maanantai 4. kesäkuuta 2012

Vastaukset


Saimme kysymyshaasten Lulun, Lean ja Lotan henkilökunnalta. Tarkoituksena on siis vastata ensin haastajan kysymyksiin, ja sitten keksiä 11 uutta kysymystä jollekin toiselle. Näitä pyöri vähän aikaa sitten niin paljon, että odotin vähän aikaa vastauksien kanssa, jos taas olisi enemmän haastettavia. Tässä kuitenkin vihdoin kysymykset vastauksineen. Koska kysymyksiä on näin paljon, ja kaikilla vahvat mielipiteet, jaamme kysymyshaasteen sekä kirjurin että kissojen kesken, ensin vastaa kirjuri.

Mikä on oma ylpeydenaiheesi? 
Meidän hienot ja hyvinvoivat kissat tietysti! No tällä hetkellä myös se miten selvisin kunnialla kevään työmäärästä ja remontoinnista, varsinkin kun en erityisemmin tykkää fyysisestä duunista tai rempasta yleensä. Ens kerralla kun ostetaan remonttia kaipaava asunto, ei ehkä kannata tehdä sitä keväällä, jokaisen opettajan työtä tekevän kiireisempään aikaan...
Mikä kotityö on mielestäsi kaikista kurjin?
3,4 metrin korkeudessa olevan katon maalaus. Ihan persiistä, varsinkin kun kerroksia tarvittiin kolme. Nyt ymmärrän sen vitsin juopoista maalareista, kun 8 tuntia maalaa kattoa niskat jumissa ja kädet ylhäällä, todellakin tarvitsee kivun lievittämiseen jotakin. Ei imurointikaan kivaa ole, mutta paljon siedettävämpää kummiskin. Toisin kuin maalauksesta selviämiseen, imuroinnista toipumiseen ei tarvitse buranaa, siideriä tai lasillista punaviiniä. Tai kaikkia kolmea.
Missä kaupungissa haluaisit vielä joskus asua?
Ajattelin aikaisemmin että mitä isompi kaupunki sen parempi, mutta nyt kun on tuo kattokin maalattu, haluan oikeasti asua vain tässä kaupungissa. Lisäksi niistä kaupungeista joissa aikaisemmin halusin asua, eli Helsinki tai Lontoo, ei saisi tällaista asuntoa näin keskustasta meidän budjetilla, joten en haluaisi asua missään muualla. Ehkä sitten taas kymmenen vuoden päästä on uudet unelmat.

Seuraaviin kysymyksiin vastaa Nanna:
Tilaatko jotakin aikakausi/sanomalehteä?
Kyllä, ihmiset on laitettu tilaamaan minulle Helsingin sanomia. Se on paras repimislehti. Tosin olen kuullut huhuja hesarin tabloid-malliin siirtymisestä ja se huolestuttaa syvästi. Mikään muu lehti kun ei anna samanlaista suu/tassutuntumaa kuin isokokoinen hesari. 
Mikä sai sinut viimeksi hyppimään riemusta?
Kun löysin naisihmisen vessasta. Hetken luulin jo että se oli kadonnut jonnekin, tai taas lähtenyt viikoksi jonnekin ilman mua, mutta onneksi löytyi sieltä vessasta, kun tarpeeksi kauan huusin oven takana. Se oli iloinen hetki, purisin, puskin ja pompin.

Sitten Aadan vastaukset:
Mikä suututti niin, että kirota päräytit?
Kun Nanna hyppäsi niskaan sohvan takaa. Ei ollut kivaa, eikä se riiviö edes tottele kun sille kiroaa. 
Oletko lukenut jonkin kirjan tai katsonut elokuvan useita kertoja? Mikä kirja/elokuva oli kyseessä?
En lue, mutta katson kyllä elokuvia. Tosin en niitäkään useita kertoja, pidän vaihtelusta. Ei olisi kiva lätkiä tassulla samoja juttuja.


Aamoksen vastaukset:
Oletko kieltäytynyt jostakin eettisiin syihin vedoten?
Yritän joka kerta kieltäytyä eläinlääkäreistä eettisiin syihin vedoten, mutta vielä ei ole mennyt kertaakaan läpi ihmisille. Missä viipyy kissa-amnesty, kysyn vaan. Heti lähettäisin sinne postia.
Mieti hetki henkilöä jolta sait ensimmäisen suudelman, mikä sana/ajatus tulee ensimmäisenä mieleen?
Jaa, en mä semmosia juttuja ole pitkään aikaan miettinyt. Johtuu varmaan siitä yhdestä eläinlääkärivisiitistä, tän takia en niistä just pidä.
Minkä lemmikin vielä tahtoisit (kissan lisäksi)?
Haluaisin kovasti linnun, tai jonkun jyrsijän, mutta kun ei ihmiset ole sellaista hankkineet, pitää taas tyytyä kärpäsiin tänäkin kesänä.


Ja viimeiseen kysymykseen meillä on kaikilla sama vastaus:
Kesä tulee kovaa vauhtia, millaisen haluaisit sen olevan?

Rauhallinen, lämmin ja rentouttava. Paljon aurinkoisia iltapäiviä pihalla ja masurapsuja. Viimeisintä ehkä eniten kissoille.


Meidän kysymykset, riippuen siitä vastaako ihminen vai kissa, olen laittanut vaihtoehdon joihinkin vastauksiin:
1. Jos yksi toivomuksesi toteutuisi, mitä toivoisit?
2. Hienoin hetki viime keväänä/talvena?
3. Jos voisit tehdä jonkun asian toisin, mikä se olisi?
4. Mikä on ärsyttävin piirre lemmikeissäsi/ihmisessäsi?
5. Mikä on hienoin piirre lemmikeissäsi/ihmisessäsi?
6. Jos päivässä olisi pari ylimääräistä tuntia, mihin käyttäisit ne?
7. Jos pitäisi valita yksi kirja, jonka "maailmassa" eläisit, minkä kirjan valitsisit?
8. Jos voisit valita yhden kissablogeista tutun kissan kotiisi, kuka se olisi?
9. Jos et pitäisi kissa-aiheista blogia, mikä olisi toinen aihe mistä voisit blogata?
10. Jos saisit yhtäkkiä 300 euroa ja se pitäisi käyttää heti, mitä ostaisit?
11. Mihin kysymykseen haluaisit tällaisessa haasteessa vastata, ja mikä vastaus kysymykseesi olisi?


Apua, 11 pitäisi haastaa. Jos valitsin sellaisia blogin pitäjiä jotka eivät jaksa enää vastailla kysymyksiin, ei tartte jos ei huvita, mutta haastan vaikkapa seuraavat: Snabelbacka, Hurineesit, Mama ja kissat, Paavo ja Harmi, Topi, Tessa ja Minttu sekä kaikki muut jotka haluatte vastata kysymyksiin!

Muita kuulumisia:
Meille tuli tänään matto takaisin pesulasta ja matto haisee oudolle! Hyvin oudolle. Mikään matto ei ole  aikaisemmin ollut yhtä epäilyttävä, mutta pakko siinä on silti viettää aikaa, varovasti nuuskutellen. Nanna on tosin ainoa joka ei pidä mattoa ihan NIIN epäilyttävänä, mutta on seuran vuoksi mukana nuuskuttelupartiossa:7 kommenttia:

 1. Hei, kiitos haasteesta. Hmmm...pitääkin alkaa miettiä vastauksia :D

  VastaaPoista
 2. Hei, haasteesta kiittelemme mekin! Tällä hetkellä on menossa mieletön kynsilaukka ympäri huoneistoa sähinän ynnä jonkunlaisen koiran haukuntaa muistuttavan ääntelyn kera (siis minä en osallistu), mutta pidämme palaverin jossakin vaiheessa sitten, kun meillä kaikilla on sopivan rauhallinen hetki!

  VastaaPoista
 3. Hyviä kysymyksiä! Melkein tekisi mieli vastata....

  VastaaPoista
 4. S ja Mama: Miettikää rauhassa :)

  Naukulan Mamma: Meidän piti kyllä Mamma ja Helmikin haastaa, mutta aateltiin ettei teitä enää ehkä kiinnosta, kun olette niin monta kertaa vastailleet. Sitä kivempi mitä useampi vastaa, joten vastaamaan siis vaan. Haastetaan teidät näin kommentiboxin kautta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta. Vastaillaan kissojen kanssa, kun keksitään fiksuja vastauksia :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta! Vastataan kun ehditään! :)

  VastaaPoista
 7. Haasteeseen on nyt vastattu. Aika vaativia kysymyksiä :D

  VastaaPoista