keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syksyn merkit

Mistä huomaa että ilma kylmenee? Kaikista meidän ei-niin-pitkäkarvaisista kissoista tietenkin! Aamos on iltaisin missä tahansa, mutta tytöt etsivät lämpimiä paikkoja. Maatiainen on usein saunan lauteilla:

Aadan mielestä tuo vesipalju on hänelle tuotu vesiastia, josta voi silloin tällöin hörppiä. Palvelu pelaa...

Ja itämainen halaa digiboksia, huomatkaa asento, Nanna on todella käärinyt kroppansa digiboksihalaukseen:

Hei Topfieldin väki! Haluutteko mut malliksi digiboksi-kamppiksiin? Olisin aika hottis... Varsinkin sen jälkeen kun olen tunnin makoillut teidän tuotteen päällä.

Välillä Nanna oikein tuijottaa meitä, että hei käynnistäkää mun lämmityspatja. Syksyn sateiden takia olemme lopetelleet valjasteluakin, eikä kyllä yhtään liian aikaisin, kaikki kissat ovat olleet aika mutaisina viime aikoina. Vaikka heti sisällä olen kissojen tassuja yrittänyt putsailla, niin Aamoksella ja Aadalla on valkotassut ihan harmaina ja Nannan puuhkahäntäkin on kyllä pakko pestä ihan kunnolla kun sitä on kulmakunnan ojissa sen verran uitettu. Jos kokeneemmilla kissanpesijillä olisi jotain vinkkejä shampoista valkoisille pitkäkarvaisille kissoille ja itämaisille neideille, niin ottaisin kiitollisena vastaan. Kun ne näytelmätkin voi olla jossain vaiheessa tulossa... Mielellään ei mitään hirvittävän vahvasti tuoksuvia, mutta valkotassut valkoisiksi saavia ja pitkäkarvoillekin sopivia. Vai onko Aamoksen ja Nannan turkki niin erilainen että pitää osta eri putelit, kun värikin on eri? Aamoksen turkki on sellaista pumpulia ja pehmeää, lähempänä esim. Maine Coonin turkkia kuin sellaista kovempaa laatua. Aikaisemminhan olen pessyt likaiset tassut ja peput milloin milläkin, mm. astianpesuaineella... Eli olis ehkä aika yrittää enemmän pro-aineita, vaikka ihan näytelmien kunniaksi.

4 kommenttia:

 1. Vinkkejä ei osata antaa, joten voidaan vain todeta, että syksy se on! Helmi tosin ei millään haluaisi luopua parvekkeestaan, ja minä en haluaisi pitää ovea auki yötä päivää. Ei Helmikään siellä olisi, mutta oven pitäisi olla auki!

  VastaaPoista
 2. Voi Helmiä, meillä Aamos inhoaa suuresti suljettuja ovia, joten jos täällä parveke olisi pitäisi sitäkin varmaan Aamoksesta pitää vähän kuin varalta aina auki...

  VastaaPoista
 3. Adallahan on saunassa ihana terveyskylpylä :D Nannan kuumasta digiboksihalauksesta voisi päätellä, että sähköpostinne tulvii yhteistyötarjouksia. Huippumalliohjelmissa kenties sanottaisiin: "niinku tosi kaupallinen mutta siis ihanan eksoottinen!"

  VastaaPoista
 4. Hei tosi hyvin summattu tää Nannan kuvauksellisuus :D Just sellainenhan se on.

  VastaaPoista