lauantai 16. heinäkuuta 2011

Google-viihdettä

Kun aloitin bloggaamisen kissoistamme, pääsin tutustumaan aivan uuteen ja ihmeelliseen maailmaan. Nimittäin siihen mitä kautta ihmiset tulevat blogeihin. Suuri osa lukijoista tulee tietenkin ihan tavanomaisia reittejä erilaisten linkkien tai vastaavien kautta tai suoraan blogiin, mutta osa ihmisparoista etsii aivan jotain muuta ja päätyvät meidän kissojemme blogiin. Mahtaa olla osalle pettymys, kovaa tietoa haettiin ja lukemattomia kissojen kuvia vaan tulee ruudulle. Ajattelin kuitenkin esitellä tässä mielenkiintoisimmat hakusanat. Joukkoon kuuluu sekä yllätyksettömiä, hulvattomia että suorastaan pelottavia hakuja.


kissojen totuttaminen toisiinsa
Tällä hakutermillä tullaan blogiin viikottain, ellei jopa päivittäin. Selvästi ihmisiä huolestuttaa kissojensa välit. En kyllä mielestäni ole hirveästi edes asiasta kirjoitellut, tässä postauksessa kyllä. 

kolmen kissan kopla 
Tämä hakusana on yleisin (yllättäen). Silloin kun nopeasti mietin blogille jotain nimeä, muka vitsikäs mies ehdotti että olisin nimennyt blogin kolmen kimpaksi kolmen koplan sijaan. Olisi ainakin tullut paljon lukijoita, mutta ehkä vähän vääränlaisia, näin kissablogista kun on kumminkin kyse.

itämaisen totuttaminen maatiaiseen 
Tälläkin hakusanalla on tultu useasti, mutta tässä minua ihmetyttää lähinnä sanamuoto. Oman kokemukseni mukaan itämaiset ovat niin seurankipeetä sakkia, että kyllä ne kaikkiin karvaisiin tottuvat. Suurempi shokki varmaan perusrauhalliselle maatiaiselle on yliaktiivisen itämaisen tulo, maatiaista sitä kannattaa enemmän totuttaa...

lidl
Kissamme ovat kyllä testailleet lidlin kissatuotteita, mutta viime viikkoina emme ole ko. kaupassa asioineet, sillä kyläpaikkamme vanhemman väen mielestä lidlissä ei saa käydä kun saksalaiset poltti lapin. Asia josta en alkanut vääntämään, niin vanhat saavat pitää mielipiteensä, ja onhan ne sitäpaitsi oikeassa. Ovat vieläpä sen ikäisiä, että itse katselivat kyseistä tapahtumaa.

voi harrastaa ilman housuja 
Suosikkihakusanani, ja uskoisin että kyllä esim. kissan naksutinkoulutusta ja kissablogeja, kahta lempiharrastustani, voi harrastaa ilman housuja. Kaikki vain kokeilemaan! Ja laittakaa kuvia tulemaan tai omiin blogeihinne! (EI oikeasti please.)

Kike Elomaan sisarukset 
En valitettavasti tunne henkilökohtaisesti, eivätkä taida kissammekaan tuntea.

0503752795 
Tämä puhelinnumero näkyi blogissani kissanhankintaa koskevassa kirjoituksessa. Tästä numerosta kaupitellaan rekisteröimättömiä "rotukissoja" Turun seudulla, ja toivon että jos numeron googlasivat mahdolliset tulevat pennun ostajat, lukivat ainakin kirjoitukseni ja miettivät tarkkaan mistä kissanpennun ostavat...

Kissamatkat 
Arvasin että kissamatkat on suosiota kasvattava idea. Älkää vain lähtekö pikajunilla helteiseen aikaan niin kaikki sujuu!

Kissan ääni video 
Tätä fraasia googlanneet eivät varmasti pettyneet, meiltähän tuo löytyy! Ja kolme erilaista ääntä jopa.

kissa nokkonen 
Hivenen olen yllättynyt tästä sanaparista, jospa muidenkin kissat ovat kuin meidän Nanna ja nauttivat nokkosista?

Halpa rotu kissa 
Surullinen googlaus, halpaa ja hyvää on harvoin olemassa. Kissa voi elää jopa 20-vuotta, kalliiksi se tulee joka tapauksessa senkin pihit googlailijat!

kiimaa tyttärellä ja isällä 
Ööö, jos kiimainen tyttökissa on samassa paikassa leikkaamattoman isäpappansa kanssa, kantsiskohan tehdä jotain? Ja sellainen sivuhuomio myös että jos kollilla on kiima, kannattaa tarkistaa sukupuoli... En ole eläinlääkäri, mutta ymmärtääkseni kiimaa esiintyy selvästi enemmän niillä naaraspuolisilla kissoilla.

jänkhällä jyrähtää 
Jyrähti tottakai kun me siellä oltiin vähän ravistelemassa paikkoja, mutta tulimma jo takaisin. Sori.

Googlen hakusanojen lisäksi on ollut kiinnostavaa seurata mistä kaikkialta maan kolkista lukijoita tulee. Mm. Iranista ja Etelä-Koreasta on haluttu lukea kissablogia. Yleisimmät maat ovat kuitenkin Yhdysvallat ja Britannia, kummastakin maasta on enimmällään käynyt päivittäin samaan aikaan yli kymmenen lukijaa. Jos joku teistä kauempaa sattuisi nyt lukemaan, kiinnostaisikin tietää että tuletteko sattumalta vai tarkoituksella, osaatteko suomea ja pidätte kissoista, vai olisitteko halunneet lukea harrastuksista joita voi tehdä ilman housuja tai muista kissoihin liittymättömästä? Pakko ei ole tietenkään sairaalloista uteliaisuuttani tyydyttää... Mutta on tämä kissablogimaailma jännää. Aatelkaa Iranista joku lukee meidän kissoista! Ja alunperin tarkoituksena oli vain kertoa meidän kissat tunteville koplamme kuulumisia ja laittaa itselle kuvat ja tarinat muistiin.

Ettei tulisi aivan tylsä postaus pelkillä ihmisen jorinoilla, tässä vielä kuva Nannasta sukeltamasta jotain radion takaa. Nannakin harrastaa usein erilaisia asioita ilman housuja! En kyllä yhtään tiedä mitä se tuolta kuvitteli löytävänsä.


13 kommenttia:

 1. Kaikenlaisia hakusanoja ihmiset harrastavat! :D Minä yleensä , jos olen käynyt jossakin kissablogissa enkä muista blogin nimeä tai osoitetta, kirjoitan Googleen kissa blogi sekä kissan/kissojen nimet.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja hakuja! Naukulaan ollan tultu myös usein tulppaanin hoito-ohje haulla. Kirjoitusasuja on sitten monia :)

  VastaaPoista
 3. Ha! :D

  Oli pakko katsoa, millä sanoilla Willicon blogiin päädytään ja yllättäin tulokset olivat: willicon blogi, willicon, pömpöttää (what?), tappelevat muumit (lol), balineesi anis (aika ihana haku, love), kissaklinikka (onkohan tullut mainittua jonkun kerran?), kissanpennun eristäminen (jännä), kun metsässä kaatuu suuri puu (yhden wanhan blogitekstin otsikko, metsässä kaatuu suuri (ks. edellinen), monty python di gattinata (niin no tämä on balineesi aniksen isä)

  VastaaPoista
 4. Sirpa: juu ihmetyttää välillä mitä ihmiset ovat miettineet...

  Naukulan Mamma: Kissablogin tulppaanin hoito-ohje olisi ainakin tässä taloudessa että nosta mahdollisimman korkealle jos haluat että säliyy hengissä...

  Eve: KUka googlaa pömpöttää!! Jos kissaemon masu on pömpöttänyt...

  VastaaPoista
 5. No Niimpä! :D

  Tuo kissanpennun eristäminen oli kans niin ihmeellinen että googlasin sen itse ja osumiahan tuli monta, mutta en jaksanut selata niin monta sivua että olisin omaan blogiosumaan asti päässyt.

  Siis joo pidetäänhän me pennut ja emo muista kissoista erillään se alkuvaihe, mutta eristäminen, errr...

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat aina yhtä hauskoja, itsekin olen kerännyt parhaita muistiin blogista ja ehkäpä joskus teen samanlaisen kokoelmapostauksen :) Tuutusen basaarin suosituimpien hakusanojen joukossa on "keittiöjakkara", jolla tullaan paikalle useammin kuin kissan nimellä :D

  VastaaPoista
 7. Mä en osaa noita edes etsiä. Joskus kun on luppoaikaa, niin joku saa vinkata miten tuollainen haku tehdään. Veikkaan tosin ettei sitä luppoaikaa ihan hetkeen ole...

  VastaaPoista
 8. Haha, olipas riemastuttava postaus! Kaikenlaisia hakusanoja sitä ihmiset käyttääkin! :)

  Mun ei pitäisi ehkä sanoa tätä, mutta itse olin innostunut siitä, että ihan eri puolilta maailmaa blogilla oli lukijoita. Kunnes ystäväni totesi, että hän nettiä käyttäessään käyttääpi jotain sivustoa, joka näyttää selailijan tulevan jostain satunnaisesta maasta. Eli mikä pettymys! Ja sitten on vielä kaikki botit, jotka on merkitty lähteneeksi ties mistä maista. Elän kuitenkin siinä uskossa, että kai nyt jokunen vierasmaalainen on käynyt blogissa ihan oikeastikin...

  Elinalle vinkkinä, että blogiin eksyneiden hakusanat löytää oman blogin asetuksista - jostain tilasto-kohdasta se löytyi, ainakin Bloggerin puolella on näin.

  VastaaPoista
 9. Ella: Ehdottomasti pitää tulla sellainen postaus!

  Elina: Tilastoihin jos menee ja klikkaa liikenteen lähteet niin sieltä löytyy.

  ElsaFiona: Kiitos, ja nää on kyllä hauskoja. Ja siis ihan varmati on tullut IRanista meille lukija , muuta en usko :)

  VastaaPoista
 10. Meillä viiden kärki oli

  hurineesit
  vänttiset
  hurineesi blogi
  aktivointilauta
  balineesiprinssi

  Ei siis mitään kovin yllättävää... Täytynee värittää kielenkäyttöä jatkossa? ;)

  VastaaPoista
 11. Selvästikin :) Ei meilläkään nuo oudoimmat kyllä ihan suosituimmissa olleet... Onneksi.

  VastaaPoista
 12. Voi, mä olen kyllä ainakin hetkenaikaa kirkassilmäisesti pohtinut, että ihanaa, kun Kaukais-Kirgisian ainoa tietokoneen ja inttärnetin käyttäjä on eksynyt sivuilleni. Sitten iski todellisuus, raaka maailma. :D

  VastaaPoista
 13. Voi että minä nauroin ku luin noita :D Paras (ja äänekkäimmän naurun saanut) oli tuo "Voi harrastaa ilman housuja". Mahtavaa!

  VastaaPoista