perjantai 23. syyskuuta 2011

Siis onhan kissat ihania, mutta...

...Silloin kun on itsellä olkapää tulehtunut, ja ei saa vasenta kättä nostettua edes pään yli, vähän kyllä tuntuu piruilulta kun aamulla herää ja joku suorittaa vieressä tällaista aamupesua:

Ai miten niin oon mutkalla, ihan perusasentohan tää on?

Nyt kun olen ihan jumissa, kissojen venymistä ja liikkeen vaivattomuutta katselee kyllä vähän (eli todella) kateellisena. Ja aina kun teen fysioterapeutin määräämiä taukojumppia, jotka on yhtä intensiivisiä kuin eläkeläisillä tuolijumpassa (kilon painot...), niin kissat salettiin tuntuu virnuilevan. Ihmisen kropassa on joku valmistusvika kun sitä vertaa kissoihin. Tässä ainakin. No onneksi on sentään sormet, niin saa ruokapurkit auki. Jos kissoilla olisi peukalot, ne voittaisivat ihmiset kaikessa.

8 kommenttia:

 1. Kissa on kyllä luonnon luoma notkeusihme! :) Ja kissalle riittää pikkuvenyttely verryttelyksi, jos se on maannut pitkään paikallaan.

  VastaaPoista
 2. Niin totta. Ollapa kissa, mitä sitä saisikaan aikaiseksi.

  Meilläkin kissoja tuntuu naurattavan, jos ihminen satunnaisesti jumppaa. Pitää kurista ja pöristä ja ehkä vähän vetää tukasta, jos ihminen on vaakatasossa.

  Toivottavasti taukojumppa kuitenkin auttaa, tuo on ikävä vaiva!

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Niin on, ei tuu heti mieleen mitään muuta yhtä notkeaa ja sulavaa kuin kissaeläimet...

  Jenni: Eiköhän tää jumppa auta, ihan oma vika kun tekee töitä tietokoneella ja unohtaa välivenytellä, pitäis muistaa että on ihminen eikä kissa.

  M, H ja Z: Jep.

  VastaaPoista
 4. Kissan väkkärävänkyräasentoja on aina hauska katsella :D Vaikkakin joskus tosiaan kateellisena.

  VastaaPoista
 5. Onneksi niillä ei ole sitä peukaloa. Aukoisivat kaikki paikat ja söisivät itsensä kipeäksi.

  Tsemppiä olkapään kanssa!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä taukojumppiin! Toivottavasti olkapää parantuu pian! Ehkä Nanna ja kaverit yrittävät vain kannustaa näyttämällä uusia vaihtoehtoisia asentoja?

  VastaaPoista
 7. Tasha: Niin on, välillä ei oikein ymmärrä miten ne tassutkaan menee, kun nää väkkyröi samassa kasassa...

  Mayo: Kiitos, nää on kyllä niin ahnaita että yrittää varastaa ruokaa vaikkei peukaloita olekaan :)

  Naukulan Mamma: Kiitti ja voi miten hauskasti ajateltu, ehkä kissat näyttää mallia, että mitä sä nyt noin helppoi liikkeitä teet, ei siinä mitään opi!

  VastaaPoista