sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaalistudiossa

Kissojen henkilökunta on seurannut tätä vaalikampanjaa välillä hyvinkin sekavin fiiliksin. Vaikka varsinkin politiikan maailma on hetkittäin ikävä ja vastenmielinen, meidän kotivaalistudiossa rakkautta kuitenkin riittää, ja tuloksia seurataan hyvin maltillisesti ja kiihkottomasti:


Nanna ja Aamos lupaavat kannattaa joka vaaleissa sitä tyyppiä joka puhuu halien ja päivätorkkujen puolesta! (Sekä ekstrailtapalojen.)

7 kommenttia:

 1. Maatiaisliitto puhuu juuri noiden asioiden puolesta, ja rotuerottelua ja silakanpyyntikiintiöitä vastaan! Nanna ja Aamos suhtautuvat vaaleihin juuri oikealla tavalla: maltillisuus on hyvästä.

  VastaaPoista
 2. Toi rotuerottelun vastustus on kyllä just yhtä tärkeä kun silakkakiintiöt, muutenhan rodullinen Nanna ei vois ollenkaan maatiaisliittoa kannattaa :D Kiva että rodullisetkin pääsee mukaan, ei ole sellaista vastakkainasettelua olleskaan!

  VastaaPoista
 3. Hih, meilläkin oli kaksi hyvin tyyntä karvaista tyyppiä vaalikatsomossa. Puhuttiinkin siitä, että jos tietää olevansa kissavaltion kunkku ja noin ylipäätään kaikkien ihmisten hallitsija, ei vissiin kauheasti hetkauta ihmisten keskinäiset vallanjaot. :D

  Meillä on kyllä vähän hankala tilanne, kun yksi Koratian rodun edustaja vihaa kaikkia muita kissakansalaisia paitsi Koratian alkuperäiskansaa. Onneksi tätä muukalaisvihamielisyyttä on kuitenkin ilmennyt vain Koratian apuhallitsijassa, itse Kunkku on yllättävän suopea satunnaisesti ikkunan takana hiippailevia muiden rotujen edustajia kohtaan. Taannoin meillä näkyi eräs norjalaisen kissaheimon edustaja pihalla ja Koratian kunkku oli hyvin innostunut.

  VastaaPoista
 4. Jenni: Hienoa että Koratian kunkku on noin ystävällinen muille kissoilla, hienon hallitsijan merkki :D

  Naukulan Mamma: Juu, ei ole häiriköity kampanjoitakaan :D

  VastaaPoista
 5. Minäkin kannattaisin halien ja päivätorkkujen puolesta puhujaa. :)

  VastaaPoista
 6. Kannatusta tulisi siis kissamaisille arvoille, harmi että niin harva ehdokas puhuu päivätorkkujen tärkeydestä :D

  VastaaPoista