torstai 27. lokakuuta 2011

Kauhujen kopla

Meidän kodista on tullut kissojen lelujen hautausmaa. Jos joku lelu selviää täysin vahingoittumatta yli kaksi viikkoa, lelu on todennäköisesti huono ja sillä ei leikitä ikinä. Kaikki muut lelut silvotaan, pilkotaan ja sisälmykset revitään ulos. Tässä ovat syylliset, julma kolmen kissan kopla, ei armoa kissan leluille, epäiltynä useista poikkeuksellisen julmista tuhotöistä:

Rikolliskoplan johtaja:Pienestä koostaan huolimatta tässä on koplan pahin teloittaja, joka nauttii erityisesti vesikidutuksesta. Aada tiputtaa hiiret ja pallot aina vaan uudestaan vesikippoon:Liigaan vasta liittynyt nuori jäsen, joka nuoresta iästään huolimatta on osoittanut erityistä julmuutta ja kekseliäisyyttä. Nannaa epäillään myös useista tärkeiden asiapapereiden tuhoamisesta silppurin hampaillaan:Tässä vielä kuvatodistusaineistoa julman koplan tihutöistä:

Julmasti silvottu rapinahiiri on menettänyt koplan yhteisiskussa sekä häntänsä ja toisen silmänsä. Edessä elämä silmäpuolena ja amputoidun hännäntyngän kanssa. (Kunnes kopla iskee uudestaan ja toinenkin silmä lähtee, sekä ehkä korva...)


Järkyttävää irtaimiston tuhoamista: oikealla vielä ehjä (ei leikkeihin annettu) pallo. Vasemmalla samanlainen pallo revittynä noin 3 tunnin sisällä pallon laskemisesta lattialle...

Lain lukeminen tälle julmalle porukalle ei auta, kolmen kissan kopla vaan jatkaa tuhotöitään ilman katumusta sekä jättää jälkeensä tuhoa ja sivottuja leluja... Onneksi vielä ei olla välttämättä siirrytty muihin rikoksiin. Ihminen tosin epäili äänten perusteella että kuivaraksupankki yritettiin ryöstää viime yönä, joten vaara on tietenkin aina olemassa. Tarkkailemme millaisille rikollisille poluille tästä vielä lähdetään. Alueen seriffi varoittaa kansalaisia että jos kolmen koplaa näkee valjastelemassa tai kissanäyttelyissä, täytyy näitä veren- (ja leluhiiren) himoisia rikollisia lähestyä erittäin varovasti. Suloinen ulkonäkö voi hämätä.

14 kommenttia:

 1. Ihanat etsintäkuulutukset :D

  Meillä on vaan pikkurikollisia, jotka erikoistuvat sulkalelujen kynimiseen, kunnes pelkkä tikku/kiinnike on jäljellä.
  Tästä syystä sulkahuiskat on suljettu lähes kissavarmaan "kassa"kaappiin. Tosin viime piilon kanssa meinasi onnistua huiskahuiskan tiputtelu rikoskumppanille.

  VastaaPoista
 2. Aaahhahhhahahaaa!!! Repesin niin, että nyt ei taida teippi riittää! Willikonna, lol! XD

  On teillä tuhmia kisuja siellä. Pitänee tulla Turkuun asti ainakin sille omalle kasvatille madonlukuja lukemaan. :DD

  VastaaPoista
 3. Mitkä Wanted- ilmoitukset! :D

  VastaaPoista
 4. KittyCatCat: Joo huiskat murhataan täällä kans, vaikka ne piilossa pidetäänkin...

  Eve: Joo nää on ihan äly tuhmia kaikki, ei tuu kohta jouluna lahjoja :D Tai no tulee kummiskin. Mun oma äiti on kutsunut Nannaa aina willikonnaksi siitä lähtien kun kuuli Nannan koko nimen ja kissan näki, se jäi elämään kun oli niin osuva lempinimi, on se semmonen villi pikku konna välillä...

  Heidi: Rikollisille arvoisensa ilmoitukset :D

  VastaaPoista
 5. Meillä on saman jengin jäseniä. Kaiken lisäksi ne yrittävät piilottaa tekosensa. Jos sattuu sohvaa siirtämään, takaa löytyy kasa revittyjä hiiriä.

  Hyvä, että laitoit ilmoitukset "pomoista". Näytän meidän jengiläisill4e : )

  VastaaPoista
 6. Hui! Pelottava rikollisliiga ja vielä kansainvälinenkin kun mukana itämaista verta.

  Ja hienot ilmoitukset :D

  VastaaPoista
 7. Kauan eläköön Kolmen kissan kopla! Eläköön hurja raksupankkiryöstö!

  Terkuin namipussinryöstäjä Penninraha

  VastaaPoista
 8. Mayo: Teillä ollaankin ovelia, meillä tihutyöt jätetään aina ihan näkyville vaan :)

  Naukulan Mamma: Joo tää liiga kylvää kauhua minne vain meneekin :D

  ella: Jiihaa raksuryöstöille!

  VastaaPoista
 9. Thanx, kovasti yritetään pitää mainetta yllä...

  VastaaPoista
 10. Meillä kissojen lelut katoavat useimmiten koirien suuhun,vaikka kyllä 3 hirmua osaavat ne itsekin kuoliaaksi raadella...

  VastaaPoista
 11. Heh, jos meillä olisi vielä koira tässä porukassa, lelut ei kestäisi enää varmaan viikkoakaan :D

  VastaaPoista
 12. ;D ;D ;D Kiitos makeista nauruista taas!Teidän kolmikko on kyllä niin huippukissoja kaikinpuolin ja hitsin kivoja seurata näin blogin välityksellä.Harva ylipäänsä jaksaa elää ja sisäistää itseään kissojen sielunmaailmaan kuten te olette tehneet.
  Sä myös saarnaat paljon kissojen hyvinvoinnin puolesta mikä kans harvinaista.Kiitos siitä että edes joku arvostaa kissojaan muutenkin kuin pelkästään asunnon koristeena.

  Terkuin Nina(rapsuja Aadalle ;))

  VastaaPoista
 13. Hyvä että nauratti :D Rapsut toimitettu Aadalle joka ollutkin tänään poikkeuksellisen halin kipeä. Ja kissojen sielunmaailma vaan kiinnostaa enemmän mitä paremmin näihin tutustuu :)

  VastaaPoista