perjantai 4. marraskuuta 2011

Hankinta

Toinen talouden ihmisistä sai vihdoin ylipuhuttua miehen kakkoskiipeilypuuhun. Meillä on ollut just semmoinen kiipeilypuun menevä nurkka makkarissa, ja mietittiin siihen toista catmaxiakin, mutta päädyttiin sitten vähän halvempaan, pienempään ja erityyppiseen puuhun. Halusin tämän puun koska se mätchää verhoihin ja bambua on muuallakin tuossa huoneessa. Eli tällainen sisustushankinta melkein, niinku kissahuonekalut aina, heh-heh. Tekokarvasta en yleensä kissapuissa pidä, mutta kun tuossa puussa väri on niin lähellä huoneen muita värejä niin se menettelee. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, Aada sen tekokarvan repii jossain vaiheessa kumminkin vähän hajalle, niin verhoilen sitten kangasosat joskus myöhemmin kivemmalla kankaalla.

Aluksihan meillä oli tuossa paikassa raapimatynnyri, mutta se muutti olohuoneeseen ja tämä tuli tilalle. Tää on vähän korkeampi niin on kivempi sitten lintujakin bongailla... Maksoi joku 80 euroa ja kestää Aamoksen sirot ballerinaloikat, joten toistaiseksi hyvä hankinta. Kuvat on mitä on, kun kokoamisurakan jälkeen vaan äkkiä jotain napsi.

Nää on joskus olleet muuten mustin ja mirrinkin valikoimissa, mutta me tilattiin netistä kun halvemmalla sai. Sanomattakin on selvää että kissat tykkäävät puusta. Nämä kiipeilee kaikkialle jos vain mahdollisuus tarjotaan... Kuvia katsoessa huomasin että aika hyvin tää puun väritys sopii yhteen paitsi verhojen ja työpöydän, myös Nannan kanssa.

7 kommenttia:

 1. Kissanpuu tekokarvoineen on ajattomasti aina yhtä tyylikäs sisustusratkaisu :D Mutta pääasia, että kopla arvostaa. Toisaalta, miten jokin noin hienosti Nannaan sointuva voisi olla tyylitönkään?

  VastaaPoista
 2. Mainio hankinta! Ylimässä kuvassa Amos näyttää paremman puolensa :)

  VastaaPoista
 3. Selvästi hyvin toimiva ja sointuva ratkaisu;). Värin (punainen) mukaan tännekin valittiin ensimmäinen kiipeilypuu, toisen väri riitelee.

  VastaaPoista
 4. Kissapuuksi tuo on kyllä tyylikäs! Ja kissat näyttää kelpuuttavan. :)

  VastaaPoista
 5. ella: Sanoisin jopa että tekokarva on suorastaan ajaton ratkaisu kissakodeissa. Sekä aina yhtä käytännöllinen, kaksi päivää meillä ja ruskea puu on joistan kohdista ihan valkoinen... Tekokarva imee joka pirun karvan.

  O: Juu, Aamos alkaa olla niin iso, että tuossa keskimökissä hengataan usein parasta puolta esitellen...

  Minni: Kiitos, sointuu jo oikein mukavasti, sekä käyttäjiin että tavaroihin :)

  Heidi: Joo, kissat on kelpuuttaneet. Ja kai se kissojen hyväksyntä kuitenkin tärkein on, muuten tuo olisi vain sisustuksena :D

  VastaaPoista
 6. Hieno puu! Siitä varmasti saa iloa kerran jos toisenkin :)

  VastaaPoista
 7. Toistaiseksi on ainakin olluta aika hitti, käyttötunneissakin mitattuna :)

  VastaaPoista