perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kyläpaikasta kaipaamme...

Tyhjensin kamerasta viimeisetkin kyläilykuvat ja paljon oli kuvia joita en blogiin tullut aikaisemmin laittaneeksi. Kuvia oli myös niistä asioista, joista kissat eniten kyläpaikassa pitivät. Ikävä tulee ainakin:

Satoja uusia nukkumapaikkoja.

Portaita. Joilla voi tehdä niin monia asioita, mm. lepuuttaa häntää.

Uusia ulkoilumaastoja. Täynnä jännittäviä ojia, jotka pikku kissojen pitää tarkistaa.

Kuistia.  Hyvä yleinen ympäristön tarkkailumesta ja maailman paras ötököiden bongaus ja lahtauspaikka. 


Kellarin viileitä portaita. Helteelläkin alle 20 astetta, vieläpä ikkunalla varustettuna niin voi katsella maisemia samalla kun nauttii viileämmästä ilmasta.

Kukkien hoitoa. Täällä ymmärretään mitä kissa tarvitsee, kukkia oli useita joka huoneessa, päinvastoin kuin kotona... (Ihmisen huomio: niin miksiköhän on vähän kukkia...)
Aamos vähän vaan tassulla haluaisi kukkaa hellästi taputella...

Ihmiselle tulee tietenkin eniten ikävä kyläpaikan emäntää. Meidän Mummo on kiltein mummo. Jotain kertoo sekin että ihminen, jolla on yli 80-vuoden kokemus ulkokissoista (ja varmaan on oikeasti sitä mieltä että minä niitä nyt sisällä pitämään), jaksoi vahtia aivan yhtä tarkasti kuin ihminenkin että helteilläkin on ikkunat ja ovet niin ettei meidän kissalauma karkaile lapin jänkhälle. Kai kun on tarpeeksi kiltti ihminen, jaksaa välittää sellaisistakin asioista jotka ei itselle ole niin tärkeitä, mutta läheisille on.

3 kommenttia:

  1. Ihanat punaiset ja harmaat portaat - ja ihana mummo kun välittää :-)

    VastaaPoista
  2. Hii, mitä portaita! Etenkin kolmen kissan kansoittamat kellarin portaat vaikuttavat oikein kissahyväksytyiltä :D Unnallakin tulee varmaan eniten ikävä tätilän portaita jahka täältä joskus kotiudutaan...

    VastaaPoista
  3. Heh pitää kertoa ihanalle mummollekin että hänen portaansa ovat saaneet kehuja kissablogissa jo useammassa eri postauksessa :)

    VastaaPoista