keskiviikko 31. elokuuta 2011

Evil-Aada

Kuvasin yksi päivä täysin viattoman näköistä Aadaa joka oli parkkeerannut itsensä miehen syliin. Tilanteessa ei ollut mitään erikoista tai ihmeellistä. Aloin siirtää kuvia koneelta ja huomasin järkytyksekseni että kamera olikin tallentanut EVIL-Aadan. Katsokaa itse jos ette usko.

Kaikki luulevat että olen suloinen söpö ja höppänä, oikeasti olen tosi paha ja ee-vil, buahahahaha.

Kyttään ohi meneviä viattomia kavereitani ja käyn kimppuun.

Läpsin tassulla. (Nanna kerkesi juuri pois kuvista.)

Sekä haukkaan hännästä.

Sitten palaan ihmisen kainaloon taas turvaan niin ei kukaan uskalla kostaa, lällällää.

Olen evil, evil-Aada.

Pelottaako jo?
Buahahhahhahhaa!

10 kommenttia:

 1. Ei. Ei Aada ole evil. Sen täytyy olla joku sivupersoonajuttu?

  VastaaPoista
 2. Oi, millainen pahis, kovis ja hurjis vähäsaatana-Aada! Neidillä on selvästi temppu jos toinenkin turkkinsa poimuissa toisten pään (tai hännän!) menoksi :D

  VastaaPoista
 3. H: Olemme kans aika yllättyneitä että meidän höpönassu näin käyttäytyy... Ehkä se oli vaan evil-päivä, kai kaikilla sellaisia saa olla...

  Ella: Aada osaa yllätää aina välillä. Juuri kun luulee tuntevansa Aadan läpikotaisin se keksii jotain konnankoukkuja. Saa nähdä mitä tulee seuraavaksi...

  VastaaPoista
 4. Meillä alkoi ilmeisesti ruoka-allergia myös James-kollilla ja samalla oireella kuin Aadalla eli nenä auki, onneksi olin nähnyt Aadan nenästä kuvan niin ei ollut ihan ihmeissään ja tiesi heti mitä epäillä! Suussa oli sitten myös isot haavat kielessä ja kitalaessa. Mutta todella nopeasti parantuivat vajaassa viikossa vain kipulääkityksellä ja nyt on allergiaruoka aloitettu.

  VastaaPoista
 5. No voi miten ikävää, varmasti ollut aika kipeää jos on noin pahasti mennyt iho rikki. Onneksi allergiat ei sillä tavalla ole hirveitä että ei ne paljoa elämään vaikuta tai lääkitystä vaadi. Meilläkin Aadan nenä oli välillä niin järkky että ajattelin ettei tästä ilman arpea selvitä, sitten kun paraneminen alkoi nenä oli taas täysin ennallaan parissa yössä ilman mitään jälkiä...

  Meillähän Aada ei kestänyt lopulta edes paljoa kuivista, joten nyt barfaamme Aadan kanssa parilla lihalla mitä tuntuu kestävän ja välillä syötämme feline portan kanaa, kun siinä ei ole mitään ylimääräistä ja Aada sitä hyvin kestää ja Aadalla ei ole taas pitkään aikaan ollut ihottumaa.

  Paranemisia Jamesille, hyvä että on lähtenyt tervehtyminen alkuun.

  VastaaPoista
 6. Naukulan Mamma ja Musta ja Harmaa: Hyvä! Sietääkin.

  VastaaPoista
 7. Tuliko Aadalle muuallekin oireita kuin nenään? Ja miten nopeasti iho meni rikki kun se sai uutta ruokaa jolle oli sit allerginen? James syö nyt kalkkunaa allergiaruoan lisäksi ja on varastellut ainakin muiden kanaa ja jotain muutakin ilman oireita, ei siis vaikuta kovin pahalta allergialta, toivonkin että se on vain joku yksittäinen aines, lisättynä stressillä uusista hoitolaisista.

  VastaaPoista
 8. Ihottumaa tuli leukaan välillä kans, mutten muualta huomannut. Kerran tais olla korva vähän rikki kun oli pahasti raapinut itsekin. Toisaalta lääkäri tai minä ei huomattu suuhun katsoa. Ihottumaan liittyi usein myös ripulointi. Olisko päivän kahden sisällä syömisestä aina näkynyt, kerran Aada söi salaa kaapista jonkun whiskas namipurkin joka on pelkkää vehnää ja reaktio tuli muutamassa tunnissa.

  Kissoilla siipikarja ei kai ole erityisen allergisoiva, mutta tottakai sillekin voi olla. Nauta-allergia tuntuu olevan yleisin lihoista, soija ja vehnä kai myös aika yleisiä. Aada ei kestä riisiäkään. Mutta tosiaan koska kestää kanaa ja monia muita lihoja niin ihan monet laadukkaammat purkkisafkatkin menee aadalle.

  Aadalla kans stressi tuntuu pahentavan oireilua, esim kun ollaan oltu matkoilla niin oireet tule kun varastaa vähänkin epäsopivaa ruokaa, muuten ei olisi niin pienestä määrästä ehkä saanut oireita. Meillä muuten kans laimennetulla betadinella nenän pesu nopeutti ihon paranemista, ja teinkin sitä aina jos nenä oli pahasti ruvella ettei iho tulehdu.

  VastaaPoista