keskiviikko 24. elokuuta 2011

Flaidista, eli tytöt tappelee

Vaikka laitan tänne todella usein kissojen söpöilykuvia, niin on meillä silloin tällöin vähän erilainenkin meininki. Kissojen kisailusta on vaan todella vaikea saada edes puoliksi onnistunutta kuvaa. Kun ne on niin hitsin nopeita! Tässä joitain vähemmän söpöilykuvia eli Aada ja Nanna ottaa matsia:

Söit mun raksut!

Leikit mun pallolla!

You bitch!
Ite olet narttukoira!

Aadalla ja Nannalla on mielenkiintoinen kaverisuhde. Kummatkaan eivät söpöile yhdessä kovinkaan usein, sitä varten on Aamos. Nyt kun Nanna alkaa olla aikuinen (kyynel, se on jo niin iso), niin söpöily on entisestään vähentynyt. Välillä toiselle saatetaan sähähdelläkin. Toisaalta eniten meillä leikkivät ja säheltävät yhdessä juuri Aada ja Nanna. Kuten ehkä on blogin kuvista huomannutkin, siellä missä tapahtuu on aina ekana meidän tyttö duo. 

Vaikka painit aika vauhdikkaita onkin, ne eivät ole kovin totisia, kumpikaan ei ole ikinä satuttanut toista ja ikinä ei pidetä oikeita tappeluääniä (siis sellaista järkyttävää ulvontaa). Voisi sanoa että Aadalla ja Nannalla on sellainen viha-rakkaus juttu menossa. Kaveri välillä ärsyttää ja sitä pitää suhisemalla komennella, mutta tylsää olisi ilman. Itämainen kissa kuitenkin tarvitsee aktiivisen kaverin, ja Aada on juuri sitä. Vaikka Aamoskaan ei mikään laiska kissa ole, niin ei edes Aamos riittäisi kaveriksi tarpeeksi aktiiviselle kissalle. Moni itämaisen kasvattaja sanoo sivuillaan että myy pentunsa mieluiten jonkin aktiivisen kissan kaveriksi, eikä ainoaksi kissaksi. Nannan tultua ymmärrän tämän täysin. Nannan kaltaisen itämaisen pitäminen ainoana kissana olisi jo lähes rääkkäystä (sekä ihmiselle että eläimelle). Jos meillä ei olisi Aadaa, olisimme varmaan joutuneet hankkimaan toisen aktiivikissan tai heiluttamaan huiskaa kolme tuntia päivässä. Luulen että Nannakin siis salaa pitää Aadasta, kenen kanssa se muuten hilluisi.

Ja todisteena siitä että kyllä ne toisistaan pitää, lempisöpöilykuvani tytöistä. (Piti laittaa tähän postaukseen vaan niitä tappelukuvia, mutta minkäs sitä luonteelleen mahtaa, söpöilykuvia tulee silti...)


3 kommenttia:

 1. Catfight! Hehee!

  Mun pitää kans saada itämainen kaveri HETI, koska mä oon aktiivinen kissa ja Musta on nössö!

  Niin. Ei mul muuta.

  VastaaPoista
 2. On ne niin suloisia nökkösiä, hurjat petotytöt <3

  Lyyti ja Vappu rullaavat keräpainia harva se päivä, mutta malttavat kyllä söpöilläkin. Täytyyhän sitä olla sparrauskaveri totisten paikkojen varalle :D

  VastaaPoista
 3. Harmaa: Kannattaa vielä miettiä, voi rauhaisaan aikuiseloon tulla vähän liikaakin äksöniä...

  ella: Hyvä että huomasit hurrjuuden, meillä on ikuinen taisto alle viisikiloisten painimestaruudesta...

  VastaaPoista