tiistai 10. toukokuuta 2011

Lidl-shoppailua, lahjomattomat lelutestaajat iskevät

Vaikka meidän kissat tietenkin ansaitsevat vain parasta, joskus ne saavat myös halpaa. Ihmiset shoppailivat arkiostoksia Lidlissä pari viikkoa sitten ja huomasivat että siellä oli paljon kissakrääsää. Täysin heräteostoksena, ja pikku riehujakaksikkomme Nanna ja Aada mielessä, ostimme pienen leikkivälineen: keinun, jossa on kaksi putkea ja raapimapaikka välissä.

Heti kun ihmiset saivat laitteen koottua, testiryhmä saapui paikalle. Aamos vauhdilla ja kaikkein innokkaimmin.

Aamos yritti halata raapimalelun kuoliaaksi.

Lelu oli ostettu enemmän Aada ja Nanna mielessä, koska kovin iso kissa ei putkiin mahdu, mutta Aamoksesta tuli heti lelun suurin fani ja raapija.

Vihdoin Aadakin päätti kokeilla, mutta leluputki paljasti ikävästi neitojen kroppien haastavimmat osat, ja loi vaikutelman jenkkakahvoista (joita Aadalla ei tietenkään ole.)

Lidlissä olisi pitänyt olla myös vedettävä hiiripaketti. Ne olivat valitettavasti meidän Lidlistämme loppuneet, mutta myöhemmin kissat saivat sellaisen lahjaksi ihmisen ihmisisältä. Huomaa että meidän kissat voittavat mielenkiinnossa ja suloisuudessa ihmiset 10-0 kun kaikki vieraiden yllätyslahjat tuodaan nykyään kissoille eikä ihmisille. No kateilla riittää leluja, en ole katkera. Hiirillä, jotka muistuttavat kyllä enemmän ehkä hamstereita, on vetonaru josta vetämällä ne liikkuvat vähäsen matkaa eteenpäin. Vähäsen pitää tässä tapauksessa paikkansa aika vahvasti, kyse on siis senteistä ei metreistä. Nämä hiirulaiset jaksoivat kiinnostaa Aadaa vähäsen aikaa, mutta eniten niillä leikkii Nanna. Jokin hiirulaisten ulkonäössä saa myös aikaan aikamoiset potku- ja puremisliikkeet, jotka tämä lelu on kyllä aika hyvin kestänyt, edes hiiri-hamsterin karvapeitto ei ole kärsineen näköinen...

Hei pikku hamsteri-hiiri, tervetuloa meille.

Tosin tulet kuolemaan kovassa käsittelyssäni!

Hei! Tuolla on toinen hiiri-hamsteri.

Lahjomattomat lelutestaajat eivät siis täysin tuominneet Lidlin leluja, mutta kaikki eivät tykäänneet jokaisesta lelusta. Suomessa taitaa kuitenkin olla paljon kissoja joita Lidlin kissalelut kiinnostivat vähemmän, sillä huomasin että ainakin viime viikolla Huuto.netin kissaosasto oli näitä samaisia tuotteita täynnä. Meidän kissat tykästyivät näihin sen verran, että täällä lelut pysyvät kissojen käytössä eivätkä lähde huuto.nettiin, mutta jos joku blogin lukijoista haluaa tuotteita myös testailla niin voi odotella seuraavaa Lidlin kissakampanjaa tai mennä huutelemaan. Huuto.netin kissaosastolla hinnat ovat tosin usein mielestäni vähän liian kalliita käytetyksi tavaraksi, mutta jos näitä todella haluaa, niin sieltä voi löytää.

8 kommenttia:

 1. Mä juutuin vain tuijottamaan noita Nannan kuvia. On se niiiin kaunis..! *huokailee*

  (Juu siis meillehän ei ole tulossa itämaista pitkäkarvaa. Ei. Eikö? Eihän?!)

  VastaaPoista
 2. Kollolla on tuollainen Lidlin vedettävä hamsteri ja kissaa kiinnostaa lelussa eniten narun päässä oleva muovirengas. Ehkä Kollo haluaisi oppia itse vetämään lelun käyntiin. :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa testailua! :D En kyllä usko, että Nannan linjoista mitään haasteellista paljastuu pienessäkään putkessa. Linjakas, kaunis tyttö, aivan ihanaa nähdä se lauantaina! :)

  Nina: Eeet tietenkään tarvi. Nannahan on muuten suklaan kantaja, kuten myös potentiaalinen sulhaskandidaatti, jonka sulle vinkkasin. Hrr. <3

  VastaaPoista
 4. H:Pieni itämainen mahtuu nyt vaikka mihin kotiin :)

  S ja K: Juu Aadaakin kiinnosti aluksi vain se lappu joka on kiinni lelussa. Ne revittiin hamstereista irti aikoja sitten.

  Eve: Nanna mahtuu putkeen vaikka miten leikkimään, mutta Aada taitaa varastella vähän liikaa penturaksuja... Pitää alkaa tarkkailla että Aada mahtuu tulevaisuudessakin putkeen...

  VastaaPoista
 5. Pääasia on kissojen hauskuutus :) !

  VastaaPoista
 6. Nannis <3 Mahtuuko teille muuten Tampereelta se miniputki mukaan, vai ootteko julkisilla liikenteessä?

  Meillä muuten on kesämökillä tuo samainen Lidlin raapimapuu (tai sen alaosa) päälle on tuunattu pidempi lauta ja näin saatu aikaiseksi kätevästi keinueste ;) Jämäpalat asustavat nykyisin Evellä siinä kokoelmaminipuussa :) Toinenkin Lidlin pieni raapimalauta meillä on, joka on todettu oikein hyväksi (kestävämpi, kuin vastaava kalliimpi eläinkaupan versio!!!)

  VastaaPoista
 7. Heh, Villenkin eka reaktio oli että toi keinuhan on kuin agilityeste, ehkä mekin aletaan siitä jotain rakentelemaan siinä vaiheessa kun Aamos on kyllästynyt leluunsa...

  Tullaan Tampereelle autolla, mutta pienellä kaksiovisella Fiatilla että jos luulet että putki mahtuu mukaan kun on autossa kaksi ihmistä, yksi kissa ja kaikki näyttelykrääsä niin tottakai voitais ottaa se sieltä.

  VastaaPoista