torstai 2. kesäkuuta 2011

Lapasesta lähti

Varoitus: jos huumorintajusi ei riitä ymmärtämään miksi kissalle kannattaa pukea rusetti synttäreiden kunniaksi, tämä juttu kannattaa jättää lukematta. Jos puolestaan pidät kissaa jolla on mirri kaulassa hauskana vitsinä silloin kun kissoillakin on kivaa, voit jatkaa lukemista.

Vastuuvapautuksen jälkeen ja pitemmittä puheitta, tervetuloa tällä tavalla virtuaalisesti Aadan synttäreille. Jotka ehkä hivenen lähtivät lapasesta. Mitään ei myönnetä. Onneksi oli seuraava päivä helatorstai niin ei tarvinnut ihmisten tai kissojen herätä aikaisin...


Tässä tyylikäs, hyvällä maulla tehty kutsukorttimme.

Aadan syntymäpäivää ei tietenkään tiedetä tarkkaan, kun on löytökissasta kyse, mutta rokotuskorttiin on joku eläinlääkäri ennen meille tuloa pistänyt 1.6. synttäreiden kohdalle. Päivä tosin saattaa olla myös 4.6., koska kirjoitus on vähän suhraantunut, mutta 1.6. on helpompi hajamielisten ihmisten muistaa, joten se päivä se saa olla. Juhlat siis olivat 1.6. keskiviikkona.

Juhlapaikka:
Sankari viihtyy parhaiten kotona, joten emme vuokranneet juhlatilaa. Ulkoilustahan Aada tykkää, joten jos juhlat olisivat olleet viikonloppuna, jonkinlainen piha/mökkeilyjuhla olisi ollut näin kesällä sopiva, nyt tyydyttiin sisätiloihin. Valinta, jota ei niin ulkoilmasta pitävät vieraamme, varsinkin Nanna, varmasti arvostivat. Koristelu pidettiin maltillisena ja sovitettiin päivänsankarin mieltymyksiin. Toisin sanoen paljon serpentiiniä eikä ollenkaan ilmapalloja (niistä lähtee ikävä ääni jos poksahtaa).

Vieraat: 
Päivänsankarin pyynnöstä emme kutsuneet vieraita ihmisiä. Päivänsankari kun vähän aristelee uusia tuttavuuksia, joten juhlimme ihan perhepiirissä... Muutenhan tottakai olisi suurempikin vieraslista käynyt. Tällä kertaa vieraina olivat siis tutut kaverit eli Aamos ja Nanna, tilaisuuteen sopivasti puettuina, Nannalla pitsipanta ja Aamoksella musta rusetti.

Tarjoilu:
Sankari on hivenen ruokarajoitteinen, joten henkilökunta teki ihan oman keittiön ruokaa, eikä käyttänyt catering-palveluja tällä kertaa ollenkaan. Koska myös vieraat ovat ruoan perään, päädyimme buffet-ratkaisuun, ettei kakusta tulisi tappelua. Buffet-jonossakin meinasi tosin riitaa tulla, joten ihmiset seurasivat jonon kulkua haukkoina. Tarjolla oli siis lihabuffet, koska Aada pitää lihasta enemmän kuin märkäruoasta. Jälkkärinä oli kuivista, jota yleensä saa vain temppuillessa tai esim aktivointileluista kaivamalla. Tämä "ilmainen" raksupolitiikka yllättikin vähän kissoja, selvästi ihmeteltiin että miksi tässä on nyt raksujakin lihan kanssa... Juomapuolella oltiin vähän kitsaita ja kissat saivat vain vettä (vaikka jatkojen kuvista ei uskoisi).

Päivän erikoinen, raakaa lihaa eri muodoissa ja raksuja.

Ihmiset eivät toistaiseksi vielä ymmärrä hyvän päälle, eli tykkää kanan sisäelimistä ja raksuista, joten heille oli omat naposteltavat. 

Lahjoja tuli tietenkin paljon:

Millähän sitä seuraavaksi leikkis...

Kuten monet muutkin kissaihmiset, mekin tilaamme lähes kaiken ruoan ja hiekan zooplussa-nettikaupasta. Zooplussastahan saa joka tilauksesta pisteitä joilla saa tiettyjä valittuja tavaroita ilmaiseksi. Meillä oli myös pisteitä jotka olivat menossa vanhaksi, mutta pistekaupassa ei ikinä ole meidän syömää ruokaa, joten pistettiin pisteet haisemaan ja tilattiin lahjat pääasiassa sieltä. Ja lahjoja sitten riitti, mikä oli hyvä, koska vieraat eivät turhia koreilleet tai etikettiä noudattaneet, vaan kävivät myös lahjoihin kiinni. 

Epistä, Aada ei anna mun leikkii tolla lilalla vaan pitää siitä ite kiinni kokoajan!!

Sainpas
Tämä Kong Wubba (miten helppo nimi kissan lelulla) oli hitti sekä Nannan että Aadan mielestä.

Kaikki tykkäsivät vihreästä perhosesta, jonka kiinnitin vanhan huiskalelun varteen.

Isoin lahja hyödyttää toivottavasti kaikkia kissoja, eli vesiautomaatti. Aada tosin on se pahin vedellä läträäjä, joten kyllä automaatti on erityisen sovelias lahja Aadalle... Nanna ja Aada ihastuivat vesiautomaattiin heti, Aamos 7-kiloinen kollimme, ei ole vieläkään mennyt lähellekään moista pelottavaa härveliä... (Jos joku ihmettelee laitteen sijoituspaikkaa, niin nämä kaksi läpsivät vettä tassuillaan niin paljon että en tod laita laitetta parketille vaikka alustan päällä olisikin.)Yleistä juhlatunnelmaa kuvina:

Aada loves kissanminttu.

Leikki piti keskeyttää ja varmistaa että häntä näyttää hyvältä kameraa varten.

Reippaat kissat avaavat lahjansa itse, syy miksi lahjat pakattiin ilman teippiä...

Tässä taidetaan jahdata uutta perhoslelua, vaikka se ei kuvassa näykään.


Jatkot:

Kukkuu 1, mittään ei oo otettu...

Kukkuu 2

Aamos pesee Nannaa samalla kun pieni riiviö nakertelee herrasmiehen rusettia... Aada juoksentelee muuten vaan edes takas.


Kiva kun kävitte virtuaalisynttäreillä, T: AadaPs: oli muuten väsynyttä porukkaa illalla, jos haluat väsyttää kissat, pidä kissasynttärit...

8 kommenttia:

 1. Ihana synttärisankari ja hienot juhlat! Myöhästyneet onnittelut meidän neljältä kissaherralta! Meillä on edessä samat bileet sitten syksymmällä kun Hessu täyttää ne komeat kaks vee ;)

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä ollut tosi hienot pirskeet :D !

  VastaaPoista
 3. Riehakkaat juhlat - hyvä, että Aamos ja Nanna pitivät huolen kissojen "juhla-asujen" jälkihuollostakin. :)

  VastaaPoista
 4. Oltiin hengessä mukana ihan täysillä (eleven!), hienot pileet!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat juhlat! Ja sankari on silminnähden viihtynyt!

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet Onnittelut ihanalle Aadalle(ex-Sirialle),viimeisestä hoitomammasta,koirista ja Lissu-mummosta!;)Näyttää olleen todella mukavat ja kunnon bileet pystyssä ;D!

  Terkuin Nina

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavat juhlat ja upeita lahjoja! Oli oikein hienot kattaukset ja kaikki :)Ja kiitos näistä virtuaalisynttäreistä tietysti. Viihdyttiin oikein hyvin :)

  Syntymäpäiväonnittelut meiltäkin, vaikka ollaankin vähän myöhässä <3

  -Tasha, Adela ja Heron

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille, kiva kun seurasitte meidän juhlintaa :)

  VastaaPoista