perjantai 25. toukokuuta 2012

Scorchio!

Meidän kissoista jokaisella on erilainen asenne telkkarin tuijotteluun. Aamos ei erityisemmin tykkää katsella telkkaria, mutta arvostaa kyllä sitä että telkkaria katsoessa on aina ainakin yksi ihminen jonka sylissä voi hengata. Aada katsoo (läpsii) telkkaria usein, varsinkin urheiluohjelmia. Nanna katsoo telkkaria enemmän kuin Aamos, mutta suhtautuu siihen relammin kuin Aada. Kuten kuvasta näkyy:


Ja mitä tässä katsotaan? No parasta ohjelmaa ikinä, viime aikojen sääennustuksia. Nanna ja ihminen tykkäävät, mitä enemmän scorchio! sitä parempi:


Ja sääennustuksia on kiva katella, kun samalla tulvii aurinko nassuun. Telkkari nukkumapaikkana oli hyvä viime kämpässäkin, mutta nyt se on ekstrahyvä kun siihen paistaa aurinko! Scorchio kaikille!


Ja joo, on meillä vieläkin historiallinen telkkari. Ei sitä nyt kissoilta voi modernilla teknologialla nukkumapaikkaa riistää!

6 kommenttia:

 1. Hihih, ihanuus. Aiemmin, kun mulla oli maksukanavia ja Animal Planet, ni mun Torsti aina pyllähti telkkarin eteen ja seuras tiiviisti eläinohjelmmia. :) Gizmon taas kerran yllätin seuraamasta Dallasia. :D

  VastaaPoista
 2. Mitä sitä hyvää kissoille hengailuun sopivaa telkkaria vaihtamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tottakai telkkarissa pitää olla sen verran kokoa, että sen päälle voi hypätä ja siinä voi lojua. Onks niitä muunkinlaisia? :-0

  VastaaPoista
 4. Hanna Maya: Teilläkin siis arvostetaan vähän erilaisia ohjelmia :D Meillä joku kalaluonto-ohjelma oli myös kissoista kiva, kun siinä liikkui hauskasti hai ruudulla...

  Mindy: Joo tää oli kissapoliittinen päätös, ei rahapoliittinene rempan jälkeen ;)

  Harmaa: Ei täällä meillä ainakaan, kaadetaan heti sellaiset muunlaiset jos yrittävät vääränlaisia tänne tuoda! T: Aamos

  VastaaPoista
 5. Meillä kissat on eläneet vaan modernin teknologian aikaa, mutta Saku on silti käynyt testaamassa josko lättänän telkkarin päällä voisi istua. Ei voinut.

  Naru taas usein asettuu telkkarin eteen nukkumaan. Siinä hän varmaan hykertelee, kuinka kaikki katsovat häntä.

  Scorchiota vaan kaikkien viikonloppuun :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Näyttäis aika scorchio tulevan. Meidän suurin pelko on, sitten kun tuosta vanhasta aika jättää, että kissat saavat palasiksi uuden telkkarin... En haluaisi seinäänkään telkkaria jotenkin ruuvata.

  VastaaPoista