lauantai 14. tammikuuta 2012

Kiimaa odotellessa...

Ja kiimatonta on yhä. Tälläkin hetkellä Nanna istuu käärönä sylissä ja on suloinen oma itsensä, mutta valitettavan hiljainen. Eli ei ihan vielä kissavauvoja tulossa. Yleensähän itämaiset tuntuvat mouruavan vuoden ympäri, en sitten tiedä onko Nannakin huomannut että ikkunoiden raoista vetää tavallista enemmän ja ulkona on vihdoin talvi, mutta toivossa ja jännityksessä elämme.

Yhden kissavauvoihin liittyvän ostoksenkin jo teimme, sillä keittiövaaka oli sopivasti lähikaupassa tarjouksessa. Pentujahan pitää punnita painonkehityksen tarkkailemiseksi ja tuollaista meillä ei ennestään ollutkaan. Kissat olivat uudesta ostoksesta innoissaan, koska se tarkoitti tietenkin yhtä asiaa. Uutta pahvilaatikkoa:

Tarkastusryhmä saapuu heti paikalle.

Ja Aamos on tietysti kaikkein innokkain, yksikään laatikko ei ole niin pieni ettei sinne yksi Aamos sulahtaisi...

Pentuja odotellessa keittiövaakaa käytetään leivonnassa, mutta ensin tarkastuspunnittiin kissanameja:Aada tuli avuksi:


Nuo Whiskasin pikkupusseissa olevat namit ovat meillä kissojen sipsejä. Sisältöhän noissa on täyttä huttua, lähes pelkkää vehnää, joten herkälle Aadalle noita voi annostella max. kaksi ja hyvin harvoin. Joku saattaa ihmetellä miksi meillä tuollaisia vehnämössöjä kaapista edes löytyy. No, en tiedä mitä kissakokaiinia noihin lisätään, mutta ainakin meidän katit tekevät mitä tahansa saadakseen whiskaskarkkinsa. Jos kissoja joutuu lääkitsemään tai Aamoksen kynsiä leikkaamaan, ovat nuo korvaamaton apu. Kun kissoille yrittää syöttää ruokaa joka ei meinaa maistua, yksi whiskasin kokanappi kupin päälle murusteltuna houkuttelee kummasti kissat maistamaan pahaakin ruokaa...

5 kommenttia:

 1. On noista namuista joskus hyötyä : ) Pahvilaatikothan on tehty kissoja varten, kai tiesit sen?

  VastaaPoista
 2. Hei, koplaa odottaa tunnustus Karvalapsilta.

  VastaaPoista
 3. Mayo: Juu, meillä varsinkin kissat ovat tästä pahvilaatikkoasiasta ahkeraan ihmisiä valistaneet :D

  Karvalapset: Kiitoksia, tunnustamme heti kun ehdimme :)

  VastaaPoista
 4. Tuntuu kissoilla olevan jonkinlainen ylimääräinen aisti, kun osaavat niin taidokkaasti välttää kiimaamista silloin kun sitä ihmiset innossaan odottavat. Toivon mukaan sulho ei keksi vuorostaan tehdä samaa temppua, kun Nannaa alkaa taas pojat kiinnostamaan ;)

  VastaaPoista
 5. T ja M: No todellakin! Tosin tuo huutamattomuus alkoi juuri kun tuli kylmät säät että ehkä Nanna ei vaan halua pentuja näin kylmällä :D Toivottavasti "prinssi" jaksaa odottaa ;)

  VastaaPoista