maanantai 11. heinäkuuta 2011

Parasta kesässä ja kampanjan avaus

Kissojen mielestä parasta kesässä ovat lisääntyneen valjastelun lisäksi tietenkin ötökät. Kärpäsiä riittää, ja täällä pohjoisessa on kissoille aivan ihanat hyttysapajat. Tai sääski, kuten paikalliset sanovat. Ihmiset eivät niin kesän mukanaan tuomista saalistettavista välittäisi, mutta kissat rakastavat uusia saalistusmahdollisuuksia (joka kuvassa kärpänen, klikkaa isommaksi jos et näe. Ai niin, paitsi vikassa kuvassa saattaa olla kissan suussa, niin siksi ei näy):

Aada bongaa saaliin.

Julma tassuläpsyjen sarja alkaa.

Nanna tulee tarkistamaan että Aada varmasti pärjää.

Sitten lyödään viisaat päät yhteen ja aloitetaan yhteisötökkäjahti.

Nanna viimeistelee tällä kertaa tapon. Taas yksi öttiäinen pois ihmisiä kiusaamasta.

Voi että tulee kissoilla ikävä näitä metsästysmaastoja. Kiitos modernin keksinnön nimeltä hyttysverkko, (josta täälläpäin ei olla vissiin vielä kuultu tai vaan välitetty) kyläpaikassa riittää kotia enemmän tapettavaa. Terkkuja vaan lintujärjestö Birdlifen pojille ja tytöille, joilta aina tulee niitä infoja kissojen vaarallisuudesta lintukannalle. Nämä meidän verenhimoiset saalistajamme ovat erikoistuneet lähinnä hyttysiin ja kärpäsiin, silloin tällöin hämähäkkeihin ja ampiaisiin, joten meitä ei voi sitten syyttää linnunpoikasten lahtaajiksi. Mutta kolmen kissan kopla aloittaa ehkä ihan oman kampanjan nimeltä hyttyverkot helkattiin.

4 kommenttia:

 1. Ihan parasta kissaviihdettä! Meillä muuten Ronja hoitaa yleensä kärpästen väsyttämisen ja Nexu syö itse kärpäset :)

  VastaaPoista
 2. Tytär on kuin äitinsä, muut voi tehdä eka duunin ja sitten Nanna käy haukkaamassa saaliin :)

  VastaaPoista
 3. Ollaan palattu kotiin kissojen kanssa mökiltä ja sain bloginkin pystyyn! Höh, meillä on tähän asti ollut tasan yks kärpänen ja sekin todennäköisesti tapettiin aika nopeasti. Miks ne ei tuu :( Mä ja kissat halutaan hupia!

  VastaaPoista
 4. No voi vitsit, ehkä teidän pitää jotenkin houkutella niitä lisää... Vaikka mädillä hedelmillä?

  VastaaPoista