keskiviikko 10. elokuuta 2011

Aada on jalkapallofani

Lontoon reissulla mies päätti juhlistaa suurta rakkauttaan jalkapalloa kohtaan ja osti lempijoukkueensa eli Queens Park Rangersin kannatushuivin. Miehen lisäksi myös Aada pitää jalkapallon katsomisesta ja läpsii tassulla telkkaria aina kun mies katsoo kyseistä lajia. Aada pitää myös joukkueen kannatushuivista ja kiipeää usein hattuhyllylle ottamaan torkut tai pitämään pienen pesuhetken huivin päällä.


Tämä Aadan uusi lempipaikka ilahduttaa tietenkin myös kyseisen huivin omistajaa eli miestä, joka saa annoksen Aadan karvoja huivissaan niinä aikaisina aamuina kun Suomen loppukesässä kaulahuivia tarvitsee. Mies ei kuitenkaan raaski häiritä Aadan fanittamista, kun Aada on meidän taloudessa ainoa, joka jaksaa miehen seurana jalitsua katella. Nanna ja Aamoskaan eivät ole jalkapallosta samalla tavalla innostuneet, että viitsisivät tassulla telkkaria läpsiä tai edes ruutua tarkkailla. Ja tätä toista ihmistä ei voisi vähempää kiinnostaa. Onneksi on sentään Aada.

Sekä miehen että Aadan yhteinen harrastus on tosin nyt vaarassa Lontoon tapahtumien vuoksi. Jos viimeaikaiset mellakat jatkuvat, ei pelejä varmaan uskalleta järjestää vaikka kauden pitäisi kohta alkaa. Tätä ei niin jalkapallosta kiinnostunutta ihmistä ei se huoleta, mutta mellakat ottavat kyllä päähän. Majapaikkamme Lontoon loman aikana oli juuri siellä missä on nyt riehuttu. Uutiskuvista näkyvät samat kadut ja kaupat joilla olimme, nyt aika eri näköisinä. Ärsyttää koko juttu, Suomessa uutisointi on ollut osittain sitä luokkaa että siellä slummeissa nyt köyhät rikkovat paikkoja. Lontoossa on palanut ihan tavallisten ihmisten, opiskelijoiden ja työssäkäyvien kadut ja kodit eivät pelkästään mitkään "huonot" alueet, mitä huonous ikinä tarkoittaakaan. Mutta se nyt ei liity kissojen elämään. Pitää sitten vain katsoa telkusta jotain muuta liikkuvaa Aadan kanssa, kyllä meidän telkkarikissa viihteensä tarvitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti