Hyvinhän tuo kissanvenytys mieheltä menee, ei muuta kuin tositoimiin näyttelyssä. Mamma saa sitten kuvata ja kirjoittaa. ;)

  Pisti naurattamaan ajatus sinusta ja kolmesta pukumiehestä kissablogejaan päivittämässä. Tarkoitan.. ethän voi tietää! ;DD

  VastaaPoista
 2. Pisteet myös miehelle! Oma oli mukana ainoastaan kun käytiin katseluoppilaina ilman omia elikoita. Liekö ollut traumatisoiva kokemus sillä tositoimiin en ole häntä vielä saanut houkuteltua. Ja meillähän on takana jo huimat kaksi näyttelyesiintymistä (konkarikastia)! :D

  Nyt on työn alla vääntää mies ensi kuussa Hyvinkäälle mukaan. Olen väläytellyt mahdollisuutta esittää Jemsu siellä miehisin voimin mutta aika näyttää...

  VastaaPoista
 3. Tampere on oikein hyvä kevätmatkakohde ;D

  VastaaPoista
 4. Itsellä oli lähinnä sellainen olo siellä junavaunussa että jos konnari tietäis mitä mä teen niin lentäisin pihalle moisesta virallisesta työvaunusta.

  Mutta se on siis Eve sovittu, Ville esittelee Nannan...

  Juu, Ella, niin munkin mielestä :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Nannalle! Täällä jo yksi kuumeisesti odottaa tuloksia, miten paneelissa kävi?

  VastaaPoista
 6. Ei ihan paneelissa voitettu, mutta ei karattukaan sieltä...

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti teilläkin oli näytelmässä menestystä :) Nanna olikin aivan mahdottoman pikkuruinen söpötär! Hämäännyn aina valokuvista luulemaan kissoja paljon suuremmiksi kuin ovatkaan :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Nannahan on oikestaan vielä aika vauva ikänsäkin puolesta, joten aika tirpanana se on. Jaksaa kanniskella mukana helposti :)

  VastaaPoista