perjantai 25. toukokuuta 2012

Kauniit ja karvaiset

Ajattelin kertoa Nannan pentuprojektin etenemisestä tällä kertaa vähän erikoisemmin. Ensin pikkulaulu niin kaikki pääsevät oikeanlaiseen tunnelmaan: tiidiidiidii, tittidiidii, tiididii. Tai no siis tää musiikki:


Jakso 347,8

Tapahtunut tähän mennessä:
Nanna, rikkaan (tai no asuntovelkaisen ja ehkä keskituloisen) perheen nuorin tytär, kaikkien silmäterä ja lellikki, kasvaa nuoreksi neidoksi (eli aloittaa saatanalliset kiimakarjunnat). Perheen suuri (eh-heh-heh) omaisuus on tullut jostain tosi glamourista firmasta tai alasta, esim. muotibisneksestä (tai erään Varsinais-Suomalaisen kunnan alipalkatuista hommista, close enough). Nättinä ja rikkaana Nannalta ei tietenkään puutu kosijoita. Kaikki ajattelevat Nannan päätyvän yhteen aikaisemminkin esitellyn prinssinsä kanssa. Nannan tuleva sulho on komea kuin mikä, kotoisin eksoottisilta kulmilta (Päijät-Hämeestä). Tässä kuva Ristosta:

(Kuva Crimsonette's kissalan sivuilta)

Tapahtuu kauniissa ja karvaisissa tänään:

Kuten nuoret, komeat ja eksoottiset sulhot niin usein ovat, on Nannankin sulho kuitenkin hivenen petollinen. Täysin Nannan tietämättä (siis oikeasti täysin), Risto pitää peliä toisen nuoren ja kauniin naisen kanssa!! Tämän:

(Kuva hurineesien blogista, linkki alla)

Risto tapailikin (jopa kahdesti), erästä hyvin kaunista, Hurinesiassa majailevaa vaaleaa kaunotarta. Täältä yksityiskohtia Jemsun ja Riston tapaamisista. Tiedossa on kuulemma jopa perheenlisäystä, ehkä. Nanna lakkasi varmaan järkytyksestä kiimailemasta, pitääkö Risto siis todellakin enemmän blondeista kuin bruneteista? Järkyttävää, eikö olekin? Turussa asuvana Nannan tunteita kuvaa parhaiten ehkä tämä biisi, esittäjinä hyvin tunnetut turkulaiset:


Mutta ei hätää, nuoret, rohkeat ja kauniit löytävät aina uusia kolleja. Nannankin rakkauselämässä tapahtuu ja sulho ehtiikin vaihtua. Nannan seuraava sulho on jälleen aika vaikuttava ilmestys. Myös aika eksoottisesta paikasta kotoisin, nimittäin Porista! Onko nuorella sankarittarella onnea rakkaudessa tällä kertaa (eli alkaako se kiima vihdoin)? Miten porilainen ja turkulainen tulevat toimeen, löytyykö yhteistä kieltä? Onko Nanna valmis astelemaan rakkauden satamaan? Mitä tuo äskeinen edes tarkoitti?

Jatkuu seuraavassa jaksossa! To be continued... (tai ei jatku ehkä seuraavassa jaksossa, mutta kesällä kumminkin)

12 kommenttia:

 1. Mitä draamaa! Jäimme koukkuun tähän sarjaan heti.

  VastaaPoista
 2. Ooh, tunteita ja tuoksuja, lemmen viemää! Toivottavasti ei kuitenkaan niin paljon jänniä ja omituisia tilanteita kuin saippiksissa! :D

  VastaaPoista
 3. Tää on ehkä jännittävintä kuplamuovii mihin ikinä törmännyt! Miten jaksan oottaa jatkoa? Oon romantillinen neito, tykkään tämmösest simosena!

  VastaaPoista
 4. Hyvä että kiinnostaa, voin luvata että kauniit ja karvaiset tulee vaan jakso jaksolta jännemmäksi. Romantiikkaa, mutta myös ehkä yksinhuoltajuutta, luvassa!

  VastaaPoista
 5. Tää olikin koukuttava saippua, vaikka olin lukenutkin juonipaljastuksia aikaisemmin :)

  VastaaPoista
 6. Voi Risto, Risto, ei pienestä kultapojusta olisi uskonut moista!

  Jännityksellä odotellaan lisäinfoa tästä salaperäisestä Porilaisesta...

  VastaaPoista
 7. Saara XD

  Mä olen niin odottanut Nanna-aiheista postausta ja tässä sitä sitten olikin kokorahalla. Röhönaurut kirvoitti tämä sujuva kerronta ja juanipaljastukset. Juu pijetään porilainen vielä mysteerinä, tuumaa tuottaja. Kun ei olla sitä vielä kissalankaan sivuilla kerrottu. Porista nääs. Suamalaista mieskauneutta ja ihanaa luonnetta. Mutta blondi vai brunetti, Ridge, Thorne vai joku muu sukulainen?

  ....

  VastaaPoista
 8. KCC: Ei yksikään saippua ole täydellinen ilman juonipaljastuksia :D

  T ja M: Juu, Riston käytös yllätti, niin kiltiltä kun näyttää ulospäin :)

  Eve: Eihän saippua ole saippua ilman että yksityiskohdat selviävät vähitellen...

  VastaaPoista
 9. Kauniita ja rohkeita en ole saanut katsottua jaksoakaan, mutta tätä seuraisin vaikka kuinka! Mielettömiä juonen käänteitä, salaperäisiä muukalaisia ja suuria tunteita :D

  VastaaPoista
 10. Kyllä on pitkälle eletty. Pitää ruveta seuraamaan jännityksellä kissojen seuraelämää, kun ihmiskohtalot ovat niin tylsiä... ;)

  VastaaPoista
 11. ella: Kiva että oli mielenkiintoinen jakso, tuotantotiimi tosin vähän mokasi ja tuo musiikki on kuulemma vanha. Johtuu siitä että itse katsoin viimeeksi kauniita ja rohkeita 90-luvun puolella...

  Elina V: Jep, Nannan elämässä on paljon enemmän jännitystä kuin meidän ihmisasukkaiden :D

  VastaaPoista