keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tervetuloa!

Kissat halusivat kutsua kaikki meidän halloween-juhliin, samalla taitaa tulla vähän kämppäesittelyä. Tervetuloa siis, tulkaa peremmällä ovesta, älkää pelätkö, koristeemme ovat poikkeuksellisen syötäviä, tai siis pelottavia:

Tässä ensimmäinen lelu/koriste väliovessa, voi yrittää haukata matkalla eteenpäin.

Vintin portaikosta löytyy lisää haukattavaa.

Tällaisia, eivät maistu ihan aidoille hiirulaisille, kokeiltu on...

Käytävää kun jatkaa eteenpäin, löytää ihan parhaan sulkalelun, tätä oli kiva roudata ympäri kämppää.

Peremmälle vaan olohuoneeseen. Nuo kivat narut oli laitettu sen verran korkealle että kissat eivät pääse käsiksi, mutta jotain tosi kivaa jo pilkottaa.


Nimittäin tämä. Meillä on korppi sisällä!

Korpin kanssa pohdittiin syntyjä syviä...

Ja työnurkasta löytyi tommonen runon pätkä, joka liitty halloween teemaan eli tähän kuuluisan amerikkalaiseen kauhukirjailijaan. Nannaa kiinnosti niin mahottomasti tekstit seinällä, selvästi kylttyyrikissa.

Happy Halloween!

Muistakaa pelotella ihmisiä, meillä aloitettiin aamu pelottavalla oksennusäänellä, toimi!

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Happy Halloween!

Ja Aada sanoo Böö (englanniksi tietty):Ei keretä nyt enempää juoruta, muuta kuin että hauskaa sitä amerikkalaista juhlaa, sillä sitä ollaan nyt viime päivät valmisteltu. On joo oikeasti keskiviikkona, mutta koska on arkena pakko käydä tienaamassa kissanruokarahoja, juhlittiin jo viikonloppuna. Tarkempi juhlaraportti voidaan laittaa myöhemmin, mutta tässä vihjeet tän vuoden teemasta, arvaako kukaan? Vinkkinä kaksi kuvaa ja sellainen vihje että kissat arvostivat teemaa. Jopa vähän liikaa, sillä osa koristeista oli vaarassa...Ja hauskaa vaalipäivää kans tietenkin.

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Voihan kiima

No nyt alkoi Nannalla kiima, joten aivan satavarmasti ei tule pikkunannoja ja sohoja viime tapaamisesta. Soho oli tietenkin aika nuori vielä viime treffien aikaa, joten jospa sitten seuraavasta kiimasta tärppäisi.

Jäähyväisnuuskutus! Kuvassa Soho juuri ennen lähtöä juna-asemalle ja kotiinsa.

Soho on oikein suloinen ja kiltti pikku kissa, joten ei meitä kyllä haittaisi kollia uudestaan tavata. Eikä varmaan Nannaakaan, niin mukavasti tulivat alun jälkeen toimeen. 

tiistai 9. lokakuuta 2012

Tyynyvaihdos

Joskus hyvin hyvin harvoin, ehkä pari kertaa vuodessa, käy näin:Eli Aamosta ei käytetä tyttökissojen tyynynä, vaan Aamos saakin oman tyynynsä. Seuraavana päivänä Aada ja Nanna taas nojailivat Aamoksen masukarvoissa...

perjantai 5. lokakuuta 2012

Soijatesti

Kissat ovat vissiin kuulleet tästä uutisesta, joka varoittaa siitä että maailma saattaa joutua ryhtymään kasvissyöjiksi. Muuta selitystä en keksi sille innolle millä kissat ovat parin viikon ajan haistelleet soijarouhepusseja. Joka kerta kun kyseisen tuotteen keittiönpöydälle unohtaa, on siinä heti muutama kissa kiinni. Tällä kertaa pussit tiputettiin lattialle lisätutkimuksia varten (ja sen sijaan että ihminen kieltäisi, otti se kuvia, köh):

Aamos haukkaa.

Nanna nuuskuttelee ja Aada tarkistaa tuoteselosteen...

Itämaisen pitkulanokka auttaa tällaisissa tapauksissa. 

Taisi aika epäilyttävää kuitenkin olla, koska ei soijaa suuhun asti mennyt, vähän vain nuoleskeltiin. Kissat siis jatkossakin pitäytyvät eläinproteiineissa. Mikä tietenkin kissojen ollessa kyseessä on se terveellisin ja järkevin vaihtoehto. Kissojen soijaintoa olen kuitenkin ihmetellyt, kyllä muut ruokapussit saavat keittiönkulmilla rauhassa olla. Haistaakohan kissa soijan proteiinin, vaikkei sitä pysty hyödyntämään? Joissain kissojen ruoissakin on soijaa, mutta seillaisia ei meillä syödä, joten ei voi siitäkään olla kyse.