perjantai 21. syyskuuta 2012

Kissat hoitaa

Tuli syksy ja syysflunssista hirvein jokaiselle talouden kaksijalkaiselle. Onneksi kissat tiesivät miten toimia. Koplan tohtorikissat määräsivät reseptiksi paljon lepoa, päiväunia kissojen kanssa, sekä olon helpottaessa rentoa ja sopivasti palauttavaa rapsutusliikettä toisella kädellä.

Yhteislämmitys.

Nanna kainalokissa lämmittää keskivartalon.

Ja Aamos hoitaa varpaat...

Tuntuu auttavan. Ehkä ollaan taas kohta elävien kirjoissa siis! Pitääkin kaivautua sen verran viltti ja kissakasan alta että pääsee perille taas muiden blogikissojen kuulumisista. Huh, selvästikään ei olla syksyihmisiä (eikä syksykissoja) aktiivisuuden perusteella, mutta ehkä se tästä helpottaa... Ja sairastaminen kissataloudessa on kuitenkin paljon kivempaa, aina on joku lämmittämässä ja seurana. Suorastaan hirveää oli elämä kipeänä ennen kissoja.

6 kommenttia:

 1. Paranemisia! Kissat on mukavia sairaanhoitajia, jos jaksavat tulla seuraksi makoilemaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Nanna. <3

  Ja jos ei raitapyjamasairaanhoitajalla olisikaan vielä tabbyvauvoja masussa, Soho käski sanoa, että on uusille treffeille valmis vaikka heti. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kissa on sairastaessa parempi kuin koira. Ei tarvitse lähteä ulkoiluttamaan. Paranemista!

  VastaaPoista
 4. Hui sentään, pikaista paranemista! Aktiivisuus on laskenut täälläkin huomattavasti niin kansalaistolla ja kissaneidilläkin, vaikkei (vielä) kipeinä ollakaan. Postauksen viimeisen lauseen allekirjoitan aivan täysin.

  VastaaPoista
 5. Mamma: Kiitoksia

  Heidi: Kiitos, meillä on kyllä aika ahkeria sairaanhoitajia, kun ihmiset vaan makoilee, niin kissatkin nukkuvat vieressä enemmän.

  Eve: Heh, kyllä mekin otettaisiin ilolla Soho vieraaksi (tosin vielä iloisemmin otettaisiin niitä vauvoja...)

  Mayo: Ehdottomasti, se tästä vielä puuttuisi että joutuisi ulkona hyppäämään, tämä peittojen alla makoilu passaa paljon paremmin...

  ella: Kiitoksia, ja ei sitä tajunnut miten hirveää kissaton elämä oli :D

  VastaaPoista