sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Lintubongarit sekä pitkulan ja pyörylän halihistoria

Viikonloppu on mennyt ainakin kissoilla kiireisissä merkeissä. Aamos ja Nanna tajusivat että kun uusi puu on uuden ikkunan vieressä, kissoille avautuu aivan eri tirppamaailma kuin olohuoneen ikkunasta.

Aamos miettii jos tassulla sais kuitenkin tapettua ikkunan läpi yhden pikku tirpan...

Entä toimiskohan tällainen laserkatse lintujen tappamiseen ikkunan läpi?

Loppuun vielä pyydetty lisäkuva meidän pyörylästä ja pitkulasta. Sori Eve, valitettavasti pyörylä ei vieläkään ole pitkula mutta vähän pitempi kummiskin:


Usein sanotaan että itämaiselle paras kaveri on toinen itämainen. Meidän kissat kyllä näyttävät että turha olla roturasisti, tärkeämpää on että kemiat osuvat kohdilleen. Tietenkin tosi rauhallinen tai läheisyyttä inhoava kaveri voi olla haaste itämaiselle, mutta jos luonteet sopivat yhteen, ei sillä rodulla ole väliä. Innostuin katselemaan Nannan ja Aamoksen kaverikuvia ja tässä on pitkulan ja pyörylän kaveruutta kerrakseen, näin lähekkäin alettiin nukkua muistaakseni kolmannella yhteisellä viikolla meillä, ja siitä on kaveruus jatkunut. Nykyään Aamos nukkuu yhä kaverinsa kanssa, vaikka se välillä kiimoissaan karjuukin aika kovaa. Edes sukukypsyys ja kiima eivät tullut pitkulan ja pyörylän kaverisuhteen väliin.

Kuvia katsellessa huomasin että taitaa ne Nanna pitkulana kuvat vaan olla aika haastavia otettavia, vauvasta lähtien on Nanna nukkunut Aamoksen kanssa kerällä. Viimeinen kuva on ainoa poikkeus jonka löysin koneelta.

5 kommenttia:

 1. ♥ Pitkulä ja pötkylä ja ♥ Täälläkin on tullut todettua, että kemia ratkaisee.

  VastaaPoista
 2. Pyöryläää-ä-äää! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Tunnisteen mukaisesti todellakin ylisöpöä <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten suloisa! <3 Aamoksen masu on varmaan ihanan pehmeä tyyny, joten ei ihmekään että Nanna tykkää käpertyä siihen nukkumaan.

  VastaaPoista
 5. Ylisöpöt kissakuvat kiittää ja toteaa että söpöi ollaan :)

  VastaaPoista