keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Nanna 1 vuotta

Nanna täyttää tänään yksi vuotta. Hirvittävän nopeasti on vuosi mennyt, tuntuu että vasta vähän aikaa sitten meille tuli pieni ja pippurinen pentu, alkuperäiseltä kutsumanimeltään Curli. Nannan kasvua on ollut ihanaa seurata. Rohkeasta pennusta Nanna kasvoi nuoreksi kissaneidiksi, joka on tullut kiimailun myötä vähän epäilevämmäksi ulkopuolisia kohtaan, mutta on yhä meidän mutkalle väännettävä Nanneli kotioloissa ja pienen varmistushetken jälkeen hurmaa myös vieraat. Nanna sopi alusta lähtien meidän perheeseemme täydellisesti, luikahti vain sekaan ilman mitään ongelmia. Jo ensimmäisenä yönä Nanna nukkui kainalossani, ja siellä se nukkuu yhä. Salaa olen iloinen siitä että Nanna valitsi erityisesti minut omaksi ihmisekseen, totta kai Nanna miehestäkin tykkää, mutta kaikista meidän kissoista juuri Nanna on eniten valinnut vain toisen meistä lempisylikseen ja kainalokseen.

Nanna Ihmiset, aamusta lähtien.

En osaisi enää vuoden jälkeen kuvitella eloa ilman Nannaa, Nanna on se kissoista joka tulee aina syliini kun istun, on ensimmäisenä paikalla kun jotain tapahtuu ja lähtee joka kerta leikkiin kun joku kissakavereista keksii siihen haastaa. Nanna on ensimmäinen rotukissani ja on ollut mielenkiintoista seurata miten helppoa on hyvin hoidetun kissanpennun elämän alku. Ikinä minulla ei ole ollut kissaa jonka kotiutuminen, totuttaminen muihin kissoihina ja kaikki hoitotoimenpiteet ensimmäisestä päivästä lähtien, olisivat sujuneet samanlaisella helppoudella ja vaivattomuudella. Ihaninta Nannassa on kuitenkin ihmisrakkaus ja riiviömäisyys. Nanna on pieni rakkauspakkaus, joka saa useita kertoja päivässä hurina ja pusku kohtauksia ja on maailman kiltein sekä suloisin kissa. Silti Nannasta löytyy se riiviömäinen puoli, joka tekee kissasta kissan. Päädyimme itämaiseen kissaan sen rotukuvauksen takia ja saimme Nannassa kyllä kaiken sen minkä odotinkin itämaisen olevan, ja paljon enemmän.

Vihreät simmut jotka valloittaa...

Kiitos kasvattaja Evelle, joka alle vuosi sitten uskalsi Nannan meille päästää asumaan, sekä Elinalle joka piti Nannasta niin hyvän huolen ensimmäiset kuukaudet. Tänäkin aamuna heräsin siihen että Nanna nukkuu aivan vieressäni ja toisen nenä koskee omaani. Varmaan hygieniakammoisen kauhistus, mutta omasta mielestäni ihana tapa herätä :)

16 kommenttia:

 1. Lämpimät onnentoivotukset Ihanalle Nannalle koko Hurinesian väeltä! <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut suloiselle Nannalle!

  VastaaPoista
 3. Onnea Nannalle ja tietenkin Nannan ihmisille, että saivat tämän kissakseen! ;)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea suloiselle kissaneidille! :)

  VastaaPoista
 5. Meidän kolmikko ja palvelijat toivottavat hyvää synttäriä ja paljon rapsutuksia Nannalle!

  VastaaPoista
 6. Mukavasti kirjoitettu. Kiitos Saara teille kodista, jossa kissan on hyvä elää :).

  VastaaPoista
 7. Olipa ihanaa tekstiä! Onnea Nanna! Ja ihanaa että se on noin vienyt sydämenne <3 mitä muuta sitä voisi toivoa, kun pentu muuttaa uuteen kotiin...

  VastaaPoista
 8. Mau mau mau mau mau mau! Paljon onnea Nannalle!

  VastaaPoista
 9. Onnea valloittavalle rakkauspakkaukselle! Kyllä Nanna on kaikkien noiden laatusanojen arvoinen :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut ihanalle Nannalle :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille onnitteluista :)

  VastaaPoista