torstai 22. joulukuuta 2011

Karvapalvelu A-tiimi: Christmas edition

Karvaterpat kaikille!

Ollaan lyöty taas viisaat ja karvaiset päämme yhteen ja keksitty aivan USKOMATON tuote. Siis todella upea. Okei, ihmiselläkin oli ehkä vähäsen näppinsä pelissä, mutta vaan vähän, ja se ei tajunnut koko tän upeuden käyttötarkoitusta! Ihmisen mukaan tää on joku joulukoriste, ja kyllähän Aamoksen karvat onkin kauneinta mitä maa päällään kantaa, mutta me kissat tajuttiin heti että tämä on niin paljon muutakin! Nimittäin aktivointilelupuu:


Kissojen aktivointihan on ollut kauan pinnalla, siis ihmiset on tajunneet että me karvatassut tarvitaan päiviimme muutakin tekemistä kuin päivätorkkuja. No tää aktivointilelupuu iskee juuri siihen markkinarakoon. Ensin ihminen koristelee tän puun Aamoksen karvapalloilla (rekisteröity tavaramerkki by the way), ja sitten hauskuus alkaa. Karvapallot on tietenkin joka kissan suosikkeja, mutta tosta puusta niitä ei saakaan kovin helpolla. Vihreä pistelee tassuja jos väärin koskee. Meillä kotona tää on ollut ihan älytön hitti. Useina öinä me ollaan kolmistaan saatu lähes kaikki pallot alas revittyä. Hauskuuten tottakai kuuluu että sitten niitä jahdataan ympäri lattioita. Seuraavaksi ihminen herää aamulla, puhisee jotain turhan puuhakkaista kissoista jotka ei jätä mitään rauhaan, ja laittaa taas kaikki pallot aktivointipuuhun. Ja hauska alkaa taas!


Yksi päivä ihminen, joka tietysti tajusi että me ollaan tosi fiksuja, nosti tän puun vaikeustasoa. Eli aktivointipuun voi tehdä sopivaksi just jokaisen kissan tasolle (koska eihän kaikki ole niin älykkäitä kuin me). Ihminen siis laittoi aktivointilelupuun pikkupöydälle, paljon korkeammalle lattiatasosta, ja lisäsi puuhun jotain täysin turhaa ja paljon Aamoksen karvapalloja rumempia juttuja, jotka vähän kuiteskin hämäävät tassutyöskentelyä, kun niitä pitää vältellä palloja kalastellessa. Ei tääkään puu mahdoton ole meidänkaltaisille tassutyöskentelijöille, mutta täytyy myöntää että vähän hidastaa kun nyt pitää roikkua sohvasta, verhoista tai ikkunalaudalta ja palloja narun seasta kalastella.


Ainoa mikä vähäsen taas harmittaa, on ton ihmisen saamattomuus, on muka ollut joulun alla muita kiireitä ja ei ole kerennyt tätä markkinoida... Eli sori kaikki kissakamut, jäätte vielä tänä jouluna ilman tätä HUIPPUlahjaa. Ehkä saatais tämä ensi vuoden markkinoille sitten. Onhan niitä joulumarkkinoita vaikka mitä aina joulun alla viikonloppuisin, sinne vois lähettää ihmisen istuskelemaan, mitä tärkeämpääkään sillä muka joulun alla on hoidettavana? Ehkä ihan hyvä että lykkääntyy tää markkinointi vähän, voi miettiä iskevämpää nimeäkin. Tuo aktivointilelupuu kuvaa tätä hyvin, mutta on ehkä hippasen liian pitkä. Ehkä joku karvapallopuu tai pallurapuu myisi paremmin? Tree with the hairy balls ulkomaan markkinoille?


No vaikkei muut tällä vielä saakaan leikkiä, niin voin kertoa että meillä hauskaa riittää. Ihminenkin saa hyvin sitä vähän (meistä ainaskin) tarvitsemaansa aamujumppaa, kun etsii ne yön aikana levitellyt pallot milloin mistäkin sängyn alta konttailemalla. Siinä on hauska näky, hih-hih. Tosin pitää varoittaa kaikkia kissoja että ihmisen nillitysvaara tässä lelussa on, nytkin se katsoi tätä kuvaa ja päivitteli että miten toi puu kestää edes jouluun, kun sitä hakataan tassulla joka päivä ja yö. Meitä täällä karvapalvelu A-tiimissä ei noi puut niin koske, ollaan vaan palloihin erikoistuttu... Ja niitä kyllä riittää, tässä Aamoksen viikon harjaamisen tulos:


Toivotamme kaikille kissoille ja ruokkijoilleen oikein hauskaa ja mahdollisimman karvaista joulun odotusta! Muistakaa huolehtia että karvaa löytyy ruoista joulunakin, esim. pipareista, kuvan mukaisesti:Karvaisin jouluterkuin: Karvapalvelu A-tiimi

10 kommenttia:

 1. Erinomaista toimintaa, kyllä A-tiimin karvapalveluun voi aina luottaa! Jälleen siellä myös fiksusti lisätään blogin hakusananäkyvyyttä ulkomaankielilläkin "Tree with the hairy balls" myy varmasti :D

  VastaaPoista
 2. Nannaa ei erikseen merkinnässä mainittu, mutta kyllä on vahva tunne, että A-tiimin lisäksi myös Naa-tiimi on ollut kolttostelussa mukana. Tabbylle iso pus ja muullekin sakille iloista joulua!

  VastaaPoista
 3. ella: joo tavoitteena on saada kaikki ulkomaan pervot meiän blogiin!

  Eve: Samoin sinne karvaisille ja karvattomille! Juu, Nanna (luojan kiitos) ei irtokarvoja hirveästi päästä, niin tabbypalloja ei puusta löydy, mutta hyvin aktiivisesti on osallistuttu puun riisumistalkoisiin :D Siroilla ruskeatassuilla lähtee vaikeastakin paikasta pallot leikkeihin :D

  VastaaPoista
 4. M ja H: Niin on! Teillekin pitäs saada.

  VastaaPoista
 5. Loistava idea! Niin jouluinen ja söpö. Hyvää joulua teidän tiimille ja ihmisille kans!

  VastaaPoista
 6. Hauskaa joulua myös Naukulaan :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä että Aamoksen runsaille karvapalloille löytyy näin kätevää käyttöä, Hyvää Joulua meiltäkin!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa joulua teidän väelle! =^.^=

  VastaaPoista
 9. Anu; Juu, sultahan se idea taisi tulla :D Samoin sinne.

  Elina: Teidän karvaiselle kolmikolle ja ihmisille myös!

  VastaaPoista