torstai 30. kesäkuuta 2011

Kissojen etikettikoulu

Willicon Ode to Night Naiad eli Nanna esittelee tässä kaikille kissoille muutaman hyvän elämän etikettivinkin, kun on itsekin aina niin tyylikäs. Hienot kissanaaraat istuvat aina tietenkin jalat kiinni tai ristissä ja tassut sylissä näin ikkään:Miehet eli kollit saavat vähän enemmän röhnöttää kun ne on miehiä tai siis kolleja. Tässä Aamos näyttää miehistä mallia, kaljatölkki vaan puuttuu tassusta:

Hello ladies!

Välillä pitää sukia nää komeat rintakarvat ojennukseen.

No ei vaiskaan, ei tää mikään 50-luku ole, istukaa miten parhaaksi katsotte sukupuolesta ja lajista riippumatta. Maatkaa vaikka ketarat rentoina kuten Aada seuraavassa kuvassa. Kissat on nättejä ja tyylikkäitä hengailee ne miten päin vaan...


ps. Aamos ei ole oikeasti niin pulska kuin kuva antaa ymmärtää, asento ei nyt vaan ole kovin imarteleva ja masukarvat menee vähän tolleen huonosti. Eilen on punnittu ja yhä on 6,6 kiloa. Ja Nannan häntä on nykyään niin komea puuhka kuin kuvissa, aikas hieno eikö? Ja kyllä met täällä jänkhällä vielä olemma, kuvat on otettu ennen tänne tuloa.

7 kommenttia:

 1. Iiiihana puuhkahäntä! Iskän perintöä <3

  VastaaPoista
 2. Willicon kotisivuilla on kuva, jossa Nannan iskä on kiipeilypuussa ja Nanna näyttää niin samalta välillä kun hengailee catmaxin tasanteella. Se kuva on vissiin elinan ottama niin pitää kysyä saanko lätkäistä sen tänne vierekkäin Nannan kiipeilypuukuvien kanssa. Omiin silmiini ainakin kissat näyttävät todella samalta kuvissa...

  VastaaPoista
 3. Varmaan saat, kun kuvaajan nimen mainitset.

  Mää lainaan yhden puuhkahäntäkuvan taas Faceen ihasteltavaksi. On se nätti tyttö! Koitetan mahduttaa RUROKkiin. Soittelen. :)

  VastaaPoista
 4. Selvä :)
  Ja se on niin nätti että sai tänään 90-vuotiaan sotaveteraanin lässyttämään itselleen ja tarjoamaan kinkkua pöydästä... Huono tapa ruokkia ruokarosvoa pöydästä mutta annoin mennä tällä kertaa.

  VastaaPoista
 5. Nannalla on ihan samanlainen rötkötysasento kuin isoäiti-Laralla usein. Laran "puuhkahäntä" on vaan tosi säälittävä tuohon verrattuna. Aina saa vieraille selittää että "on se oikeasti itämainen PITKÄKARVA" - noh, onneksi on samassa huushollissa esittää myös se lyhytkarva ;)

  VastaaPoista