keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ylistys Feline Portalle

Eli 10 syytä rakastaa Feline Porta -märkäruokaa, meidän mielestä maailman parasta kissan märkäruokaa. Kuvissa Aada, Feline Porta -fani jo vuodesta 2010.

1. Kaikki kissat tykkäävät siitä ja suostuvat sitä syömään.


Tää on mun.

2. Feline Porta näyttää lihalle, ei oksennukselle, harvinainen piirre kissanruoassa.

Ainoa virhe muuten täydellisissä kissoissa, hampaat ei toimi tölkin avaajana, yritetty on.

3. Se Porta kanamaku haisee siedettävälle, eli kissanruoalle, ei kissan oksennukselle.


Tää kaukana oleva on mun tölkki kans, melkeeein yletän.

4. Sitä saa isoissa tölkeissä zooplussalta, mikä on kiva kolmen kissan kanssa.

Ja tää tölkki kasa on sit muuten ja mun.

5. Siinä on vitamiineja, niin kissat jaksaa riehua ja pomppia.

Hampaat ei toiminu ja avannu tölkkiä, toimiskohan jalkapotkut...

6. Sen avulla kaikki lääkkeet ja lisäravinteet uppoaa kissoihin.

Kokeillaan...

7. Kun ihmiset unohtavat tilata sitä zooplussalta, Portaa saa myös lähieläinkaupasta, joten kissojen masut eivät mene sekaisin äkillisistä ruokamuutoksista.

Come to mama, my cans...

8. Feline Porta sopii Aadan vatsalle.


I loves my cans...

9. Siinä ei ole mitään turhaa tai haitallista, vain lihaa.


Ja näitä ei kantsi sitten yrittää viedä pois multa, pidän kahella tassulla varmuudeksi kiinni...


10. Sanoinko jo että kissat tykkäävät siitä ja suostuvat sitä syömään ilman narinoita.


My precious.

Jos joku jäi ihmettelemään miksi Aada leikkii tölkeillä ja yrittää avata niitä kuvissa, niin Aada nyt on Aada. Kuvia ei ole lavastettu esim. hieromalla tölkkeihin kissanminttua, Aada vaan alkoi spontaanisti purra ja potkia niitä. Ihminen pakkasi tölkkejä kaappiin zooplussatilauksen tultua ja yksi tuli vähän auttamaan... Jos Aamos on testatuin kotikissa 2011, niin Aada on kyllä puuhakkain ja aktiivisin kotikissa -2011 kisassa aika vahvoilla.

4 kommenttia:

 1. Feline Porta - meidänkin porukan lemppari jo vuodesta 2008. Muistaakseni. Ehdoton ykkönen, ja nirsoilukausista huolimatta tämä on aina kelvannut.

  Eräässä krhm, hieman kyseenalaisessa juomapelissä, tuli muuten itsekin maistettua tuota kanaa. :D Ihan kanalle maistui. Tosin eipä siinä kai juuri muuta kuin kanaa olekaan.

  VastaaPoista
 2. Meillä taitaa olla oudot kissat, kun suunnilleen ne ainoa hyljeksityt ruoat on Feline Porta ja Schesir, joissa on samantyyppinen koostumus.
  Portaa on kokeiltu kolmea makuakin, mutta Topille ne kelpaa kovaan nälkään ja Tessa on mieluummin syömättä. En sitten viitsi kallista ruokaa ostaa roskiin heitettäväksi.

  VastaaPoista
 3. Lempiruokaa näyttää olevan! :D

  VastaaPoista
 4. Jutta: Yäk, mutta jos jotain kissanruokaa pitäisi maistaa, niin kyllähän toi parhaasta päästä varmaan on :) Jännä miten aika usein kyllä ulkonäkökin kertoo kissanruoan laadusta jotain, mitä epämääräisemmän näköistä, sitä todennäköisempää että muutenkin on surkeeta safkaa...

  KittyCatCat: No kissat on usein oman tien kulkijoita... Itse on huomannut että ruoan rakenne on kissoille tosi tärkeää. Jos teillä toi portan rakenne, joka poikkeaa paljon perinteisestä kissan märkäruoasta, on sen verran uusi, että kisut ei ole ihan heti tottuneet siihen? Meillä kun on esim. nyt portaan totuttu, niin pateet tai kastikkeet paloilla olis varmaan kauhistus...

  Heidi: On kyllä, purkitkin tunnistettiin :)

  VastaaPoista