lauantai 10. marraskuuta 2012

Tirppataso

Meidän kämpässä joku voisi pitää ongelmana mm. pienen pieniä kylppäreitä, narisevia lattialautoja tai kiikkeriä portaita. Meitä ihmisiä ja kissoja nämä asiat eivät erityisemmin haittaa. Ihmisistä ne kuuluvat vanhaan taloon ja kissoja ei voisi vähempää kiinnostaa. Yksi kissoja suuresti häiritsevä asia meiltä kuitenkin löytyy. Kunnon leveät ikkunalaudat puuttuvat kokonaan tupakeittiöstä. Tähän ylellisyyteen totuttiin edellisessä asunnossa ja nyt kissat kärvistelevät tirppavahdissa maailman pienimmällä tasoilla. Onhan se nyt järkyttävä puute, joten hankimme zooplussalta tällaisen puun. Täysin ulkonäön perusteella.Kangaspäällisen vaihdoin heti tuosta beigestä polyesterioksennuksesta omaa silmääni enemmän miellyttävään ja tarkoituksena olisi myös vaihtaa nuo lelut virkattuihin. Vaihtojen jälkeen puu olisi luonnonmateriaaleja kokonaan, koska pohjakin on puuta. Ihan ok puu, ei ole kaatunut parin viikon aikana kuin kerran, Aamoksen allapa tietenkin. Käyttäjät ovat tykänneet, vähän liikaakiin, sillä päivittäin on pienet henkien taistot siitä kuka saa nukkua patterin vieressä ja tirppatarkkailuetäisyydellä:

Ensin Aamos yrittää kysyä Nannalta josko ois jo mun vuoro.

Sitten Aada vähän vihjailee.

Mutta meidän primadonna on just niin kauan kuin ite haluaa, nih.

Tason suosio on saanut ihmiset harkitsemaan toisen ostoa, koska olishan tossa vieressä se toinenkin ikkunalaudaton ikkuna...

14 kommenttia:

 1. Itämaisista ei ole kokemusta, mutta kyllä tuo oman päänsä pitäminen onnistuu myös maatiaisilta :D

  VastaaPoista
 2. Meidän Aada on vielä niin ylikiltti, mutta on kyllä pikku hiljss tulossa vähän omapäisemmäksi maatiaisrouvaksi...

  VastaaPoista
 3. Kiva puu kaikkien niiden kokonaan polyesterillä oksennettujen joukossa ;) Ja kyllä Primadonnat saa määrätä tai siis niiden pitääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mekin ajateltiin, puu on kuitenkin paraatipaikalla niin ihan kiva että vähän miellyttäisi ihmistenkin silmää. Yksi isompi polyesterikaunotar on kyllä yläkerrassa ;)

   Poista
 4. Hieno puu! Kaikissa taloissa pitäisi olla leveät ikkunalaudat, jos kissat saisi päättää ja tietenkin mielenkiintoiset maisemat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin just, aika paha suunnittelumoka täällä!

   Poista
 5. Mites, onnistuuko mikään pöytä tai tuoli ikkunan eteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä, jos tarpeeksi siron löytäisi... Alkaa olla vain joka seinällä kamaa niin olisi kiva pitää vähän vapaampana ikkunoiden edustat...

   Poista
 6. Rakensin leveän ikkunalaudan ulkopuolelle. Ne istuu siellä ja katselevat sisälle : ) (Meillä on ulkohäkki olkkarin ikkunan takana ja pääsevät sinne tuuletusikkunasta.)
  Tuollaisesta "puusta" on paljon iloa kisuille ja pieni kinastelu vain virkistää : )

  terv. Mayo uudesta kissablogista kattienkanssa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on hyvä järjestely! Meillä nuo ikkunat ovat tielle päin, niin ei valitettavasti onnistu. Mutta ehdottomasti pikkuinenkin puu tuntuu kissoja viihdyttävän :) Pitääkin tulla heti uuteen blogiin vierailulle.

   Poista
 7. Tosi kivan näköinen puu. Ja Nanna on ihanan järkähtämätön :P

  Meillä ikkunat yltää lattiaan asti paitsi keittiössä, joten ikkunalauta on kai sitten lattia, hmmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Nanna on pikkasen oman arvonsa tunteva :P Meillä on sama juttu ikkunoden suhteen yläkerrassa ja kissat ovat kyllä tykänneet kun voi lattialla maata ja katsella ulos.

   Poista
 8. Ikkunalautaa meilläkin kaipaillaan, mutta onneksi on huonekalut. Kodin sisustushan on tietenkin täysin elänten ehdoilla tehty...Meillä kaikki viihtyvät ikkunan ääressä.

  VastaaPoista
 9. Ikkunavahdit päivystävät siis sielläkin :)

  VastaaPoista