sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kesäkunnossa jo helmikuussa

Meei kirjoitti Noelin laihdutuskuurista ja pyysi inspiraatiokuvia. Meidän piti postata nämä jo aikaisemmin, mutta kissat halusivat vetää viime hetken treenit ennen kuvaussessioita (oikeasti ei muistettu kuvata valoisalla). Unna kerkesi aikaisemmin jo laittaa oman sarjan, meiltä tulee nyt vielä jokaiselle jotain eli pitkäkarvaa, maatiaista ja sitä itämaistakin. Kohteiden painot ovat päivän punnituksen perusteella: Aamos 6,2 kiloa, Aada 4,1 kiloa ja Nanna 3,5 kiloa. Kaikilla tuntuu kylkiluut kun tarpeeksi tunnistelee, mikä taitaakin olla yksi kissan hyvän painon merkki. Painoindeksinkin kissoilta voi laskea, mutta se oli humanistille niin mutkikas laskutoimitus (ja vaati jopa mittailuakin), että sitä ei olla ikinä tehty. Meillä vaan punnitaan ja tarkkaillaan. Aada on perinteinen maatiaisneito rakenteeltaan, ehkä vähän tavallista sirompi ja lihaksikkaampi, Nanna on hyvin elegantti itis ja on esim. pituudeltaan selvästi pidempi kuin Aada, vaikka painoa vähemmän onkin. Aamos on myös aika pitkula rakenteeltaan. Meidän vinkit painonpudotukseen ovat paljon leikkiä, vähän raksuja sekä paljon vähärasvaista raakaa kanaa. Sekä tietenkin aikaisemminkin esitelty Nanna personal cat trainer. Tässä kuitenkin niitä luvattuja kuvia, ensin Aada, joka selvästi oli sitä mieltä että kroppa on nätti ilman kuvatodisteitakin:

Aada näyttää että voi haukata ranteesta, jos hermot meinaa mennä. (Ei oikeasti haukannut, kuvassa vaan näyttää siltä :D)

Mutta suostuu kuitenkin näyttämään karvamassua, jonka hoikkuus peittyy osin lyhytkarvalle poikkeuksellisen paksuun karvapeitteeseen.

Nanna yrittää vilkuttaa Aadaa apuun.

Mutta muistaa sitten että ihminen on lähellä ja yrittää antaa miehelle nenäpusun.


Aamoksen yrmyilme, uskoisiko kukaan tämän kuvan perusteella että Aamos kehräsi kuvatessa, kun samalla rapsuteltiin?

Tässä vielä pari sivukuvaa, jotka on taidettu ennenkin ehkä näyttää:

Pitkula Aada

Aamos ja karvat

Hoikkaa itämaisneitoa

Kestämistä siis Noelille laihiksen ajaksi, kyllä se siitä ja sit oot kovassa rantakunnossa! Jos muu ei toimi, niin Aamos antaa vinkiksi että kannattaa kasvattaa karvat. Kuten kuvista näkee, Aamoksen painoa on aika vaikea arvailla, kun suurin osa peittyy karvapeitteen alle.

6 kommenttia:

 1. Millaisia mallipitkuloita täältä löytyikään! Upeaa venyttelyä ja catwalk-kuntoisia kroppia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti, tulis kova kissa Unnaa vastaan jos maailmassa olisi kissojen venytysmasumissikisat ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kissojen puolesta, ja kyl nää tietääkin sen itse oikein hyvin :D

  VastaaPoista
 4. Apua, meidän Manu painaa jo 6,3 kiloa vaikka täytti vasta äsken 1 vuotta. Pitääkö senkin jo alkaa laihikselle?

  VastaaPoista
 5. Aika isolta Manu kuulostaa, mutta maatiaisihan tulee monessa koossa, ehkä Manu on niitä isoluisimpia :) Meillä Aamos on ollut noissa lukemissa kans, eikä se mielestöni liian iso ole.

  VastaaPoista