torstai 18. elokuuta 2011

Kodinkoneita ja pelottomia kissakaveruksia

Hei Aada ja Nanna! Etteks te ole kuulleet että kissojen kuuluisi pelätä äänekkäitä kodinkoneita? Ei nyt ainakaan istua linkoavan koneen päällä:


Tai läpsiä laitetta tassulla kesken pesuohjelmien:


Aadan ja Nannan uusi rakkaus, kuten kuvista voi päätellä, on meidän pyykinpesukone. Aikaisemmin meillä on ollut sellainen päältätäytettävä malli, mutta vähän aikaa sitten hankimme paremmin kissatalouteen sopivan edestätäytettävän, eli niin sanotun telkkarimallin. Kummatkin tyttökissat käyttävät mielellään vapaa-aikansa tarkkailemalla eri pesuohjelmia. Tällä hetkellä suosikki on sellainen, joka linkoaa mahdollisemman paljon. Vielä kun kissat oppisivat yhtä pelottamaksi imurin lähellä niin elämä olisi aika pelotonta...Jos joku ihmettelee miksi Aamos ei ole näissä kuvissa, niin Aamos ei tykkää hengata tuossa huoneessa ollenkaan. Siellä saadaan nimittäin välillä pöksykarva ja koko kissa pesuja. Enintään kerran kuukaudessa siis, joten Aamoksen mielestä on parempi välttää koko huonetta. Varmuuden vuoksi. Se joka väittää että kissat ei mitään muista, ei ole tutustunut yhteenkään kissaan.

5 kommenttia:

 1. Hih, mitä kodinhengettäriä! :D

  Koppakammoisen kissan ihmisenä olen kissojen muistista täysin samaa mieltä. Kyllä ne oppivat ja muistavat PITKÄÄN.

  VastaaPoista
 2. Aadalla ja Nannalla vaan harrastukset lisääntyvät :D

  VastaaPoista
 3. ella: Juu, koppapelko on tuttua, meilläkin tällä hetkellä vältellään jos kopan ottaa kaapista edes siivoustarkoituksessa... Yleensä nää ei koppaa edes pelkää, mutta vissiin vihjaillaan että tänä kesänä on ihan tarpeeksi matkustettu. Ei enää tarttis lähteä.

  Naukulan Mamma: Se on ihme että kerkeää kissit edes päivätorkut enää ottaa, niin kiireinen on jo ohjelma :D

  VastaaPoista
 4. Meilläkin välillä katsotaan telkkaria pesukoneen luukun takaa :) Lara ei muuten pelkää edes pölynimuria. Joskus toivoisi että se pelkäisi edes jotain...

  VastaaPoista
 5. Vitsit, Nannalla on siis vielä tavoiteltavaa, tähän mennessä imuria on kyllä varottu. Voi tosin johtua siitä että meillä on vanha ja poikkeuksellisen äänekäs imuri...

  VastaaPoista