torstai 23. kesäkuuta 2011

Rautatiet kutsuvat

Tämä suloinen pikku naama


ja tämä suloinen pikku naamaovat autuaan tietämättömiä siitä että tänään lähdetään 12 tunnin junamatkalle toiselle puolelle Suomea. Ja höpönassut on lähdössä kanssa. Sekä kaksi ihmistä. Ja ihmisten kaikki kamat, sekä kissojen kaikki kamat noin viikoksi. Paikan päällä ei logistiikkaongelman (ei autoa, ei kuskia, ei joukkoliikennettä) takia paljon mikrohiekkoja ja eläinkaupan ruokia ostella, joten siis kaikki mahdoton ja mahdollinen on pakattava mukaan. Ai niin ja sanoinko jo että roudaamme kaiken siis junassa... Elämässä on hyvä olla pientä haastetta välillä.

Tarkoitus oli alunperin myös kipaista Kempeleen kissanäyttelyssä, kun sellainen olisi sattumalta vielä samaan aikaan kun matkakin on suunniteltu. Ne suunnitelmat menivät uusiksi, kun yhdellä niistä ihmisistä joita menemme moikkaamaan tuli valitettavasti terveyshuolia ja vierailuohjelmaan ei enää Kempeleen reissu mahtunut. Onneksi kissan silitys kuulemma alentaa verenpainetta ja täältä olisi tulossa kolme, joten toivottavasti verenpaine lähtee oikein syöksylaskuun! Toivon että joskus toiste pääsemme kokemaan myös Pohjois-Suomen kissanäytelmiä. Tuntuu että tuollainen pienempi kuin nämä Turun ja Tampereen jättinäyttelyt voisi olla hyvinkin mukavaa vaihtelua. Pitää se kokemus säästää sitten toiseen reissuun.

Otan kannettavan ja mokkulan mukaan (kun on muutenkin niin kevyet kantamukset, heh), mutta saa nähdä miten nettisurffailut Lapissa päin sujuvat, tuleepa ainakin testattua toimiiko mokkula oikeasti niin laajalla kun mainostetaan. Matkaraportti junaretkestä siis ehkä tulee, jos selviämme matkasta hyvissä ruumiin ja sielun voimissa. Niin mainitsinko jo että junassa ollaan 12 tuntia? Kolmen kissan kanssa.

Ps. Tämä naama taitaa arvata mitä tuleman pitää, Aamos on ollut koko päivän piilossa pahvilaatikossa...

Jos on pakko matkustaa niin mää matkustan tässä...

12 kommenttia:

 1. Ihania pikkunaamoja :) Hauskaa juhannusta teidän koko porukalle! onko Nanna yhtä äänekäs matkustaja kuin voisi kuvitella pienen itämaisneidon olevan? :D Onnea vaan niille teidän kanssamatkustajille! hih.

  VastaaPoista
 2. Kiitos juhannustoivotuksista!

  Juu Nanna ei ole ehkä se kaikkein hiljaisin matkustaja (terkkuja kaikille tänään vaunussa kuusi lappiin matkustaville), mutta rauhoittuu vähäsen, jos saa olla Aamoksen kanssa samassa kopassa tai ihmisen sylissä. Ainoa pikkuhaaste on sitten että Aadakin on itämainen matkustaja äänenkäytöltään ja rauhoittuu myös Aamoksen kanssa samassa kopassa, joten oikeastaan Aamoksia pitäisi monistaa niin matkustaminen olisi täydellistä... Hauskaa jussia myös! Ja kissoille kans :)

  VastaaPoista
 3. Laita ihmeessä raporttia tulemaan, kun täällä ollaan myös jännän edessä. Nuoriso on tulossa sieltä pohjoisen suulta tänne etelään kahden c.rexsin kanssa ja matka kestää sellaiset 9h. Muutama vaihto ja ei tietenkään autoa kummassakaan päässä.

  - MiPa
  Ps. sun blogia on todella mukava lukea.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista, mukava kuulla :) Ja toivottavasti nuorison matka menee hyvin.

  VastaaPoista
 5. Leppoisaa matkantekoa ja hyvää juhannusta!

  PS. Paitsi matkaseuraksi Aamosta ei varmaan olisi pahitteeksi kloonata ihan komean ulkomuodonkin ansiosta. <3

  VastaaPoista
 6. Vooi söpönaamat! <3 Toivottavasti matka menee hyvin, kuulostaa ainakin siltä, että tuossa voisi jo sattua ja tapahtua. Toivottavasti myös kissat suhtautuvat junaan positiivisesti. :) Ja mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Hyvää juhannusta Hurineeseille ja Jutalle. Vaikka Aamoksen kloonaus ei onnistunut, on matka Ouluun asti ainakin sujunut :)

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että matka on sujunut hyvin! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Ootte kyllä urheita! Kestäkää järjissänne - kaikki - ja terveinä takas!

  VastaaPoista
 10. Huh, toisilla ei ilmeisesti ole tarpeeksi actionia elämässä noin muuten :D Yhdenkin kissan kanssa junalla seikkailu on jo lyhyemmälläkin matkalla mielenkiintoista, enkä voi edes kuvitella millainen reissu teillä on edessä. Toivottavasti hommat sujuu ja reissusta tulee mieluinen :)

  VastaaPoista
 11. Heh, (tyhmän)urheat matkustajat ja kissat ovat oikein hyvissä voimissa. Uskalletaan ehkä tulla takaisinkin junalla :)

  Kivaa juhannusta myös Naukulan mammalle :)

  VastaaPoista