keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Hei me ollaan kaikki TV-kissoja

Joissan muissa talouksissa on kuulemma sellaisia ohuita flat-screen telkkareita. Meidän telkkari on vähän päinvastaista mallia, pikemminkin sellainen fat-screen telkkari. Hyvin fat. Tottakai mieleen on juolahtanut että voisi ostaa vähän modernimman telkkarin, ja kun ihmiset saavat aikaiseksi pulitettua rahat uuteen telkkuun, tämän talouden kissat tulevat olemaan hyvin surullisia. Meillä nimittäin kaikki ovat telkkarikissoja. Meillä siis katsotaan telkkaria, mutta ei missä tahansa paikassa vaan telkkarin päällä. Ihmiset antavat kissojen hillua telkkarin päällä, kun kyllä pari söpöä tassua ruutua läpsimässä aina kesän tylsää ohjelmatarjontaa piristää...

Kissojen telkkarirakkaus alkoi Aadasta, joka on tässä lajissa kaikkein eniten pro. Aluksi aloitettiin viattomasti maatasosta:

Vähän tässä vaan läpsin kun katsotaan niin huonoa ohjelmaa...

Sitten meno kävi astetta röyhkeämmäksi ja toinenkin kissa osallistui telkkarikiipijäisiin:

Ei kai häntäni vain ole herrasväen tiellä...

Ja lopulta menolla ei ollut mitään rajaa kun kaksi kissaa tunki yhden pienen vanhan telkun päälle:

Hei Aamos tuu kattoon mitä täällä nyt menee!

Kissat ovat myös erikoistuneet taitolajiin "kuinka paljon pystyy peittämään telkkarista omalla kropallaan niin ihmiset näkee enemmän kissaa ja vähemmän ohjelmiaan." Aadan erikoisuus on retkottaa telkkarin edessä niin että kaksi tassua ja yläkroppa peittävät telkkarin, Aamoksen bravuuri on tassu ja häntä tiellä samanaikaisesti:


Jotta ihmiset saisivat katsella mahdollisimman usein telkkarin ruutua läpsiviä tassuja ja heiluvaa häntää kympin uutisten aikana, Aada on aloittanut kouluttamaan Nannaakin tähän telkkarikissa tehtävään:

Kuvassa Nanna yrittää hämätä kiilusilmillään ihmistä ja Aada esittää viatonta... Mittään ei suunnitella... Jep-jep.

4 kommenttia:

 1. Telkkarin päällähän on ihan paras huomiopaikka! Sinnepäin ne katseet suuntautuvat. Meillä on sellainen tylsä taulutelkkari, joten huomiohetkiin täytyy tyytyä telkkarin vieressä olevaan raapimapuuhun....

  VastaaPoista
 2. Meillä ei katota telkkarista muuta ku videoita ja dvd:tä... mutta vehjettä (fat screen) ei voi myöskään vaihtaa, koska sitä käytetään hyppyalustana kun tullaan tai mennään kiipeilypuussa. First things first!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei oikein ole mitään korvaavaa hengauspaikkaa kuten kiipeilypuuta kissoille tossa telkun vieressä, että ehkä se pitää pitäytyä fatso telkkarissa jatkossakin... Eihän sitä nyt kissoilta voi poseerauspaikkoja tosta vaan pölliä, kun ei ole mitään mitä tarjota tilalle.

  Aika hyvä telkkari Zepalla kun kestää hyppyalustana, ennen telkkaritkin tehtiin kissakestävimmiksi, ei ne flatit tollaista kestä.

  VastaaPoista
 4. No semmonen muovitynnyrihän se on, oonkin ihmetellyt miten se voi kestää. Mutta olkoon siinä nyt niin kauan kuin on, ehtii sen flatin ostaa sitten joskus jos/kun on pakko.

  VastaaPoista