keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kerro, kerro kuvastin

Naukulan blogissakin on viime aikoina kirjoitettu kissojen kuvaamisen haasteista. Samoja asioita olen itsekin pohdiskellut. Muutama viikko sitten valitin itse miten vaikea on kuvata kissoja paikallaan, mutta ei se liikkuvan kissan paparazzikuvauskaan aina putkeen mene näillä valokuvaustaidoilla. Vähän aikaa sitten vaihdoimme makuuhuoneen peilin paikkaa ja peili laskettiin maahaan odottamaan poraamisintoa. Kissat olivat kaikki hetken aivan täpinöissään. Siis kolme vierasta kissaa meidän kämpässä?? Meillä on kyllä muuallakin asunnossa kissojen tasoilla peilejä, mutta niihin ei olla alkuinnostuksen jälkeen paljoa huomiota kiinnitetty, kai tämä uusi peili uudella paikalla herätti jotenkin kiinnostuksen. Kissat pyörivät ja haistelivat, vuorotellen jokainen tunki peilin taakse etsimään peilin kissoja. No mutta kuinka monta onnistunutta kuvaa, jossa olisi edes yksi kokonainen kissa, sain tästä hauskuudesta? Nolla. Nauroin varmaan itse liikaa ja otin liian vähän kuvia. Toisaalta kissat olivat niin vauhdissa, että kuvaus oli haasteellista. Lätkin silti tänne muutaman epäonnistuneen kuvan, koska niistä kyllä välittyy kissojen touhotus mielestäni aika hyvin.

Kolmen kopla ja peilin kissat:

Aada on päättänyt että kissat ovat peilin takana piilossa.

Nanna: OMG! Kaksi Aamoksen häntää!

Nanna haistelee kumpi on häntä on oikean Aamoksen.

Yleistä sekasortoa ja tutkimista.

Tekevätkö muiden kissat peilitarkastuksia, vai ovatko meidän pöhköt ainoita? Aikaisempi kissani teki tätä vain pentuna, näitä peilit tuntuvat aikuisenakin kiinnostavan... Parin tunnin jälkeen oli tosin luovutettu. Ihan tyhmiä noi uudet kissat kun ei edes leiki meidän kanssa, tuumivat vakikissat.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon :) ! Kyllä näistäkin kuvista näkee juonen!

    Minä väitän, että Wilma ymmärtää peilit paremmin ja välillä tuntuu jopa ihailevan itseänsä peilistä. Myös katsekontakti minuun peilin avulla onnistuu. Helmi ei sitten ymmärrä niistä tuon taivaallista :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin Aada katselee peilin kautta ihmisiä. Eteisessä on peili josta näkee olkkariin ja välillä Aada vaan istuskelee sen edessä ja kattelee mitä toisessa huoneessa tapahtuu. Ehkä Wilma ja Aada on vaan poikkeuksellisen viksuja kissoja...

    VastaaPoista