torstai 15. joulukuuta 2011

Aamoksen akneen apua?

Aamos raukka on yhä kissa-aknen kourissa. Aadalta vaiva saatiin hoidettua pois, Aamoksella tuntuu välillä vain pahenevan. Ihmiset tekevät kaiken niinkuin on eläinläärissä käsketty: kissoilla ei ole muovisia ruokakuppeja tai juoma-astioita, leukaa pestään laimennetulla betadinella ja tummaa rähmää rapsutellaan pois. Silti tuo leuka ei ole vieläkään normaali. Onneksi meidän entinen katukolli sentään antaa hoitaa itseään relasti, tässä meidän perheen miesten yhteinen kauneushetki, eli operaatio Aamokselta akne veks:

Jos laitat mun aknekuvia nettiin niin suutun! Ei kaikesta tartte aina kertoa, lukijat pitää mua sit ihan teininä.

No laita sitten, ainakin jos saan paljon palkkionameja kun oon näin kiltisti hoidettavana.

Kauanko tää rapsutus jatkuu?? Olis jo vähän muitakin juttuja hoidettavana! Ja massukarvat paleltuu.

No onneksi tuo kissa-akne ei ole vaarallinen tai muuten harmillinen vaiva. Ulkonäkö tietysti vaan kärsii. Jos jollain lukijalla olisi vinkkejä vaivan parantamiseksi, ottaisimme ne kiitollisena vastaan. Parannusta odotellessa meidän perheen miesten kauneussalonki jatkaa iltaisin kokoontumistaan.

8 kommenttia:

 1. Onneksi tuo hoitohomma tuntuu sujuvan! Voisiko sitä tuon leppoisammin ottaa?

  VastaaPoista
 2. Olisin myös tuota Betadinea ehdottanut. Mun kollilla oli joskus sellainen akne että tuli jopa kunnon märkäpäitä, puristelin niitä sekä mustapäitä sitten ja desinfioin ja pääsi lopulta eroon. Hyvä että Aamos antaa hoitaa noin hyvin : )

  VastaaPoista
 3. Naukulan Mamma: Juu, Aamos on oikein kiva hoidettava kun yrittää ajoittaa illan halipulaan kaikki hoitotoimenpiteet :D Luulen että se kun opetettiin Aamos tuohon asentoon kynsiä leikatessa saa Aamoksen rauhoittumaan kans. Se tietää että aina kun nostetaan syliin ja aletaan räpläämään niin kohta tulee namia palkkioksi :)

  Anu: Yääk! Siinä vaiheessa kun Aamoksen leuasta tulee noin paha niin yritän laittaa kaikki hoitohetket miesten välisiksi :D Ei kai tohon sitten ole mitään ihmelääkettä, jatkamme betadinen läträämistä, ei ainakaan pitäisi päästä tulehtumaan. Aamoksen karva kun on valkoista niin tuon huomaa, ja se näyttää ehkä pahemmalta kuin onkaan.

  VastaaPoista
 4. Meidän ragdollin akneleukaan auttoi apteekista saatava Vetridermin Chlorhexidine-shampoo, jolla leuka pestiin kerran viikossa ja parin viikon päästä siitä päästiin eroon. Ostettiin lasten pieni hammasharja, jolla sitä leukaa pestiin. :) Aby-pojan akneen taas auttoi laimennetulla Echinaforcella taputtelu.

  VastaaPoista
 5. Ja heti sitten löytyi melkein ihmelääke :D Kiitos vinkistä, kokeilemme varmaan tota shampoota jos saa ilman reseptiä, on tässä jo viikkotolkulla betadinen kanssa säädetty...

  VastaaPoista
 6. Kerro, että emme pidä turhamaisena vaan olemme huolestuneita. Toivottavasti uusi, lukijan ehdottama hoito onnistuu.

  VastaaPoista
 7. Saa ilman reseptiä. Nähtävästi vähän kissasta kiinni, että mikä konsti kellekin auttaa. Ei auta kuin kokeilla kaikkia ja löytää sitten toivottavasti se omalle toimivin. :) t. Heli joka tykkää kovasti tästä blogista

  VastaaPoista
 8. Mayo: Kerrotaan, kyllä varmaan leuka saadaan kuntoon, joululomalla tehdään oikein tehohoidot niin lähtee toivottavasti nopeasti ja kokonaan.

  Heli: Kiva kuulla, ja hyvä tietää tuosta aineesta, kipaisen apteekkiin heti kun muistan ja ehdin. Me ollaan tuota betadinea nyt kokeiltu niin kauan ilman vaikutusta että selvästi aika siirtyä myös muihin tökötteihin :D

  VastaaPoista