torstai 2. helmikuuta 2012

Karvapalvelu A-tiimi tärkeässä työssä

Karvaterveiset taas itse kullekin!

Ei olla keretty hirveästi blogia nyt päivitellä kun Karvapalvelu A-tiimillä on tassut täynnä työtä. Ai minkä takia? No daah, pakkaset tuli ja iski. Aina kun tuo ihminen piruilee ja kiroilee meidän irtokarvan määrää, se unohtaa aika tärkeän jutun (hidas ihminen kun on). Karva = lämpöä. Hyvä sitä on nillittää karvanmäärästä 11 kuukautta vuodessa, mutta annas olla kun mittari menee kunnolla miinuksen puolelle niin sitten ollaan ihan että tuuppa syliin Aamos karvoinesi ja tuutko Aada nukkumaan varpaitten viereen yöksi. Ja kyllä me välillä ollaan mentykin, mutta yksi vielä tärkeämpi proggis tässä on nyt ollut. Eli tuon itämaisen ihmeen lämmitys, raukka kun on tollanen vähäkarvainen, niin sehän ihan vihaa tätä talvea. Ollaan sitten oltu kiltisti ja lämmitetty meidän kaiffaria ihan kunnolla:

Tehokkain lämmitystapa on ollut ottaa se tohon meiän väliin.

Välillä pitää vähän asentoa muuttaa että kaikki kohat pysyvät lämpimänä.

Jostain ekosähköstä nuo telkkarissakin välillä puhuvat, me karvaiset kaverit ollaan sitä aidointa ekosähköä!

Tää palvelu olis taas varmaan ihan hitti ja rahasampo, mutta ei me oikein voida uusia tilauksia ottaa, kun kotona on tää yksi itämaisneito, jota pitää jatkuvasti halailla ettei raukka ihan jäädy. Vihjasimme karvapalvelun ihmisorjalle jos se vaikka kutoisi meidän irtokarvoista peittoja, niin niitähän voisi myydä pakkasilla, mutta se mumisi että siinä vaiheessa kun alkaa karvoja tulemaan niin paljon että niistä saa peittoja tehtyä, alkaa sakset laulamaan. Tiedä sitten mitä tarkoitti, varmaan meni joku meidän irtokarva vaan väärään kurkkuun.

Yhteistyöterkuin, Karvapalvelu A-tiimi

ps. jos meinaa liian kylmä tulla kotona pakkasilla, se tarkoittaa vaan sitä ettei teillä ole tarpeeksi karvakavereita! Äkkiä korjaamaan tilanne, vähäkarvainen koti on myös kylmä koti, niin sanan oikeassa merkityksessä kuin silleen toisella tavallakin.

15 kommenttia:

 1. Tuossa lämpöisessä seurassa ei tule kavereille kylmä. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kyllä tuohon verrattuna vajaa lämmityspalvelu. Vain Topi hoitaa hommaa ja sekin vain sylissä. Varpaille pitäis vielä saada joku, mutta ei prinsessasta tai sähikäisestä taida olla siihen hommaan.

  VastaaPoista
 3. Lämmittävä karvapalvelu tekee ehdottomasti tärkeää työtä! :D

  VastaaPoista
 4. Piikki osui ja upposi. Mitä tulee kylmyyteen, pidän vielä kylmempänä sitä, että "yleisen mielipiteen" vuoksi otetaan kissalle seuralainen, joka passivoittaa ja sairastuttaa yksinäisen alkuperäisasukin. Kun ei se yhteiselo aina suju yhtä leppoisasti kuin teillä (usein se tietty vaatii aikaa).

  VastaaPoista
 5. No nyt on asiallinen meininki! Ekosähköä, palvelualttiutta ja kaikkee! On teillä makoisat oltavat! Ja sillä itämaan ihmeellä varsinkin! :-D

  VastaaPoista
 6. S ja K: juu ei tule kaverin kainalossa kylmä vaikka ikkunat vähän meillä falskaakin :)

  KCC: Meillä Aada tulee aina polvien kohdalle iltaisin, ja ihmiset vähän liikkuvat niin että saa varpaatkin lämpimäksi. Silleen vähän huijataan siis...

  ella: Kiva että huomasit, me ollaan (omasta mielelestämme) yhtä tärkeitä kuin vaikka lääkärit tai ambulanssikuskit, ehkäistään hypotermiaa!

  Mindy: No voihan sitä noin paljon (ja väärin) ylitulkitakin vitsitekstin jos haluaa, lähinnä karvatiimi tarkoitti että karvat on kivoja ja kotona pitää olla ainakin yksi hyvin karvaa päästäävä elukka, ei sitä että hommatkaa kaikki mahdollisimman paljon katteja kotiinne. Sitten kun ihminen tilittää näkemyksiään, ne merkataan vähän eri tunnisteilla kuin karvapalvelu A-tiimi tunnisteella, jotka on ns. kissojen karvaisia näkemyksiä ja ihmisen läppää sen kummempia ajattelematta tai edes oikolukematta. Kissakaveriaiheesta teen kyllä varmaan joskus postauksen ihan ihmisen näkökulmasta.

  M ja H: Hyvä että huomasit :D Tosin itämaan ihme aina välillä aloittaa painit lätkimättä toisia päähän, että tiedä sitten arvostaako se sitä ihan aina...

  VastaaPoista
 7. M ja H: siis lätkimällä, ei tietenkään lätkimättä. Lätkimistä tapahtuu.

  VastaaPoista
 8. Oi, kyllä on Nannalla lokoisat oltavat :). Meille tarvittais mitä ilmeisemminkin joku turkikkaampi tyyppi pitämään meistä vähäkarvaisista huolta. Joku yhtä komea kuin Aamos! :)

  VastaaPoista
 9. Meei: Siitä vaan metsästämään omaa Aamosta, ei niitä tosin taida helpolla löytyä :) Tosin sitten 11 kuukautta vuodesta tulee kirottua että miksi kaikki kissat ei ole vähän karvoja päästäviä itiksiä :D Jos itiskasvattajat enemmän vielä mainostaisi tuota vähäkarvaisuutta, luulen että rodusta tulisi vielä suositumpi...

  VastaaPoista
 10. Minun ympärilleni tarvittaisiin tuommoista karvatiimiä - Helmi pärjää yksinkin! Vain yhtenä yönä oli koko ajan vieressä, sitten siirtyi taas sängyn vieressä olevaan koriin!

  VastaaPoista
 11. Maatiaisneidit kuten Helmi taitaa olla aika koviksia ton sään suhteen, Aadakin yritti karata avoimesta ovesta tänään ulkoilemaan :D

  VastaaPoista
 12. Anteeksi, kun tulin näin negatiivisia tilittämään ja tietysti vitsi vitsinä. Muistan vain aiemmin törmänneeni aika vahvoihin näkemyksiin, mistä syystä en kyennyt ottamaan tuota pelkkänä kissanäkökulmaisena heittona. Olisi pitänyt pysyä hiljaa, kun ei kiihtymyksessä osannut edes herttaista karvajengiänne kommentoida.

  VastaaPoista
 13. Tuplaturkkinen rotukissa on myös aika kovis pakkasten suhteen:D. Ja lämmittää mammaansa välillä niin että vähempikin piisaisi:). Aivan ihana katras teillä on, en panisi pahitteeksi, meidän neiti vain teki selväksi, ettei halua kaveria.

  VastaaPoista
 14. Miten te olette noin söpöjä?! Niin no, tiedän että olette kissoja. ;)

  VastaaPoista
 15. Mindy: Jos ihmisnäkökulmaa miettii niin varmasti suurin osa kissoista tykkää kaverista ja osa taas ei. Meidän eka maatiaiskissa ei tykännyt kun ei nuorena otettu sille kaveria, ja sille ei kaveria sitten hommattu. Sekin oli vaikea ratkaisu kun kissanpennusta olisi silloin tykätty, mutta sekin ettei kaveria oteta voi olla kissan ehdoilla tehty ratkaisu...

  Itse olen varmaan herkkis siihen että annetaan ymmärtää meidän kissojen tulevan ihan tosta vaan toimeen, kun muistaa sen vaivan ja ajan mikä totuttamisessa ja yhä oli ja on :D Herkkiä juttuja nämä välillä...

  Minni: No onneksi on tuplakarvoitus, niin ei tule ilman kavereitakaan kylmä :D Nannallahan on vaan yksi karvakerros joten se kyllä tarttee lämmittäjää.

  Heidi: Harjoittelu on sen salaisuus :D

  VastaaPoista