maanantai 8. elokuuta 2011

Nanna - Personal Cat Trainer

Punnitsimme pitkästä aikaa kissat ja huomasimme jotain mullistavaa. Sekä Aada että Aamos ovat laihtuneet. Kumpikin ovat olleet ihan normaalipainoisia ennenkin, mutta nyt on kadonnut vielä muutama kymmenen grammaa kummaltakin. Aamokselta itse asiassa vähän enemmänkin, joten en voi kutsua Aamosta enää melkein 7-kiloiseksi kolliksi. Pohdimme tietenkin mahdollisia syitä moiseen painon muutokseen, yksi voisi olla se että kummatkin ovat ulkoilleet kesällä enemmän valjaissa. Toinen syy saattaa olla ihmisten laatima ihanteellinen ruokavalio. Oikea syy on tämä:

Nanna tietää totuuden, ei ihmisillä tässä ole osaa tai arpaa, vaan meidän uudella Personal Cat Trainerillä

Tässä Nanna esittelee salaisuutensa hoikkiin kotikissoihin:

Aikuisten kotikissojen ruokaa varastetaan joka käänteessä. Jos katseensa kääntää, kupilla on pieni elosalama. Pieni kalorimäärän vähennys tekee vain hyvää. Toinen tehokas laihdutuskeino on jatkuva juoksutus. Jos Aamos on päiväunilla, tee yllätyshyökkäys kesken makeimpien unien. Tämä saa Aamoksen hyppäämään metrin ilmaan ja juoksemaan ympäri kämppää ainakin viisi minuuttia. Aada lähtee ralliin huomattavasti vähemmällä vaivannäöllä, käy vain vähän näykkimässä Aadan takajalkaa tai heiluttamassa tassua, niin johan tulee Aadaan liikettä.

Aadaa! Treeniaika, nyt lähetään lenkille!!

Valitettavasti ihmisiä Nanna ei ole saanut trimmattua. Samaa taktiikka yritettiin, eli ihmisten liikojen ruokien aktiivista haltuunottoa ja jahtausleikkeihin haastamista, mutta laiskimukset vain tönivät personal cat trainerin kauemmas ruoistaan, ja leikittävät huiskalla niin että pysyivät itse paikallaan ja kissa tekee kaiken duunin.

Aamos! Mites pienet iltarallit!!

Kissoihin personal cat trainer kyllä toimii todella hyvin, joten kaikille jotka haluavat uuden kivan kissaperheenjäsenen, ja laihduttaa samalla kissaansa pari kiloa vaikkapa terveydellisistä syistä, suosittelemme itämaisen pennun hankintaa. Tässä vielä meidän Personal Cat Trainer -palvelun käyttäjän eli Aadan kokemuksia:

Yksin ei ole kiva treenata, joten Nanna on kyllä siitä hyvä että se on tehnyt treeneistä mukavaa yhdessäoloa. Läskit on karisseet ihan huomaamatta ja kroppa kiinteytynyt. Tottakai ruokavaliollakin on kissan kunnolle väliä, mutta kun protskut on kohallaan ja turhat hiilarit pois ruokavaliosta, sekä Nanna tökkimässä vauhtia ilta-, aamu- ja keskipäivätreeneihin, niin tulee ihan uskomattomia tuloksia! Suosittelen! Voisin laittaa ennen ja jälkeen kuvatkin esille, mutta en kehtaa.

Trainerimme lopputerveiset kaikille painonsa kanssa tappeleville:

Jaksaa, jaksaa! Muistakaa juosta rallia ympäri asuntoa aina ja usein, kiipeilypuuta kun juoksee ylös ja alas niin sykkeet nousee. Liikunta on kivaa hei, siitä vaan kaikki treenaamaan! Raksuja ei kannata liikaa syödä, itekin niitä välttelen tällä hetkellä. Kaikkea muuta sitten kannattaakin syödä. Treenatessa kuluu, pikadieetit ei toimi, broilerin sydän dieetti toimii! Ja kyllä mä ne ihmisetkin saan kuosiin, se on vaan pitempiaikainen projekti. Tänään varastin jo aamupalakinkun leivältä ja eilen illalla hyppäsin kesken kynsienleikkuun sylistä niin että ihminen sai jahdata mua ainakin pari minsaa ympäri olkkaria. Oli muuten hauska leikki! Itelläni oli ainakin ihan sikakivaa.

10 kommenttia:

 1. Tessa on kyllä samaa mieltä siitä, että oikealla ruokavaliolla pääsee tuloksiin. Ihmisten pitäisi antaa useammin ruokaa, jolla voi ensin leikkiä koko tupakeittiön alueella ja sitten kun se on marinoitu lattialla niin sen kun syö niin hyvin pysyy kunnossa. Toki myös personal cat trainerista on apua. Topi yrittääkin osa-aika työnään syödä herkut myös Tessan kupista.

  VastaaPoista
 2. Vau. Melkein täällä jo vähintään kuukausijäsenyyttä harkitaan! Ihana juttu!

  VastaaPoista
 3. Heehehee haahaa! X) Kyllä itämainen pitää liikkeessä, niin ihmiset, kotikissat kuin toisen itämaisen. Ihanat nää käyttäjäkokemukset. Ihan kuin ostostv:stä suoraan! :)))

  VastaaPoista
 4. Hyvät kuntoiluvinkit! Kiitos :)

  Heron sai jo heti inspiraation ja alkaa Adelan personal traineriksi ihan urakalla.

  VastaaPoista
 5. Nannan äiti voisi tarvita personal traineria. sterilointi, ihmisten vähentynyt aika ja kissoja hyvin syöttävä mamma ovat tehneet tehtävänsä suklaaäidin stratekisille mitoille...

  VastaaPoista
 6. :D Teidän jutut pelastavat aina vaikka millaisen päivän :D

  VastaaPoista
 7. KittyCatCat: Kiva että muillakin on Cat Trainerin alkuja :)

  Naukulan Mamma: Kiitos, tosin tähän liikuntamuotoon myydään enemmän sellaisia ikuisuusjäsenyyksiä :)

  Eve: Nanna niin voittaa kaiken mitä ostostv:ssä myydään. Paljon parempi kuin zumbat ja muut :D

  Tasha: Hyvä Heron, siitä se lähtee!

  Elina: Pitäiskö meidän tuoda Nanna taas käynnille niin saadaan suklaamamman paino alas...

  Satu: Kiitti, meillä on tällaista väsynyttä juttua aina tarjolla :D

  VastaaPoista
 8. Nanna! <3 Näin pistetään kissa duuniin: jumppauta noita plösöjä :-) Siisteintä ikinä. Duunarikissa! Eikä tarvii edes trikoita kun on noin makeet turkismuodit päällä!

  VastaaPoista
 9. Nannalla alkaa noita duuneja riittää, kun pitää olla se fashion police ja treenari ja ties mitä vielä... On siinä pikkukissalla rankka arki.

  VastaaPoista
 10. Kunpa Lissullakin olisi ollu tommonen PT silloin 10v aikaisemmin olisi tehnyt niin hyvää sille ihrapallolle.Se kun ei todellakaan ole ikinä liikkunut enemmän kuin mitä on tarvis ruokakupin-sylin-vessan-nukkumispaikan välissä.
  Leikki ei ole pahemmin kiinnostanut ja silloinkin semmonen leikki että mamma liikkuu ja heiluttaa naruja ym ja Lissu makaa paikallaan ja liikuttaa yhtä etutassua...joku harvakseltaan tehty 5 sekunnin rallipyrähdys ja sen jälkeen nukkumaan.Ulkoillessakin mennään maate mutustaan heinää liikkumisen sijaan.Onneksi sain lopulta laihdutettu ihan ruokavalion muutoksen myötä ja katti on liikkunut enemmän nyt vanhuuden päivillään;).Mutta ruokaa kerjätään silti ahkerasti.

  -Nina-

  VastaaPoista