keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tunnustus: mistä me pidetään

Saatiin Naukulan Mammalta tällainen aurinkoinen tunnustus. Kiitoksia, tämä onkin eka tällainen joka on saatu meidän muutaman kuukauden blogihistoriassa niin oikein mielellään vastaillaan. Tunnustukseen kuului kymmenen kysymystä, johon ihminen nyt vastaa kissojen puolesta.1. Lempiväri: Broilerin punainen. Kaikilla.
2. Suosikkieläin: Broileri. Aamos tosin rakastaa myös muita lintuja. Niille pitää osoittaa rakkautta säksättämällä. Nannan ja Aadan toinen lempieläin on öttiäinen, eli kaikki mitä lentää sisälle.

Aada ja öttiäinen, taistelu elämästä ja kuolemasta.

3. Suosikkinumero: Kolme, niinkuin kolme kissaa. Just hyvä, suorastaan täydellinen määrä.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Kanaliemi, eli ensin keitetään kanoja, ja sitten annetaan keitinvesi sopivaksi jäähdytettynä kissoille. Tämä oli aika hitti helteellä, kun ihminen yritti saada kissoja juomaan paremmin.
5. Facebook vai Twitter: Ei kumpikaan. Paitsi ehkä Aamoksen mielestä Twitter, kun siinä logossa on linnun kuva, nam.
6. Intohimosi: Aamoksella pumpulipuikot, Nannalla milloin mikäkin, tällä hetkellä Aamoksen karvapallot ja Aadalla tietynlaiset huiskalelut. Kaikilla myös nukkuminen. Ja syöminen, mutta se on nyt niin itsestäänselvä että mitä sitä mainitsemaan.

Nanna ja Nannan lempipallot.

7. Saada vai antaa: Saada ruokaa. Ja paljon. Ja usein.
8. Suosikkikuvio: Ruokakupin ympyrä.
9. Suosikkiviikonpäivä: Sunnuntai, eli se päivä kun ihmiset on eniten kotona ja heiluttaa eniten huiskaa ja rapsuttelee. Sunnuntaisin voi kissat myös helpommin antaa suoraa palautetta jos kokki hidastelee, tai on niin tyhmä ettei anna keskellä päivää ruokaa.
10. Suosikkikukka: Kaikki mitä tassuilla kiinni saa, ennen kuin tyhmä ihminen vie kauemmas...

Tämä kuva on ollut blogissa ennenkin, mutta tämä on yksi lempikuvistani puutarhuri Aamoksesta...

Tämä tunnustus pitää antaa kymmenelle eteenpäin, joten annamme sen hurineeseille (viisi kisumisua, matemaattisista syistä söpö koira jäi nyt pois laskuista...) seriffi kimille kavereineen (3 kissaa) sekä Adelalle ja Heronille, ihanille siivous- ja leivonta-apureille. Eli yhteensä kymmenelle. En kehtaa sanoa kuinka kauan kesti saada tasaluku blogikissoja, muitakin blogeja ois siis voitu harkita mutta näillä saatiin se kymmenen... Kissojen suosikkinumero on kolme, mutta ihminen ei pidä ollenkaan numeroista, sanat ja lauseet on paljon hauskempia.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, ihania! Kyllä siellä tuo liipasinsormikin on aina aika herkkänä :D

    VastaaPoista
  2. Joo, täällä on lännen nopeimmat tassut :)

    VastaaPoista