lauantai 2. heinäkuuta 2011

Langennut enkeli (mutta ei pyromaani)

Eilen illalla kissat ihastelivat kuistin enkelikoristeita, mutta Nanna ei tainnut olla kovin kristillisellä tuulella.

Aluksi vain ihasteltiin tuulessa heiluvia enkeleitä.

Aada vienosti haistaa, mutta Nannalla alkaa jo riiviöpuoli voittaa...

Riiviöinti ottanut vallan. Aada paheksuu mitä Nanna tekee mummon enkeleille ja poistuu paikalta.

Nanna antaa enkluille kyytiä.

Ja laittaa ne lentämään.

Ei tainnut ihminenkään ihan kristillisesti toimia, kun antaa Nannan leikkiä mummon enkelikoristeilla ja ottaa kuvia sen sijaan että puuttuisi tällaiseen riehumiseen, mutta enkelit selvisivät hyvin. Ja loppuvisiitin ajaksi ne nostetaan korkeammalle, Nannan suureksi pettymykseksi.

Vaikka vähäsen tuhmina ollaan oltukin, niin tähän olemme sentään syyttömiä:


Palo tapahtui aikasta lähellä, mutta lomaillessa ollaan oltu uutispimennossa, joten luettiin vasta kaksi päivää palon jälkeen että olisi pitänyt tuona päivänä pysytellä sisällä... Me valjasteltiin koko ilta, mutta selvittiin kummiskin. Hauskasti muuten paikallislehti uutisoi että "vieressä olevan eläinsuojan eläimet selvisivät". Kyseinen eläinsuoja on teurastamon, joten tuskin ne kovin pitkään "selvisivät". Mutta tuota ei siis tehty, muuten vaan on riehuttu. Ilman tulitikkuja. Promise.

Ps. Niin joo, yritin vekslata pohjan sellaiseksi että rakas saunalahden mokkula ei kuole kun sivustolle menen, muttei silti niin riisuttu olisi kummiskaan... Keksin otsikon sanan ja kuvan leikin ehkä vähän liian lähellä nukkumaanmenoaikaa, (puhdasta, eli pelkää kissajuttua, mutta kissat myös putsaa itseään puhtaaksi kuvassa, hauska kaksoismerkitys eh-heh) joten saa nähdä muuttuuko sekin vähemmän väsyneeksi vitsiksi jossain vaiheessa.

4 kommenttia:

 1. Otsikko on loistava :-) Ja enkelijuttu kans. Tosiaan odotin jo, että tarina päättyy maahan langenneisiin enkeleihin, mutta onnellisestihan se päättyi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kuulla :) Juu enkelit onneksi selvisivät, ainoa langennut enkeli oli Nanna, lankesi enkelikoristeita kiusaamaan...

  VastaaPoista
 3. Hieno otsikkopalkki! Helpottavaa, että enkelit selvisivät :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mekin oltiin helpottuneita, ei olisi ehkä tullut kutsua toiste jos oltais liikaa härkitty enkeleitä :)

  VastaaPoista