perjantai 22. heinäkuuta 2011

London Calling

Ja missäs me tällä kertaa olemme? Lorusta löytyy vastaus:

Pussycat, Pussycat

Pussycat, pussycat, where have you been?
I've been to London to visit the Queen.
Pussycat, pussycat, what did you there?
I frightened a little mouse under her chair

(vanha englantilainen lastenloru)

Ok, no vähän juksattiin, oikeasti vain kaksijalkaiset ovat Lontoossa, kissat ovat tukevasti Suomen kamaralla, joku raja kissamatkat oy:n hulluudellakin. Ja emme ole myöskään kuningattaren luona vierailleet, enemmänkin viettäneet aikaa Itä-Lontoossa. Olemme täällä yli viikon, joten kuulumisia ei taida blogiin vähään aikaan tulla. Kovasti on jo kissoja ikävä, täytyy vain luottaa että kiltit kissahoitajat pitävät palleroistamme hyvän huolen. Näin pitkää aikaa emme ole ikinä aikaisemmin kissoista erossa olleetkaan. Sen verran eron hetkellä jännitti, että kotona käyvälle hoitajalle jätettiin A4:nen tietokoneella kirjoitettua pienifonttista tekstiä ohjeiksi, joten ainakin se puoli on hoidossa... 

Nanna on sen verran pentu vielä ja sellainen tättähäärä ja ihmisaddikti, että viettääkin lomaansa turvallisuussyistä synnyinkodissaan. Varmaan koko porukka keskenäänkin selviäisi, mutta kun eka ihmisäiti suostui auttamaan, otimme avun kiitollisena vastaan. Kiva ei ollut porukkaa edes vähäksi aikaa erottaa, mutta jos Nannan jättää yksin vaikka kymmeneksi tunniksi, jälki on yleensä tällaista:

Kuvasta ei saa ehkä koko tilannetta selville, mutta puolet hesarista tosiaan leijaili ympäri asuntoa. Ihmisten vika kun jättivät Nannan ilman huomiota melkein 11. tunniksi. Kyllä siinä ajassa pikkukisulla tylsä tulee...

En uskalla kuvitella mitä Nanna keksisi yli viikon aikana, kun vain kerran päivässä saisi rapsutuksia. Lisäksi isommat kissat todennäköisesti hermostuisivat vähän liikaa pikku adhd-tapaukseen, joka ihmisikävässään häiriköi, joten tämä vaihtoehto tuntui parhaimmalta. Nyt Nanna saa sentään enemmän huomiota ja loma ei vaikuta kaveruksien väleihin. 

Englannissa muuten lämpötila on 20 astetta, joka tuntuu kyllä ihan kivalta lomalämpötilalta helleputken jälkeen. Kirjoittelen taas blogiin kun pääsemme takaisin Suomeen ja olemme halailleet kissimirrit puhki.

7 kommenttia:

 1. Mukavaa lomareissua! :)

  Aada on tuossa kuvassa miltei närkästyneen näköinen, että "mä en sitten ole saanut aikaan tätä sotkua". :D Mun edellinen kissa oli kerran jäänyt pitkäksi aikaa itsekseen sisälle ja se oli saanut aikaan vastaavan sotkun vessapaperirullan avulla.

  Kollo on samantyyppinen ihmisseuraan addiktoitunut ja siksi se menee aina hoitopaikkaan (isäni luokse), jos jossakin reissussa käyn.

  VastaaPoista
 2. Lupaamme pitää hyvää huolta pienestä ihanasta kehruukoneesta :)

  VastaaPoista
 3. Voih, toi on kyllä matkailussa aina inhottavaa, kun kissat pyörii koko ajan mielessä :D. Eikä niille hoitajillekkaan kehtaa ihan koko ajan soitella...

  Hauskaa lomaa :)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa lomaa :) Sainkin jo kuulumisia Nannan hoitajalta, ihanasti menee :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille matkatoivotuksista. Raportteja on saatu hoitajilta, ja kissat voivat pulskasti hoitajiensa huomassa. Ikävä on tietysti, mutta lomasta nautitaan silti...

  VastaaPoista
 6. Mikä sattuma, itse palasin juuri viime yönä neljän päivän reissulta Lontoosta(pe-ma).
  Mullekin tää oli pisin aika ilman kisuja tähän mennessä ja ehti jo ikävä tulla sekä kotona odottavaa miestä, että kisuja. Onneksi tiesin sentään, että kisut on miehen hyvässä hoidossa :)

  VastaaPoista