sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kissatuoli vauhdissa jälleen

Meidän asunnossa on valkoinen puutuoli, jossa kissat usein ottavat torkkuja ja söpöilevät. Todisteita söpöilystä valkoisessa tuolissa löytyy vaikka klikkaamalla ylisöpöt kissakuvat -tunnistetta, ja söpöilyä tulee tuutin täydeltä. Viime aikoina kissat ovat tehneet muutakin kuin söpöilleet tuolilla, mm. läpsineet toisiaan päähän, ja aloimmekin olla huolissaan että onko tuolin taika kadonnut. No ei ole:

Söpöt naamat

Vielä söpömmät.

Supersöpöt torkkuilijat. 

Nämä kuvat ajattelin näyttää sille vieraalle joka seuraavaksi ihmettelee että miksi meillä on kolme kissaa, "kun eihän kissat voi tulla toimeen keskenään, kun ne ei oo niitä laumaeläimiä". Jep-jep, meillä on varmaan poikkeuksia sitten...

7 kommenttia:

 1. Ihana kasa kisuja <3

  Harmi ettei meillä Tessa suostu kovin pitkää aikaa olemaan noin lähekkäin Mintun kanssa, mutta Topi sitten halii tyttöjä oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat nämä karvapallot! Tuo Aada on vähän meidän Kynsilaukkaajien Vertin näköinen. Onko tuo Aamos ihan "tavallinen" maatiaiskissa?

  VastaaPoista
 3. KCC: Ei Aadakaan ihan joka päivä suostu Nannan kanssa söpöilemään, varmaan tällaisten maatiaisneitien pidättyväisyyttä :D On kyllä sitten erikoisen suloista kun Aada Nannaa päättää pestä.

  mama: Kiitos. Aamos tuli meille aikuisena rescuena että sen perimästä ei oikein mitään tietoa ole. Pitkäkarvaisena maatiaisena me sitä aluksi ajateltiin, mutta vanhemmiten Aamokselle on kasvanut poikkeuksellisen pitkät jalat ja kroppa maatiaiseksi. Sekä luonteeltaan että ulkonäöltään Aamos on kyllä kaikkea muuta kuin tavallinen, mutta historia pysyy valitettavasti salaisuutena :D

  VastaaPoista
 4. Todellakin ylisöpöjä kissakuvia <3

  Ja tuo on ihan totta, että kotikissat usein viihtyvät yhdessä, etenkin jos ovat leikattuja.

  VastaaPoista
 5. On se ihanaa tyttäreni, että sinäkin olet ymmärtänyt miten valloittavan pehmeitä ja lämpöisiä kotikissakaverit voivat olla.
  T:Nexu Fedjan kainalosta

  VastaaPoista
 6. Eihän ne mitään laumaeläimiä ole näistä kuvista päätellen, vaan supersöpöileviä kasaeläimiä ;)

  VastaaPoista
 7. Heidi: Ylisöpöt kiittävät, ja meillä tosiaan kasassa on aina yksi leikkaamatonkin, eli Nanna :D

  Elina: Ja sitä enemmän kelpaavat kotikissakaverit mitä kylmempi on :D T: Nanna

  ella: Kasaeläimiä täällä just ollaan, hyvä nimitys :D

  VastaaPoista