perjantai 17. kesäkuuta 2011

Raapimatynnyrin kuolema

Varoitus, varoitus! Ei kannata ostaa tällaista raapimatynnyriä Mustista ja Mirristä:
Putsasin iltapäivällä tynnyriä kissankarvoista, kun huomasin että kissat ovat saanet tynnyrin sisäverhoilun täysin revittyä irti ja kangasta leijaili joka paikassa. Vaarallisempaa oli kuitenkin mitä huomasin tynnyrin päällä, kaksi sellaista terävää niittiä, joiden tarkoitus on kai pitää kangas paikallaan, törröttivät ylöspäin. Kyllähän ne sai vasaralla nakuteltua piiloon, mutta olisi voinut tulla pahaa jälkeä... Kiva, kiva, joulun jälkeen tuo tekele ostettiin ja alle puoli vuotta kesti. On se perkele kun kissankamoja tehdään niin usein tolleen puolivillaisesti. Onneksi rakas catmax-kiipeilypuu sentään kestää ja ei yritä paloitella tai pistää nauloilla meidän kisuja.

Harmittaa hivenen. Kissat ovat tuosta tykänneet, siinä pystyy piilottelemaan, raapimaan, vaanimaan ja ottamaan torkkuja. Nyt on sekä sisus että päälynen sellaisessa kunnossa, että kissojen raapimalelujen hautausmaa odottaa. Kyllähän meidän kissat aika termiittejä on kun sille päälle sattuu, mutta siis kesti alle puoli vuotta! Pakko hankkia joku muu tilalle makuuhuoneeseen, haluan kuitenkin että joka huoneessa on jotain mitä kissat saa luvan kanssa raapia, muut tavarat kun kestää silloin kauemmin. Mutta älkää ostako tuota! Muuten on kämppä valkoista sisushaihtuvaa täynnä ja kissoissa voi olla reikiä. Ja ihmistä ärsyttää.

4 kommenttia:

 1. Kurjaa. Pystyykö sisukset päällystämään uudelleen esim. neulahuovalla (kestävää, pehmeää ja hyvää rapsutella? Vai onko runkokin mennyttä?

  VastaaPoista
 2. En oikein tiedä riittääkö taidot itsellä kun sisuksiin on vaikea päästä käsiksi, kokonaan aukihan tuota ei saa ja ne reiät on niin pikkuruisia että hyvä kun kädet menee sisään. Meidän isoinkaan kissa ei meinaa mahtua sisään rei'istä, ne on niin pikkuruisia. Mutta laitan neulahuovan korvantaakse ja tynnyrin kellariin odottamaan inspiraatiota :) Kyllä siitä piru vie vielä käytettävä tulee kun on kerran hankittu.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi. Toivottavasti keksit jotain tun pelastamiseksi!

  VastaaPoista
 4. Juu, pitää alkaa pohtimaan. Varsinkin kun kissat tykkää siinä juoksennella ja toisiaan jahdata.

  VastaaPoista