perjantai 6. tammikuuta 2012

Nannalle tulee pentuja!

Tai no ensin pitäisi neidin tulla kiimaan, sitten mennään kollia tapaamaan ja seuraavaksi, jos kaikki menee hyvin, meillä syntyy ihania pitkäkarvaisia itämaispalleroita! Nannan pentusuunnitelmat ovat edenneet tässä syksyn ja talven aikana, ensin katseltiin kiimaista Nannaa ja odotettiin aikuistumista, sitten oli kollin etsintää ja tehtiin kaikki testit, jotka pitää ennen astutusta ottaa, mutta nyt alkaisi olla suunnitelmat valmiina. Nannahan on sijoituskissa mikä tarkoittaa sitä että pennut ovat willicon-kissalan Even kasvatteja, mutta alkuperäisistä suunnitelmista poiketen pennut tulevat syntymään meillä. Mistä olemme tietenkin älyttömän kiitollisia Evelle, luemme vain innostuneessa pienessä paniikissa lisätietoa synnytyksistä ja kihelmöimme jännityksestä. Sekä tuijotamme Nannaa toivoen että se kiima vihdoin alkaisi! Meille on käynyt nyt se varmaan jokaiselle kissankasvattajalle tuttu taika, että ensin sitä toivoo kissan ollessa vielä nuori että se ei hirveästi kiimailisi, mutta sitten kun ikää alkaa jo olla ja kolli katsottuna ja toivoo että kissalla olisi kiima, ei se noin vain alakaan. Vaikka Nanna on kiimaillut lähes päivän tarkkuudella koko syksyn, nyt oli sitten neidin mielestä sopiva aika pitää tauko. Vaikka me ihmiset pakahdumme ja tikahdumme odotuksesta, ja en ole ikinä toivonut näin paljon että kissa huutelisi turhaan... Uskomatonta ajatella että jo keväällä voi olla pikku-Nannoja. Siis kuinka söpöjä niistä voi tulla? No ainakin näin söpöjä, kuvassa Nanna pienenä:

Kuva Elina V.

Kunhan nyt se kiima vaan siis alkaisi. Odottavan aika todellakin on pitkä.

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti Nanna säästää ihmisten kärsivällisyyttä myös myöhemmäksi, eikä anna odottaa kovin kauaa enää.
  Pidän myös peukkuja, ettei kosioretkeä tarvitsisi toistaa.

  (kuvittelen myös miten suloisia karvapalleroita sieltä sitten syntyy)

  VastaaPoista
 2. Tämäpä hauska yllätys! Toivotaan, että pian alkaisi mouruaminen. :)

  VastaaPoista
 3. Voi awww... pikku-Nannuskoita. <3 Me maltetaan tuskin odottaa!!

  VastaaPoista
 4. Onnea odotuksen odotteluun, toivottavasti kohta kissa aloittaisi pian kiimailun!

  VastaaPoista
 5. Ah niin tuttua. Ensin ne juoksevat juuri kun ei pitäisi, ja sitten kun pitäisi, niin pitävät kuin kiusallaan taukoa... Peukut on pystyssä!

  VastaaPoista
 6. Hih, Nanna onkin siis päättänyt muuttaa linjaa salaperäiseksi kaunottareksi punaistenlyhtyjen teiniritsasta :D Toivottavasti juoksut pian taas alkavat ja söpöläisiä siunaantuu ongelmitta!

  VastaaPoista
 7. KittyCatCat: Kiitos toivotuksista, en tosin edes uskalla ajatella sitä mahdollisuutta että kosioretkelle joutuu toistekin lähtemään, koska kolli ei edes ihan tässä naapurissa asu...

  Naukulan Mamma: Juu, ja sormet on täällä aika tiukasti ristissä :)

  Hurineesit: Niistä tulee kyllä niin söpöjä että :D

  Myrsky: Kiitos, pakko sen alkaa mouruta kun näin moni blogilukijakin asiaa toivoo :D

  Satu: Juu, siis olen lukenut tästä ilmiöstä mm. kasvattajien blogeista, mutta ei sitä usko ennen kun omalla kohdalle sattuu. Nanna on juossut syyskuusta lähtien noin kaksi kertaa kuussa ja nyt se sitten odottaa vissiin kevättä!

  ella: Aika hard to get meininki on tosiaan yhtäkkiä päällä :D Onneksi kissoilla yleensä nämä pentujutut menevät hyvin ja helposti, joten toivotaan että söpöläiset tulevat ongelmitta. Kunhan vaan tulisivat joskus.

  VastaaPoista
 8. Pidämme peukkuja ja jännitämme myös täällä Snabelbackassa! Kissanpentuja, aah... :)

  VastaaPoista
 9. Tulevan mummukissan henkilökunta täällä on ihan täpinöissään...

  VastaaPoista