torstai 21. heinäkuuta 2011

Kissamotivaattorit

Ihmisten olohuoneen sisustusprojekti on suoritettu tähän asti vähän samanlaisella nopeudella kuin Iisakin kirkon rakennusproggis. Toisin sanoen hitaasti. Tämän talouden kissat ovet reipasotteisia ja hyvin aktiivisia, joten vissiin kyllästyivät ihmistensä saamattomuuten ja päättivät hieman nopeuttaa prosessia. Tämä nopeutus tehtiin hyvin kissamaisella tavalla. Meillähän oli oikeastaan kaikki muu aikalailla valmista, mutta puusohvaan ei vieläkään oltu saatu pehmustetta aikaiseksi. Tämä tietenkin harmitti kissoja suuresti, ei sellaisella kovalla pinnalla ollut kiva nukkua ja painia. Kissat siis päättivät että joku raja ihmisten laiskottelussa ja valtasivat kaikki pehmustetut pinnat. Kuvassa pilkottaa myös kovapuinen sohvamme.

Kyllä ihmiseen saa vauhtia kun se joutuu istumaan kovalla puulla. Sillä meitähän ei kehtaa kukaan siirtää, ollaan niin söpöjä. Nih! 

Eipä ollut muuta vaihtoehtoa kuin pehmustaa sohva. Nyt ompeluprojektin jälkeen kissat voivat oleilla jo puusohvallakin, ja ihmisetkin pääsevät taas (hetkittäin) tuoleille. Kolmen kopla on maailman paras (ja söpöin) motivoija.

Tässä Nanna leikkii vasta päällystetyllä ja pehmustetulla puusohvalla. Sillä sekunnilla kun patja laskettiin sohvalle, paikasta tuli taas kissojen hyväksymä hengausalusta. Leluvalintana on tietenkin Aamoksen karvapallot, mikäs muukaan. Sillä näillä on kissojen mielestä oikeasti kiva leikkiä, ei ollut pelkkä vitsi ei.

Voisimme tietenkin lainata porukkaamme kaikille jotka tarvitsevat kannustusta omiin kotiprojekteihinsa, mutta emme taida raaskia luopua hetkeksikään ahkerasta kissalaumastamme. Ihmisethän voisivat päätyä ihan hunningolle ilman näitä pikku motivaattoreita.

3 kommenttia:

 1. Meilläkin asuu motivaattoreita. Tosin Tessan erikoisalaa on ohjata ihmisille aamu- ja iltajumppaa. Neiti tulee hyvin komentavasti vaatimaan, että nyt sulkahuiska esille ja verryttelemään, eikä valituksia oteta vastaan. Topi huolehtii, että myös toinen ihminen saa jumppatuokionsa samaan aikaan.
  Ja kisut kyllä huomaavat, jos ihmiset yrittävät huijata nököttämällä paikoillaan ja heiluttamalla vain yhtä kättä (siitähän tulee tylsää aika nopeasti) :D

  VastaaPoista
 2. Osaisko ne motivoida seinien maalauksessa? Jaa, no ei sitten.

  Huoh, mä oon NIIN laiska... :-/

  VastaaPoista
 3. Zepa kyl nää siinä motivois lähinnä maalausvauhtia... Jollei halua kissantassun painalluksia seiniin.

  VastaaPoista