lauantai 18. helmikuuta 2012

Lahjukset saapuivat

Pienen laminlyönnin jälkeen ihmiset muistivat tehdä zooplussatilauksen, ja paketti saapui viime viikolla. Meillähän on kissoilla tapana ollut yrittää avata paketti itse, jos ihmiset eivät HETI heilu saksien kanssa. Zooplussa vissiin kannustaa kissojen omatoimisuuteen, koska tällä kertaa paketissa oli jo ihan kissan mentävät aukot sivuilla, kun se meille saapui... Kiitos Zooplussa, kissat arvostivat leväperäistä pakkaus- ja kuljetustyyliänne, pieni ihme että mitään ei ollut tippunut koloista matkalla:
Nanna mahtui kokonaan paketin sisään edessä olevasta aukosta, Aamoksen käpälä meni mukavasti tuolta reunasta suoraan kuivispussiin kiinni...

Ruoan lisäksi pari muutakin hankintaa tuli paketissa, mm. maailman paras hiiri ikinä (heti elävien jälkeen olettaisin). Tämä on vielä parempi kuin aikaisemmat vaaleat valeriaana hiiret (tuntui että valmistaja oli niissä vähentänyt huumeen määrää, koska kissat eivät enää uusiin niin voimakkaasti reagoineet). Tää maailman paras hiiri eli Cat Toy Mouse Valeri ei ole niin nätti kuin nuo valkoiset, mutta siinä on aivan älyttömästi sitä valeriaanaa ja se rapisee sekä on tarpeeksi suuri potkimiseen, mutta tarpeeksi kevyt kantamiseen:

Kuva Zooplussan sivuilta.

Ainoa ongelma tuossa hiiressä on että aina välillä mietin mikä meillä haisee olkkarissa ja sitten muistan että ai niin, hiirulainen... Jokainen meidän kissoista on tuon kanssa leikkinyt, vaikka esim. Nanna ei sillä tavalla helposti huumattavissa olekaan.

Toinen hankinta oli tämä pesä, joka on kuulemma tarkoitettu isoille kissaroduille, mutta aika näppärästi se 3,3 kiloiselle itämaisellekin näyttää kelpaavan:


Kuvissa Nanna nakertelee maailman parhaan hiiren mukana tullutta paperilappusta. Siinäkin oli kissoista aika kivat hajut.

Tuo pesä on ihan kiva, mutta tehty niin ohuesta huovasta, että kissojen lempileikki on nykyään istahtaa sen päälle sisään menemiseen sijaan ja saada pesä lysyyn. Parempi Feng shui vissiin kissojen mielestä kun on harmaa lättänä huoneen nurkassa. Lämmin tuo kyllä taitaa olla näin talvella, kun sen sisällä (ja erityisesti päällä) viihdytään ja siihen tarkoitukseenhan tuo ostettiinkin.

9 kommenttia:

 1. Myös Minni meni aivan pöhköksi tuosta Valerista, mutta kovin pian meni ihastus ohi. Pitäisi hankkia valeriaanaa..
  http://kissiminni.blogspot.com/2011/12/pohkoksi-valerista.html

  VastaaPoista
 2. Oli ehkä aika hyvää tuuria jos koko lähetys tuli perille...

  VastaaPoista
 3. Ai Nanna on vaan 3,3kg. Jotenkin aina kuvittelen sen paljon isommaksi, kun mun Minttu on nyt 3,1kg ja musta vielä tollanen pieni pirpana, joka sais kasvaa ainaki puoli kiloa vielä.

  VastaaPoista
 4. Minni: Olen miettinyt että voiko sitä kaupoissa myytävää ihmisille tarkoitettua valeriaanaa käyttää kissan lelujen dippaukseen, sais halvalla uudet tehot :D

  Naukulan Mamma: Jep, kyllä vähän jännitti kun postin tyyppi toi tuota laatikkoa autosta että levähtääkö meidän kissojen ruoat keskelle sisäpihaa vai pääsekä kämppään asti...

  KittyCatCat: Nanna on tuollainen pitkäraajainen mutta hoikka, kompakti paketti :D Varmasti Mintusta tulee isompi, eikö tuo 3 kiloa olisi hyvin pieni eurooppalaiseksi?

  VastaaPoista
 5. Saara: Ainakin Lulun, Lean ja Lotan blogissa on saatu hyviä tuloksia lelujen lisä-doupingilla: http://blogikissat.com/ling-ling/2012/01/09/touping-kong/
  Eikä ihme, sillä samaa kamaahan se on.

  Tuollainen hiiru (Yökkömötkäle) on muuten ostettu vuosi sitten joululahjaksi tätikissoille ja siinä on ytyä vieläkin. Voimme suositella!

  VastaaPoista
 6. Huijui, jopas on kärsineen näköinen paketti. Itse tilaan myös aina kaiken Zooplussalta ja paketit on kyllä aina ollu ehjiä ja hyvin paketoituja. Tietty, pitikin sanoa, katsotaan mitä saan ensi kerralla. :D

  VastaaPoista
 7. ella: Hmm, meillä on tuo juttu jäänyt välistä, pitääkin harkita pullon ostoa :D

  Hanna: Meilläkin tuli aluksi ihan ok:na mutta nyt muutama on tullut ihan palasina...

  VastaaPoista
 8. Nanna on aika painava leikkaamattomaksi itämaisnaaraaksi. Ei lihava ollenkaan, vaan keskivertoa lihaksikkaampi ;)).

  VastaaPoista
 9. Nannahan painoi noin 3,5 viimeisimmässä punnituksessa. Mutta Nanna on oikeasti pelkkää lihasta, painikaverit pitää siitä huolta, nih :D

  VastaaPoista