torstai 8. syyskuuta 2011

Uudet aamurutiinit

Ihminen aloitti uudessa työpaikassa, jossa on työaika iltaisin, joten meillä on nyt uudet aamurutiinit. Kissat ruokitaan, mies lähtee töihin, mutta me loput jäämme ottamaan pieniä aamutorkkuja:

Vasemman jalan vieressä (tai päällä) on tällainen näky.

Oikean polven kohdalla on jotain harmaata ja valkoista ja kehräävää.

Sängyn yläpäähän, aivan lähelle ja kainaloon, on tullut pieni tiikerikissa.

Tämä torkkuseura aamuisin kyllä melkein korvaa sosiaalisen elämän kannalta epäkäytännölliset työajat. Veikkaan että sitten kun aamut vielä entisestään kylmenevät, osaan nauttia näistä myöhäisistä ja hitaista aamuista vielä enemmän. Ainahan sitä voi kavereita ja miestä nähdä viikonloppuisinkin...

7 kommenttia:

 1. Veikkaan, että kiität uutta työaikaa talven aikana moneen kertaan! Mikäs sen mukavampaa, kun jäädä kissojen kanssa nukkumaan, kun on vielä pimeää ja päivän aikana ehtii nauttia valoisista hetkistä muualla kuin työpaikalla! :)

  VastaaPoista
 2. Tuossa seurassa on ihana jäädä nukkumaan kylminä aamuina. :)

  VastaaPoista
 3. Heidi: Juu on tämä kyllä hetkittäin aika luksusta jo nyt :)

  Sirpa: On, varsinkin kun kaikki ovat aika lämpöpattereita.

  Naukulan Mamma: Niin onkin, suosikkini on Aamos varpaiden lämmittäjä, kun se on niin tehokas ja pehmeä...

  VastaaPoista
 4. Hih, minulla on tavallisesti vain kylki- ja kainalo-Unna :) Lyyti taas on Aamoksen kaltainen supervarpaidenlämmittäjä: nukahdan välittömästi, kun neiti asettautuu jalkopäähän lukiessani tai telkkaria katsoessani. Kissakasasi näyttää ihanalta :)

  Kerronpa aihetta sivuavan jännityskertomuksen tätikissoista: Eräänä kauniina yönä tätilän ulko-ovi oli suljettu huonosti ja aukesi yöllä. Tätikissat nukkuvat yleensä omassa huoneessaan, mutta tuona yönä poikkeusluvalla koko asunnossa. Vappu löytyi aamulla metsän reunasta (onneksi), mutta Lyyti... Lyyti nukkui koko yön tiiviisti kansalaistensa tyynyjen välissä ja kömpi vielä vuoteen sijaamisenkin jälkeen samalle paikalle vällyjen alle. Pyh, mistään ulos karkaamisesta, kun sänkypaikka on vapaa!

  VastaaPoista
 5. Lyytihän on järkevä kissa, miksi sitä kylmään lähtee seikkailemaan kun on lämmin sänky tarjolla :)

  VastaaPoista