torstai 26. tammikuuta 2012

Kolmen koplan kolme ihmettä

Hyvät lukijat, olkaa valmiita hämmästymään. Seuraavat kuvat ja ihmeet ovat niin ihmeellisiä, että ne voivat sekä hämmentää että pelottaa. Totta ne ovat silti. Tässä ensimmäinen, pahvilaatikko ilman kissaa tunkemassa sisään:

Koko päivänä tuossa lootassa ei käynyt yhtään kissaa. Sen täytyy olla kirottu!

Kirotun pahvilaatikon jälkeen esittelemme toisen ihmeen, joka myös rikkoo luonnonlakeja. Kissa joka on sylissä ilman että koskee syliin:


Aada viihtyi tuossa painovoimaa vastaan taistelevassa asennossa noin puoli tuntia...

Kolmannesta ihmeestä kuvia riittää blogissa enemmänkin. Täysikasvuinen itämainen kissa-neiti, joka on ollut jo yli kuukauden kiimailematta! Syytämme tästä ihmeestä pakkasia. Ei vissiin kylmää inhoavalle kissalle tulisi mieleenkään miettiä lisääntymistä tällaisessa säässä...

8 kommenttia:

 1. Voitaisiinko tässä kohtaa puhua jo maailman 8., 9. ja 10. ihmeestä?
  Varsinkin tuo kirottu pahvilaatikko herättää kummastusta!
  Kiitos aamuhetken hekotuksesta :D

  VastaaPoista
 2. Oooo, olemme vallan ällistyneitä näyttämistänne ihmeistä! Aadan hieno levitaatioesitys karisti loputkin epäilykset siitä, että kyse olisi vain taitavasti rakennetuista illuusioista. Kumarramme kunnioituksesta (ja hieman pelostakin kirottua laatikkoa kohtaan)!

  VastaaPoista
 3. Olipahan ihmeitä! Täällä ollaan aivan ihmeissämme :)

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen ihme löi minut kyllä aivan ällikällä! Epäilen lavastusta! Ihmiselävät ovat varmasti sabotoineet aivan kelvollisen pahvilaatikon esimerkiksi laittamalla sinne sitruunoita tai jotain muuta kamalaa, nih.

  VastaaPoista
 5. Melkoisia ihmeitä! ;) Toivottavasti hävititti tuon kirotun pahvilaatikon!

  Ja kissa ei olisi kissa ellei sitä välillä tavattaisi todella erikoisissa, hankalissa ja ihmeellisissä asennoissa nukkumassa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, arvasimme että varsinkin tuo mystinen laatikko herättää ihmetystä, vannomme kautta kiven ja kannon että tilannetta ei oltu lavastettu. Ainoa miten pahviloota poikkesi muista lootista on se että se oli ehkä poikkeuksellisen kovaa pahvia... En tiedä lopullista syytä mutta pahviloota lähti kyllä puolen päivän jälkeen. Se hämäsi liikaa tyhjänä kissakodissa.

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että laatikko on jo poistunut keskuudestanne! Jotain mätää siinä on selvästikin ollut...

  Levitaatio näyttää mielenkiintoiselta, Aadahan voisi pitää jonkun kurssin aiheesta jossain - eihän se kuulu ihan jokaisen kissan taitoihin kuitenkaan :D

  VastaaPoista
 8. Levitoiva Aada valitettavasti esittelee kykyjään sen verran harvoin että levitaation salaisuus ei ole vielä paljastanut :D Kurssia ei siis ihan vielä ole tulossa.

  VastaaPoista