sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pikku apulaiset vauhdissa

Ihmisillä oli oikein hauska päivä lauantaina, kävimme nimittäin kavereiden häissä. Tämä vaati tietenkin valmisteluja, ja kissat olivat näissä valmisteluissa hyvin aktiivisesti mukana. Eivät kai olleet varmoja että ihmisten taitoihin ja kykyihin voi luottaa... Päivä alkoi lahjan paketoinnilla:

Jos tosta vähän painais tassulla niin tulee nätti paketti.

Täytyy käydä kurkkaamassa että mitä ne on ees menneet ostamaan...

Naru on suorassa, joo-o.

Ja kortti on kiinnitetty kestävästi pakettiin.

Aada pöyhii tassulla narut nätiksi.

Ja kyllä, paketin narun kestävyys täyttää ISO-220456 standardit.

Lahja saatiin pakattua ja valmiiksi kissojen avusta huolimatta, ja seuraava vaihe oli saada ihmiset juhlakamppeisiin ja lähtemään. Kun ihminen oli saanut nutturan tehtyä ja perhoskoristeen hiuksiin, kissat vielä tarkastivat ihmisen hiuskoristeen sopivuuden kampaukseen... Tämä tarkastusvaihe sai kissat oikein innostuneeksi, sillä että hiuskoristeessa oli aika paljon sulkia saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa.

Kaikkien kissojen mielestä kampausta olisi voinut tassuilla vähän parantaa...

Nanna olisi oikein innokkaana halunnut tarkastella koristeen soveltuvuutta vähän tarkemmin.

Siis oikein innokkaana, silmät innosta kiiluen...

Myös Aadan mielestä kissa-apulaisille olisi voinut antaa enemmän tassuaikaa hiuskoristeen tarkastukseen. 

Lopulta päästiin häihin ja oli oikein mukavaa. Kissa-apulaiset toivottivat juhlijat kotiin iloisesti, mutta hieman närkästyneenä iltapalan myöhäisestä ajankohdasta.

7 kommenttia:

 1. Varsin avuliasta ja osallistuvaa sakkia siellä :) Hyvä, ettei kukaan kuitenkaan joutunut paketoiduksi.

  VastaaPoista
 2. Kyseinen hääpari tykkää kissoista, että yksi paketoitu kissa olisi voinut olla ihan hauskakin yllätyslahja :D No ei, ei näitä voi antaa pois :)

  VastaaPoista
 3. Tuttua... me vietiin lauantaina ristiäislahjaksi kissojen "kauniiksi" virittelemä lahjapaketti. Vastaanottajapäässä onneksi on kokemusta kissoista ja taitaapa olla omalta osalta jo menetetty peli: jokainen osaa jo odottaa, että näin meidän kanssa väistämättä käy. ;)

  VastaaPoista
 4. Meistäkin välillä tuntuu, ettei kissojen apua arvosteta ihan niin korkeelle kuin pitäisi. Mutta ei luovuteta!

  VastaaPoista
 5. H: Vaikea kuvitella millaista olisi viiden kissan kanssa, kolme kissaakin onnistuu aika hyvin tekemään paketoinnista sirkusta :)

  M ja H: Täällä ei todellakaan luovuteta! Mitään mistään tulisi ilman kissa-apua...

  VastaaPoista
 6. Moi! Sinulla on ihana blogi. Mistä mahdoit ostaa kissojen talon?? Oli upee, ja haluisin ostaa samanlaisen meitin kolleille.:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiva kuulla :) Jos tarkoitat sitä kaksikerroksista pajumökkiä, niin se on kodinykkösestä noin vuosi sitten ostettu, ja ei taida olla heidän valikoimissaan enää, en ole kyllä asiasta ihan varman, kannattaa kysyä. Saattaahan sitä tietenkin joku muukin firma myydä, esim. tassucat nimisellä puljulla oli samannäköisiä petejä, mutta ei mökkejä. Toivottavasti jostain löytyisi :)

  VastaaPoista