torstai 1. syyskuuta 2011

Nannan syyslenkki

Tämä postaus on hardcore Nanna-faneille. Nannis oli niin hitsin söpö jokaikisessä kuvassa että editoiva silmä ei oikein toiminut ja tulossa on hyvin kuvapainotteinen postaus. Kuvat ovat muuten taas meidän hovikuvaajan ottamia. Tässä siis Nannan ulkoilulenkki, asuna toimii Rurokista abyjen myyntipöydästä ostettu villapusakka. Ja tiedoksi kaikille, en pue Nannaa sen takia että se olisi vaan sikasöpöä (mitä se tietenkin kyllä on), itämaiset vaan ovat todella kylmäherkkiksiä. Nanna itseasiassa ei reagoi tuohon paitaan mitenkään, ei edes yritä rimpuilla siitä pois. Kuukausien ulkoiluharjoittelu on tehnyt Nannasta reippaan pikku ulkoilijan ja paidan avulla voimme jatkaa kylmää inhoavan Nanniksen valjastelua varmaan ainakin kuukauden. Paita tulee käyttöön myös silloin jos Nannaa joutuu raahaamaan ulos kopassa pakkasten aikaan. Mutta tässä siis kuvia, joita katsella tajusin että syksy on tulossa. Nannan syksyinen kävelyretki:

Tuu jo ihminen lähetään jo!

Nanna ihmettelee miksi herkkukukat on kuolleet... Pirun syksy.

Sit lähettiin.

Hitsi mikä tuuli, korvat meinaa lentää päästä. Onneksi silmät kuitenkin mätsää villiksen vihreän kanssa, niin oon tuulesta huolimatta erittäin chic.

Näyttääks mun häntä hyvältä tässä? (Ihan kuin en tietäis...)

Syksyisen kukkapenkin ihmettely... Minne ovat öttiäiset kadonneet?

Nanna katosi kukkapenkkiin.

Ja sit ihminen jäätyi ja lähdettiin äkkiä sisään. Hei kuka neuloisi ihmismitoissa Nannan asun kanssa mätsäävän villatakin?

Ja viimeinen kuva paljastaa myös miksi ihminen sairastui viikolla flunssaan... Syy ohueen pukeutumiseen oli että Nanna ulkoili ennen vanhaan sen alle viisi minuuttia ja tiesin että nopeasti tullaan sisälle, niin väliäkö sillä missä vaatteisssa ulos lähtee. No nykyään unohdan aina uloslähtiessä että lenkit ovat jo pitempiä, joten Nannan kanssa ei kannattaisi ajatella vain piipahtavansa sisävaatteissa ulkona. Ihanaa itämaismalliamme näkee muuten lauantaina Tampereen kissanäyttelyssä. Sans villatakki, riippuen tosin hallin tuuletuksesta. Pärskivää ihmistä näkee ehkä kans. Saa kyllä nähdä joutuuko mies esittelemään Nannan, etteivät kissat säiky yskivää ja punanenäistä ihmismonsteria...

13 kommenttia:

 1. Hieno villapaita ja sointuu hyvin luonnon väreihin! :) Nanna kulkee niin reippaasti ulkona.

  VastaaPoista
 2. Aiiiivan ihana villapaita! :)) Oijoi!

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Kiitos, ei se ulkoilu ihan reippaasti alkanut, mutta nyt Nanna saattaa jopa pyytää ulos, eikä tutuilla paikoilla edes pelkää.

  Sna ja KittyCatCat: Kiitos, on se meistäkin aika hip :)

  VastaaPoista
 4. Hienon ostoksen teitte! Niin kaunis villapaita kaunottarella!

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita ja lämpimän syksyisiä kuvia :) Ja aivan ihana villapaita! <3

  VastaaPoista
 6. Kuvapainotteisuus on hyvästä, kun kuvattava on tuollainen kaunotar! Villapaita mätsää kyllä upeasti neidin omaan väritykseen :) Saapa nähdä, tunnistanko Nannaa ilman villapaitaa Pirokissa...

  VastaaPoista
 7. Naukulan Mamma: Kolmea paitaa piti sovittaa, mutta sitten löytyi sopiva :)

  Tasha: Oli joo kuvatessa ihana syksyinen, mutta (aika) lämmin ilma, ja tuntuu että se näkyy kuvissa.

  ella: Onneksi Nannalla oli toisenlainen asukokonaisuus, nimeltään kilpikonnapesä, niin tunnistus onnistui :) Mukava oli saada terveiset Unna Tuutikilta.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia :) Nanna on niin kaunis, sekä villapaidassa että ilman ;) saatan olla hieman puolueellinen mielipiteessäni, mutta onneksi en ole ainoa, joka on tätä mieltä :D

  VastaaPoista
 9. Nanna oli tosiaan melkoinen kukkahattuneiti! Vaan täytyyhän sitä olla tyylikkäänä liikkeellä, näyttelytähden :)

  VastaaPoista
 10. Satu: Meidän täysin objektiivinen mielipide on kans että Nanna on maailman kaunein pikku neiti...

  ella: Me ollaan tällaiset kukkahattutäti ja kukkahattuneiti...

  VastaaPoista
 11. Heippa hei! Luin tuolta jostain kommenteista, että te olette Tampereen näyttelyssä, ja koska minä asun täällä ihan vieressä, niin kävin la piipahtamassa. En löytänyt teitä, ellei Nanna ollut se, joka oli "sängyn" alla piilossa Pirkkahallin kauimmaisessa nurkassa. Ei ollu aikaa tutkailla asiaa, sillä olin ihan puhki yötöistä ja olin sen näyttelyn jälkeenkin menossa töihin. Ehkä näin teidätkin, en oo varma :) Ois pitäny jutella, mutta ei viitsiny sekoilla, vaikka kissaihmiset ovat usein tosi mukavia.

  VastaaPoista
 12. Nanna tais olla just se... Ei ollut Nanna erikoisen sosiaalisella tuulella tässä näyttelyssä vaan vietti ison osan aikaa pesän alla... Itsekin olin ihan hirveässä flunssassa etten mitään järkevää varmaan olis saanut juteltua, mutta tule moikkaamaan jos tullaan ens tampere näyttelyyn. Ehkä Nanneli on silloin pirteämpi ja ihmiset terveinä, niin mekin ollaan hauskempaa seuraa :)

  VastaaPoista