perjantai 14. lokakuuta 2011

Rahkaperjantai

Ja super tarkka meininki kissojen ruoan kanssa jatkuu:

Siis voitteko kuvitella, ihminen kutsuu tätä herkutteluhetkeksi? Eka se syö ite mansikkarahkan, ja antaa meille vaan pari nuolaisu. Syö siis ite eka koko purkin!

Ainoastaan mä ja Aada saadaan edes ne nuolasut, kun Aamos ei tykkää maitotuotteista.

Vaikka vähän vaan tuleekin niin syön silti...

Ja sit kun oon syönyt niin jään nuoleen vaan huulia. Hyvää oli mutta liian vähän. Story of my life...

Sen miespuolisen talouden ihmisen mielestä tämäkin pieniannoksinen herkuttelu on liikaa, kuulemma rohkaisee meidän ruokarosvoja pöllimään ihmisen ruokia. Naisihminen on eri mieltä koska a) kissat saattoivat pari kertaa pölliä ruokaa pöydiltä jo ennen rahkapurkkihetkiä... ja b) Tää on meidän tyttöjen herkutteluhetki, mies ja Aamos ei sen päälle tunnu tajuavan. Meillä on rahkaperjantai, ei pizzaperjantai.

4 kommenttia:

 1. Rahkaperjantai kuulostaa hyvältä! :) Meilläkin kissat saa nuolla jämiä, mutta silloin lautanen laitetaan lattialle tai purkkia ojennetaan kissalle; ei siis kannusteta ruoan varastamiseen (jota kyllä joskus tapahtuu...)!

  Teidän taloudessa onkin erikoisuus, kun Viivin blogissa oli joskus keskustelua kissojen lellimisestä ruoalla ja aina syyllinen oli mies! ;D

  VastaaPoista
 2. Juu ei meilläkään nyt pöydästä rahkaa oteta, ihan lattialla herkutellaan... Selvästi ollaan siis blogimaailman poikkeus, liian helposti lellivä nainen ja tiukkis mies :D

  VastaaPoista
 3. Että tuollaisiakin perjantaita voi olla?!

  VastaaPoista
 4. Heh, joo. Meillä ei valitettavasti ole tuota hienoa perinnettä eli katkarapuperjantaita, kun nää ei jostain syystä tykänneet sen ainoan kerran kun katkiksia tarjottiin... Oli varmaan sulatusprosessissa vikaa, tai joku muu moka tuli tehtyä :)

  VastaaPoista